Adult

Resepi lempeng che nom - Resepi Sambal Tumis Sardin







Ok entri kali ni mat share resipi apam, mungkin anda ada resipi apam yang bess, apa kata share untuk kira sama2.





Resepi ini dikongsikan oleh di laman Facebook.



Resepi hidangan ini agak mudah, jadi cubalah sendiri di rumah.




namakucella: RESIPI DAN CARA BUAT LEMPENG CAIR SIMPLY SEDAP






Kadang kadang selera di bulan Ramadhan akan berubah.





Angkat dan ulang sehingga habis adunan.


Description: Tapi yang ni mak aku masak Lempeng Cair Lempeng ni mak aku masak hari Ahad lagi untuk minum petang merangkap makan malam sebab lepas makan lempeng ni waktu dah lewat petang.

Sexy:
Funny:
Views: 2739 Date: 02.04.2022 Favorited: 30 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +130reps
    1 sudu kecil garam halus 1 biji telur Kisar semua bahan hingga halus atau kacau pun boleh. Tapis bahan tadi. Dalam kuali sapukan dengan sedikit minyak masak Guna senduk tuang adunan kedalam kuali Biarkan bahagian tepinya lekang kemudian terbalik agar masak kedua belah bahagian. Ulang hingga habis semua adunan
    By: Ashkiin|||https://m.facebook.com/DeadByDaylight/photos/a.961799927201913/1911319482249948/?type=3|||https://twitter.com/DeAshkiin|||https://www.reddit.com/user/Ashkiin
    +362reps
    Untuk itu, berikut kami senaraikan 10 resepi lempeng yang berbagai buat anda. Teruskan membaca! #1 Lempeng Kelapa #2 Lempeng Kembung #3 Lempeng Oat #4 Lempeng Pisang #5 Mille Crepe Cake #6 Lempeng Biasa #7 Lempeng Nasi #8 Lempeng Basah #9 Lempeng Daun Bawang #10 Lempeng Sagu Resepi Menarik Lain #1 Lempeng Kelapa
    By: CuteSeal_|||https://www.facebook.com/cutesealbaby/|||https://twitter.com/cuteseal|||https://www.youtube.com/watch?v=jhIHv-WnbkE
    +139reps
    Rasanya sedap bukan main sedangkan bahan-bahan yang digunakan sangatlah ringkas. Makan panas-panas lagi membuka selera. Kalau tiba-tiba terasa nak makan lempeng, jom cuba buat dengan menggunakan resipi perkongsian oleh Azizah Ali di bawah. Makan cicah kari pun sedap, nak makan begitu sahaja pun tetap sedap.
    By: Briancanfixit|||https://www.facebook.com/BrianCanFixIT-Computer-Repair-178138855530927/|||https://twitter.com/BrianCanFixIT|||https://briancanfixit.com/
    +138reps
    1. Kisar Nasi Mula-mula, gunakan blender untuk kisar nasi tadi bersama air. 2. Campurkan Bahan Lain Kemudian masukkan tepung, garam secukup rasa dan minyak masak, kisar lagi hingga rata dan sebati. Keluarkan dari blender dan masukkan dalam satu bekas. Biarkan sekejap. 3. Masak Atas Kuali
    By: AndyHel|||https://www.facebook.com/andyhel|||https://twitter.com/AndyHel|||https://www.reddit.com/user/AndyHel
    +293reps
    LEMPENG CAIR 2 cawan tepung gandum 3 1/2cawan air 1 telur sikit garam 2 sudu minyak sikit minyak lagi untuk sapu kuali 1. Blend semua bahan tu hingga berkrim 2. Jika guna kuali biasa sapu sikit minyak & dadarkan kuih sesenduk demi sesenduk 3.Jika guna pan just sapu minyak sekali sahaja masa dadar pertama 4.
    By: abdoulio|||https://en-gb.facebook.com/public/Abdou-Lior|||https://twitter.com/Abdoulio|||https://www.instagram.com/abdoulio/
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA