Adult

Pak li kopitiam seksyen 7 - Aku Cuma Seekor Kumbang !!!: Pak Li kopitiam @ Seksyen 7 Shah Alam......





The outlets opened in 2005, set up by four partners.








Pakli Kopitiam Seksyen 7, Shah Alam ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ


Selain itu restoran Pak Li Kopitiam menyediakan kelengkapan surau dan tandas yang selesa.



Di Seksyen 7, restoran CRG Chicken Rice Guys ini sangat terkenal dengan nasi ayam mereka.

Biasanya menu sarapan yg jadi pilihan kat sini ialah roti kaya, roti bakag, telog setengah masak dan airnya pulak samada teh or kopi.





Selalu makan di Giant Klang Sentral.


keenakan rasa di mana pun berada: Pak Li Kopitiam



Description: Tempat makan yang beraneka jenis merupakan antara tarikan utama di Shah Alam.

Sexy:
Funny:
Views: 3304 Date: 06.05.2022 Favorited: 121 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Untuk minuman pula, smoothie mangga dan kopi putih merupakan minuman yang terlaris.
Boleh dipesan panas atau sejuk bagi peminat kopi jangan lepaskan peluang untuk merasa minuman istimewa sambil merasai suasana konsep restoran ala-ala drama cina di zaman silam.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +385reps
    Pak Li Kopitiam Menu, Menu for Pak Li Kopitiam, Seksyen 7, Selangor - Zomato Malaysia Pak Li Kopitiam Seksyen 7 ยท Fast Casual 2.6 /5 14 votes Open now ยท Malay ยท Costs MYR40 for two Overview Menu Reviews (14) Photos (6) Advertisement Pak Li Kopitiam Menu Page 1 of 4 Physically collected from restaurant / Received over email
    By: FanMailer|||https://www.facebook.com/jewelzandsparks|||https://twitter.com/TWandFanmily_|||https://www.youtube.com/watch?v=4lgtNHDTRLQ
    +10reps
    Details PRICE RANGE RM 3 - RM 13 CUISINES Asian, Malaysian Meals Breakfast, Lunch, Dinner, Brunch View all details features, about Location and contact 42 Jalan Kristal K 7/K Seksyen 7, Shah Alam 40000 Malaysia Website Email +60 3-5524 7608 Improve this listing Reviews (6) Write a review rasulmajid 20 reviews Reviewed 25 September 2019 via mobile
    By: bobbracken73|||https://www.facebook.com/bobbracken73|||https://twitter.com/3lla14Ella|||https://rareddit.com/r/AskMen/comments/9x0719/how_would_you_describe_your_hobbypassion_without/
    +342reps
    Pak Li Kopitiam food and beverages that are always good. Nasi Ayam Lemon, Nasi Lemak Pak Li Special, Katong Laksa, Hainanese Chicken Chop, Golden Fried Rice, Ipoh White Kopi, Ceylon Tea, Snowy Ice Durian Cendol Pak Li Kopitiam | the kopitiam that is . always good! Home About Pak Li Our Menu Our Outlets Business Opportunities Jobs awards
    By: Deedone|||https://www.facebook.com/DeeDone-Official-273940123031961/|||https://twitter.com/Rumah_deedone|||https://www.youtube.com/user/deedone22
    +64reps
    Pak Li Kopitiam, Seksyen 7, Shah Alam Crew Jom Makan-makan (JMM) suka melepak sambil makan. Tidak, Crew JMM bukan melepak yang tak berfaedah. Lepak-lepak, makan-makan dan sembang bisnes sikit-sikit. Cewah. Poyo. Untuk kepada yang mana-mana suka melepak tu, Crew JMM nak cadangkan korang boleh cuba kat mana-mana outlet Pak Li Kopitiam.
    By: andymilonakis|||https://www.facebook.com/andymilonakisofficial|||https://twitter.com/andymilonakis|||https://www.youtube.com/user/AMilonakis
    +379reps
    Kali nie remy sambung sedikit pasal entry jimba2 kat klang/shahAlam hari tu . tapi khusus utk satu restaurant yg di sajes oleh kawan remy dia ckp best . so why not kita pi try kan .nama restaurant nie Pak Li kopitiam terletak kat area seksyen 7 shah Alam
    By: bombshellpumps|||https://www.facebook.com/BombShellPumps|||https://twitter.com/txspoon85|||https://www.youtube.com/watch?v=VOv0zm_VQfI
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA