Adult

Resepi kuih cakoi che nom - Resipi Cakoi Ala Che Nom, Dalam Cukup Lembut & Rangup Di Luar, Laju Anak Makan!



The list includes small, large, public and private institutions.

Tahun 2020 menyaksikan banyak trend makanan baharu yang menjadi tular sehingga kini.



Kemudian potong kecil-kecil secara melintang.



Rangup diluar, gebu dan lembut di dalam.





Saya agak tertarik dgn resepi kuih pak tongko ni..









Panaskan acuan kuih terlebih dahulu di atas api dapur.







Join npin's new social community to connect, share, and collaborate.



Cukup jika dilihat atasnya sudah berwarna hijau semuanya.


Description: Kemudian, letakkan garam dan gula.

Sexy:
Funny:
Views: 7346 Date: 21.05.2022 Favorited: 72 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Ambil adunan sebesar ibu jari dan gentel menjadi bulat supaya senang nak anggarkan saiznya, kemudian leperkan.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +234reps
    Uli lama untuk mendapatkan kuih yang lembut. Boleh tambah sedikit baking powder dan soda bikarbonat jika suka. Resepi Kuah Pandan untuk Cakoi (Ala Kaya Cakoi) IKLAN Bahan kuah pandan untuk cakoi :- 1 1/2 sb tepung kastard 1 cawan susu segar (guna santan pun boleh) 3-4 sb susu pekat manis (kalau takde, letak gula pun ok)
    By: FUCKS_WITH_SPIDERS|||https://www.facebook.com/people/Danielle-Davies/1354427704|||https://twitter.com/Chloe_McDevitt|||https://www.reddit.com/user/FUCKS_WITH_SPIDERS/
    +322reps
    Cara Buat Resepi Kuih Cakoi Rangup : Pertama , dalam satu bekas , masukkan gula, garam, air dan minyak. Kacau rata. Dalam satu bekas yang lain, masukkan tepung bersama soda bikarbonat dan ys segera , kacau kering hingga sebati sedikit dan selepas itu, buat lubang di tengah-tengah adunan . Masukkan bahan campuran gula, garam , minyak dan air tadi.
    By: diesineveryfilm|||https://www.facebook.com/diesineveryfilm/|||https://twitter.com/DiesInEveryFilm|||https://m.youtube.com/channel/UChzhFNSV-OuHQiYpwDMImsw
    +196reps
    2 cawan tepung gandum 3/4 cawan air suam 1/2 sudu kecil yis 2 sudu besar gula 1 1/2 sudu besar minyak jagung 1/2 sudu kecil garam Cara-cara : Masukkan gula dan yis ke dalam air suam. Kacau dan biarkan yis kembang. Lebih kurang 15 minit. Satukan tepung, minyak jagung dan garam ke dalam bekas besar.
    By: DOCAG|||https://www.facebook.com/docaghomebiz/|||https://twitter.com/AdeGssrt|||https://confluence.ihtsdotools.org/display/DOCAG/3+Advisory+Groups+Structure%2C+Principles+and+Ways+of+Working
    +202reps
    1. Gaul tepung pulut dan dengan air. Masukkan pewarna daun pandan. Kalau nak lebih sedap, guna air daun pandan yang telah dikisar. 2. Ambil adunan sebesar ibu jari dan gentel menjadi bulat supaya senang nak anggarkan saiznya, kemudian leperkan. 3. Letakkan gula melaka dan gentel menjadi bulat. 4. Jerang air dalam periuk sehingga mendidih. 5.
    By: 2ndUniverse|||https://www.facebook.com/2nduniverse.seoul/|||https://twitter.com/2ndUniverse|||https://www.youtube.com/watch?v=-FZ0zT2un7c
    +328reps
    Cakap sahaja nak masak apa, pasti resepi sudah sedia ada! Jika kalian buntu nak masak apa ataupun ingin mencuba resepi baru, ini 5 food content creator yang anda boleh ikuti! 1. Che Nom. Image via Che Nom (YouTube) Youtuber serba boleh yang berasal dari Kedah ini mempunyai hampir 1.66 juta subscribers di YouTube.
    By: artsyasher|||https://fi-fi.facebook.com/public/Ashley-Alva|||https://twitter.com/SILVERCIARAN/status/1137103404302589953|||https://www.reddit.com/user/artsyasher
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA