Adult

Kentang bakar cheese - Resepi Simple Dan Sedap Kentang Bakar Bersalut Cheese Meleleh





Kalau pegi restoran dah berapa kan? Isi bahagian tengah kentang yang dikorekdengan campuran inti daging tadi sebelum dibakar dalam ketuhar selama 5 ke 10 minit.













Nak lebih pun boleh kalau nak lebih garing.





Ketuhar sudah dipanaskan dahulu suhunya sebanyak 180 darjah.


Description: Masukan sawi dan pecahkan telur Masukkan bihun yang telah dicelur dan gaul sampai rata.

Sexy:
Funny:
Views: 2342 Date: 31.05.2022 Favorited: 96 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

Latest Comments

    +53reps
    Taburkan juga sedikit garam, lada putih serta lada hitam MAK SITI Kemudian tutup permukaan kentang dengan keju (mozarella) Bakar dalam oven selama 1 jam, suhu 180° Hias kentang dengan sos cili & sos thousand island kalau korang suka. Makanan kentang bakar cheese sedap dah boleh dihidang!
    By: Abzat|||https://en-gb.facebook.com/public/B-Abzat|||https://twitter.com/ABZAT1|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLhtQUYaNemNTIivh5lnBaTSB3-B1DxfRG
    +352reps
    Kentang Bakar Berkeju | Potato Baked Cheese
    By: freeprada|||https://www.facebook.com/freeprada|||https://twitter.com/FreePrada|||https://www.youtube.com/watch?v=NmxuUjYLgPg
    +194reps
    Masukkan sedikit garam. Toskan kentang kemudian letak dalam dulang pembakar. Tekan kentang sampai penyet macam dalam gambar. Kemudian, sapu mentega atas kentang. Taburkan serbuk lada hitam, oregano, serbuk paprika dan sedikit garam. Bakar kentang pada suhu 200 darjah selama 35 minit. Nak lebih pun boleh kalau nak lebih garing.
    By: enjoytheshow|||https://www.facebook.com/ikonicseverythingg/|||https://twitter.com/Enjoytheshow5|||https://www.youtube.com/channel/UC2i3ceeYvG3Pk6_RFg6XcZQ
    +352reps
    Lepas tu boleh intikan setiap kentang yang dikorek tadi dengan ramuan daging dan letakkan kepingan cheese di atasnya. Taburlah sikit oregano atau mixed herbs di atas cheese. Akhir sekali, aturkan kentang atas baking tray. Dan bakar selama 8-10 minit atau sehingga cheese cair. BACA JUGA: Resepi Makaroni Cheese Bakar Sedap Dengan Rasa Lemak Creamy!
    By: Cpt_Willis|||https://www.facebook.com/325RedFalcons/posts/515001159078069|||https://twitter.com/CptWilliss|||https://www.youtube.com/watch?v=OuqkWgGAahU
    +385reps
    2 jam 9 biji Maisarah Mamat Daging dan Kentang Bakar biji ubi kentang • daging kambing • Bahan A (Sos Perapan) • sudu besar serbuk lada hitam • sudu besar sos lada hitam • sudu besar sos cili • sudu besar sos tomato • sudu madu 5 jam 4 orang Rose Nani Nizah Nayan Kentang, Sosej dan Sayur Bakar
    By: denys_17|||https://de-de.facebook.com/groups/657109921075905/|||https://twitter.com/17_dennys|||https://www.youtube.com/user/denys17vu
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA