Adult

Jus tembikai laici - Jus Tembikai Istimewa Sesuai Untuk Berbuka


Pati Jus Tembikai



Secubit Garam: Jus Tembikai Laici




Sila minta izin terlebih dahulu jika ingin mengambil atau menggunakan gambar2 yang ada dalam laman web ini.



Juga dikatakan buah laici baik untuk mencegah kanser payudara dan untuk kesihatan akar rambut.


Jus Tembikai Laici Nata de Coco


Laici dikatakan mempunyai persamaan disegi khasiat dengan buah longan dan buah rambutan.









Dah masak sedia untuk diminum.






Secubit Garam: Jus Tembikai Laici






Kacau dan masukkan dalam bekas air lemon tadi.


Description: Kalau korang tak ada air kelapa laut, boleh gantikan dengan laici atau longan.

Sexy:
Funny:
Views: 8442 Date: 18.02.2022 Favorited: 104 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Nor buat tu hasil campak2 cam biasa buat tp banyak dipengaruhi oleh resipi Nasi Ayam Ipoh yg femes oleh Quinnie tu.
Jus tembikai ni saya inspirasikan jus tembikai laici tapi saya gantikan dengan kelapa laut TC Boy, kebetulan memang ada air kelapa laut kat rumah ni yang dihadiahkan oleh pihak TC Boy, memang sengaja simpan untuk berbuka puasa.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +251reps
    Cara-Cara Buat Minuman Jus Tembikai Laici: Masukkan 1 mangkuk besar buah tembikai yang telah dipotong ke dalam pengisar. Masukkan 1/2 tin buah laici bersama sirap airnya. Letakkan beberapa helai daun pudina. Kisar kesemua bahan tersebut hingga hancur. Setelah itu, hidangkan ke dalam bekas yang sesuai dan sedia untuk diminum.
    By: callmecoachk|||https://www.facebook.com/callmecoachk|||https://twitter.com/OnyxBirmingham|||https://www.youtube.com/channel/UCo3YtS5PcmPrZ2RBdaBJPMw
    +72reps
    resepi : - 1/4 biji tembikai - 1 tin laici bersama airnya - ais - air gula boleh tambah kalau nak manis .
    By: Adhiboy|||https://en-gb.facebook.com/public/Adhi-Risty|||https://twitter.com/adhiboy|||https://www.reddit.com/user/Adhiboy
    +24reps
    1 biji Tembikai merah (potong - potong) 1 tin Laici (asingkan air dan buahnya) Nata de Coco (cuci dulu hilangkan air manisan) Ais kiub Cara - caranya: Blend/kisar tembikai bersama air laici dalam tin tu dengan sedikit air supaya senang nak blend. Masukkan nata ke dalam gelas dan diikuti dgn ais kiub. Tuangkan tembikai tadi ke dalam gelas.
    By: -CuriousPanda-|||https://www.facebook.com/thecuriouspanda.club/|||https://twitter.com/curiouspanda3|||https://www.youtube.com/channel/UC80KdKXdDXtFGXSq3SsBVug
    +89reps
    Kehadiran asid yang berlebihan dalam darah dapat diatasi dengan mengamalkan pengambilan jus tembikai kerana ia dapat bertindak membantu melancarkan pengaliran darah. Laici dikatakan mempunyai persamaan disegi khasiat dengan buah longan dan buah rambutan. Buah laici yang berasal dari China ini kaya dengan vitamin c dan potassium.
    By: Aneuryy|||https://www.facebook.com/directory/people/A-117868201-117906222|||https://twitter.com/nxlly|||https://www.instagram.com/aneuryy/
    +307reps
    Untuk itu, berikut kami senaraikan 10 resepi jus buah buat anda. Teruskan membaca! #1 Jus Tembikai Lemon Laici #2 Jus Limau #3 Jus Epal Hijau #4 Jus Alpukat #5 Jus Mangga Susu #6 Jus Nanas Berkrim #7 Jus Anggur Hijau Bersama Pegaga #8 Jus Buah Naga #9 Jus Delima #10 Jus Roselle Resepi Menarik Lain #1 Jus Tembikai Lemon Laici Imej via Facebook
    By: ExpressCorner|||https://www.facebook.com/pages/SMEAG-Sparta-Campus-Talamban-Cebu-City/1478426552397094|||https://twitter.com/Wishfm995|||https://www.foodyas.com/BE/Pirot/901530929928137/Express-Corner
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA