Adult

Cara pos barang guna jnt - CARA POS BARANG J&T EXPRESS:CHECK HARGA POSTAGE MENGIKUT BERAT & (shipping rates)





Jikalau kotak anda terkoyak atau kemek, sebaiknya barang yang anda ingin hantar, tak terjejas.

Yg saya faham, kita kena isi borang coklat tu kan? Klik pada tab Status dan akan dipaparkan maklumat Sent dan To Receive.



Pastu tanya dia, boleh ke guna borang yang color coklat tu yg diorang letak kat atas rak boleh ambik je , dia cakap tak boleh.










Cara Pos Barang dan Jimatkan Harga Pos Laju AzlanYussof




Kalau nk mintak resut coklat tu mmg kne pegi pos office kt kaunter tu ke? Quote - Book - Print Air Waybill + Attach To The Parcel - Drop Off 2 Kemudian dah siap setup akaun Easy Parcel, anda perlu tambah nilai amaun untuk memudahkan anda membayar cas penghantaran.




Description: Akan jadi susah untuk para pelanggan dan pihak syarikat kurier untuk menghantar.

Sexy:
Funny:
Views: 1172 Date: 26.09.2022 Favorited: 96 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +84reps
    Cara pos barang guna J&T Kaedah pengeposan barang menggunakan J&T tidak memberikan anda satu pengalaman tetapi sebaliknya dua atau tiga pengalaman baru dengan cara yang lebih efisien dan mudah. Tidak perlu beratur panjang berjam-jam hanya semata-mata sebuah barang sahaja.
    By: DGMM4|||https://www.facebook.com/people/Nur-Sami-Noman/100008485089935|||https://twitter.com/barrettrichmond|||https://www.reddit.com/user/DGMM4
    +258reps
    MAKLUMAT LANJUT. Sebarang maklumta lanjut atau pertayanan tentang cara pos barang J&T, boleh hubungi. Talain khidmat pelanggan: 1300-80-9000 / 03-92129660. Facebook: J&T Express. Instagram: @jtexpressmy.
    By: Dooumie|||https://www.facebook.com/Dooumie/|||https://twitter.com/Taa_Dooumie|||https://www.reddit.com/user/Dooumie
    +186reps
    Cara pos barang J&T Express mengunakan applikasi DelyvaNow ataupun Web DelyvaNow J&T Express via aplikasi DelyvaNow 1. Mendaftar dengan aplikasi DelyvaNow. Daftar dengan aplikasi DelyvaNow sama ada di gedung Google Store atau Apple Store. Isi semua butiran yang diperlukan dan sahkan e-mel anda setelah mendaftar.
    By: fizfy|||https://www.facebook.com/fizfy|||https://twitter.com/Fizfy|||https://www.youtube.com/watch?v=WzSNEmE1SAs
    +227reps
    Setelah selesai proses pendaftaran seperti di atas, berikut adalah cara guna Smart Order J&T Express: Single Order โ€“ Sekiranya anda ingin hantar 1 pesanan sahaja. Alamat rumah. Seterusnya masukkan maklumat Recipient (Penerima). Pada bahagian Item iaitu barang yang ingin poskan.
    By: FitchTattoos|||https://www.facebook.com/FitchTattoos/|||https://twitter.com/FitchTattoos|||https://www.youtube.com/watch?v=8k6pGXAPYsg
    +213reps
    Jika anda ingin pos barang anda menggunakan kurier J&T Express, anda kini tidak lagi perlu secara manual, sebaliknya buat secara online menggunakan Smart Order J&T. Ini caranya. Sebelum ini jika anda menggunakan perkhidmatan J&T anda perlu tulis tangan sendiri borang pos untuk alamat pengirim dan alamat penerima. Ini pastinya leceh dan melambatkan.
    By: blackchandler|||https://www.facebook.com/glenda.blackchandler|||https://twitter.com/BlackChandler|||https://www.reddit.com/user/blackchandler
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA