Adult

Roti gardenia pandan - Roti Gardenia Toast’em Pandan Kelapa.



Masukkan separuh adunan tadi.



Ini pun jumpa di kedai runcit bila balik kampung.



Explore the latest videos from hashtags: penangbotanicgarden, pemerindangati.









Rupanya bila baca senarai bahan, itulah cip kelapa yang menyumbang kepada nama "Pandan KELAPA" roti ni.
















Description: Aku expect mungkin rasa dia lemak manis macam roti perisa Butterscotch tu kot.

Sexy:
Funny:
Views: 635 Date: 26.01.2023 Favorited: 195 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

Latest Comments

    +387reps
    Harga roti Gardenia Toast’tem Pandan Melaka, RM4.70. Mahal ke murah? Tapi biasalah, roti berperisa ni lebih mahal sikit harganya berbanding roti putih biasa. Inilah dia rupa bungkusan roti gardenia hijau kena dengan tema pandan kelapa. Rotinya harum dengan aroma daun pandan serta berwarna hijau muda. Dalam gambar agak kurang kelihatan warna hijau.
    By: avocadoast|||https://business.facebook.com/quinvanchiglia/|||https://twitter.com/MarianoGionco|||https://www.reddit.com/user/avocadoast
    +190reps
    1. Masukkan kesemua bahan kering ke dalam mixer (kecuali gula melaka). Seterusnya masukkan air dan pandan paste dan uli pada kelajuan perlahan 2. Selepas doh terbentuk, masukkan shortening dan uli pada kelajuan sederhana sehingga doh “fully developed” 3. Pindahkan doh ke atas meja dan bahagikan doh kepada 2 biji. Anggaran 480g sebiji 4.
    By: fishwrangler|||https://www.facebook.com/fishnow|||https://twitter.com/fish_wrangler/status/299979825114923009|||https://www.youtube.com/channel/UCVj6f0Zbcg5IGsTLVKvLY0w
    +42reps
    baru sempat nak merasa roti viral ni sbb selalu tak de stock. nasib la sekarang dapat and bole merasa. rupanya memang kena bakar la guys so rasa dia lagi sed .
    By: AMildInconvenience|||https://www.facebook.com/AMildInconveniencetheband/|||https://twitter.com/MediocreSadness|||https://www.youtube.com/watch?v=1Cr68tXuHVc
    +307reps
    1. Koyakkan roti dalam mangkuk dan ketepikan. Panaskan butter sehingga cair. Masukkan butter cair, telur, susu, gula, garam, esen pandan dan pukul hingga rata. Tak perlu lama-lama. 2. Tuangkan bahan ke dalam mangkuk berisi roti tadi. Pastikan kena semua roti tadi. Biarkan ia rehat dalam 10-15 minit. Cuba Resepi Ni: Resepi Roti Jejari Berkeju 3.
    By: allizzia|||https://www.facebook.com/allizzia16/|||https://twitter.com/AlpKartal14|||https://www.youtube.com/watch?v=wIg-z3jd32Y
    +115reps
    Toastèm Homemade | Roti Pandan Gardenia yang ViralHaaa, kalini sebab susah nak cari, moh le kita buat Confirm tak salah bungkusan Puas makan 1 keluarga .
    By: deverheaux|||https://www.facebook.com/FatFemPinUpp/posts/|||https://twitter.com/kisssmyAssata|||https://www.youtube.com/watch?v=sRCkN8C_3Oc
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA