Adult

Shukri yahaya dan isteri - ” Betul



Lawa sangat colour colour tu.






Biodata Tya Adnan Isteri Shukri Yahaya



” Dengan isteri pun jadi Shuk ni, masuk air betul.. ”








Raden Amzar mengangkat martabat wanita yang digelarnya isteri.



Sinopsis Dia Isteri Luar Biasa mengisahkan tentang kehidupan Dewi Yusra Nur Fathia yang merupakan seorang feminisma yang memperjuangkan hak-hak wanita teraniaya, seperti wanita yang didera dan dipukul suami dan diceraikan.

Meninjau entry terbaru Tya di akaun Instagram Tya Adnan, telah dimuatnaik satu video pendek yang memaparkan keseluruhan ruangan dalam rumah baru mereka.





Dengan bini pun jadi Shuk ni, masuk air betul.






” Dengan isteri pun jadi Shuk ni, masuk air betul.. ”


Tulis Tya, dia tidak mahu mengganggu Shuk yang baru sahaja pulang sho0ting drama dan risau sekiranya Shuk masih lagi keletihan.


Description: Dewi pernah mencuba untuk mendapatkan perkhidmatan kaedah IVF dan GTF dari klinik pakar perbidanan untuk mendapatkan anak sendiri, namun ditolak kerana menyalahi undang-undang.

Sexy:
Funny:
Views: 5782 Date: 17.02.2022 Favorited: 183 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Rata-rata netizen meluahkan rasa teruja dan memuji kecomelan Maleeq banyak mengikut raut wajah ibunya.
Tya kemudian dilihat tersenyum dan tergelak dengan perangai suaminya itu.

Hot Categories

Latest Comments

    +353reps
    Mana tidaknya, Shukri Yahaya yang terkenal dengan watak-watak sweet membuatkan gelagatnya dan isteri mencuri tumpuan warganet dengan ribuan kali juga ditonton menerusi aplikasi popular tersebut. “Aku dahlah selalu tersengih sengih nengok dia berlakon dalam Shakira, eh dia sweet…” “Memang tak lama phone oppo aku ni”
    By: ComeTogetherAsOne|||https://www.facebook.com/Skinology1/photos/pb.193712663990023.-2207520000../3313004728727452/|||https://twitter.com/becksouthern|||https://www.youtube.com/watch?v=eHF5wZ6Mr2E
    +276reps
    Shukri Yahaya mungkin tak mahu isterinya menangis dan bersedih jadi itu merupakan aks1 sp0ntannya untuk mengalihkan perhatian Tya kepada perkara lain. Tya kemudian dilihat tersenyum dan tergelak dengan perangai suaminya itu. Rata-rata wargamaya menyifatkan Shukri sebagai seorang suami yang baik. Sebolehnya nak gembirakan hati isteri.
    By: Ashton_Ashes|||https://en-gb.facebook.com/public/Ashto-Asees|||https://twitter.com/Ashton_Ashes|||https://www.youtube.com/user/AshtonAshes
    +319reps
    Tahniah Shuk dan Tya,” komen pelakon Siti Saleha. Shukri berkahwin dengan Tya pada 20 November 2015. “Tahniah,” tulis pelakon Pekin Ibrahim ringkas. Menerusi laporan mStar pada 5 Julai lalu, Shukri berkata dia dan isteri sudah mempunyai nama yang sesuai untuk anak kedua mereka namun masih belum sedia untuk berkongsi kepada umum.
    By: AnDjinn|||https://www.facebook.com/AnDjinn|||https://twitter.com/AnDjinn666|||https://www.youtube.com/user/AnDjinn666
    +204reps
    2011–kini. Pasangan. Tya Adnan (k. 2015) Anak. 2. Mohd Shukri bin Yahaya (lahir 13 Jun 1988) merupakan seorang pelakon dan pengarah lelaki Malaysia. Beliau memulakan kerjaya lakonannya pada tahun 2011 setelah bakatnya dicungkil oleh pengarah Osman Ali menerusi filem Jiwa Taiko. Beliau telah membintangi deretan drama bersiri yang popular dan.
    By: agent37grayson|||https://m.facebook.com/agent37grayson/|||https://twitter.com/GodzillaMovies/status/1064219396804087808|||https://www.reddit.com/user/agent37grayson/comments/fmquba/everyone_share_everywhere_you_can/
    +138reps
    Tahniah Shuk dan Tya,” komen pelakon Siti Saleha. Shukri berkahwin dengan Tya pada 20 November 2015. “Tahniah,” tulis pelakon Pekin Ibrahim ringkas. Menerusi laporan mStar pada 5 Julai lalu, Shukri berkata dia dan isteri sudah mempunyai nama yang sesuai untuk anak kedua mereka namun masih belum sedia untuk berkongsi kepada umum.
    By: BRXTEN|||https://www.facebook.com/groups/161808802479/permalink/10157791080267480/|||https://twitter.com/G2esports/status/1108005606517063681|||https://www.youtube.com/channel/UCXr_IurBZGES3m0HDI3HLCQ
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA