Adult

Mysejahtera kuning ke biru - Cara Tukar Status MySejahtera Kuning (Casual Contact) Tak Boleh Masuk Kedai Kepada Biru (Low risk)



Bukan apa kadang-kadang tu lupa tu.



Status kuning mysejahtera Melalui perkongsian Nourra Khan melalui Facebook, di mana beliau berjaya mengembalikan status biru setelah 2 hari mendapat status kuning Kontak Kasual di MySejahtera.


Panduan Tukar Status MySejahtera Dari Casual Contact (Kuning) Kepada Low Risk (Biru)


Jadi apa yang anda lakukan? STATUS MySEJAHTERA KUNING:CARA TUKAR KE BIRU Kemaskini Untuk Masuk Kedai Pernahkah terjadi kepada anda Status di MySejahtera bertukar kuning? Hal ini disebabkan oleh sistem mengesan kita ada kemungkinan ada kontak dengan kes Covid-19 di tempat yang pernah kita check-in.



Ini adalah berdasarkan tempat dan masa yang korang ada check-in di MySejahtera.



Mana mana nak tukarkan status daripada Casual Contact kepada Low Risk untuk menunjukkan anda tidak berisiko?.







Jangan risau, selepas ini tiada lagi perubahan status di aplikasi MySejahtera sekiranya orang ramai dikesan sebagai kontak kasual kuning kepada kes positif Covid-19, kata Menteri Kesihatan Khairy Jamaluddin.




Status MySejahtera Kuning?? anda tidak dibenarkan masuk ke kedai?? Cara tukar ke Biru


Padahal kita jadi kuning sebab kita ada pergi ke lokasi si positif pada hari yang sama positif yang dilaporkan ada pergi ke lokasi tersebut.



Jadi nak buat macam mana ni? Maksudnya ada tempat yang korang pergi sebelum ini dilaporkan kes positif berlaku di situ.



Ada kedai dan hotel yang strict kadang-kadang tak benarkan mereka yang berstatus kontak kasual untuk masuk ke premis.

Contoh: individu yang mempunyai sejarah perjalanan ke luar negara dalam tempoh 14 hari.


Cara Tukar Status Mysejahtera Yang Salah



Description: Bayangkan anda sedang mendaftar masuk menerusi aplikasi MySejahtera untuk dibenarkan masuk premis tapi tiba-tiba anda terlihat status risiko anda bertukar menjadi kuning.

Sexy:
Funny:
Views: 5513 Date: 22.11.2022 Favorited: 54 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Bagilah alasan yang munasabah, contohnya anda LANGKAH 7 Akhir sekali isikan maklumat anda beserta e-mel yang didaftarkan dengan MySejahtera.
LANGKAH 3 Klik A- I would like to redo my assessment LANGKAH 4 Seterusnya pilih A- My health assessment maksudnya untuk diri anda Kalau tanggungan anda yang dilabel sebagai kontak kasual, baru tekan untuk tanggungan dan sebagainya.
Langkah ini ditunjukkan oleh Nourra Khan melalui Facebook, di mana beliau berjaya mengembalikan status biru setelah 2 hari mendapat status kuning Kontak Kasual di MySejahtera.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +79reps
    Berikut adalah perkongsian saudari Noura Khan di Facebook beliau mengenai cara tukar status MySejahtera daripada kuning kepada biru atau buat reassessment: 1. Buka aplikasi MySejahtera dan klik butang Helpdesk 2. Klik butang START 3. Klik butang huruf K โ€“ I have questions about my risk category 4. Klik butang A โ€“ I would like to redo my assessment
    By: 05melo|||https://www.facebook.com/05MELO|||https://twitter.com/05Melo_s2|||https://www.youtube.com/watch?v=ykSt3bhNn_E
    +271reps
    Perkongsiaan ini cara anda tukarkan semula status kuning MySejahtera kepada biru melalui reassessment di MySejahtera Helpdesk. Status kuning mysejahtera Melalui perkongsian Nourra Khan melalui Facebook, di mana beliau berjaya mengembalikan status biru setelah 2 hari mendapat status kuning (Kontak Kasual) di MySejahtera.
    By: DearJeremy|||https://www.facebook.com/dearjeremyitstimetohearthetruthabouttheNHS/|||https://twitter.com/DearJeremy|||https://www.primejailbait.com/profile/dearjeremy/
    +204reps
    Langkah ini ditunjukkan oleh Nourra Khan melalui Facebook, di mana beliau berjaya mengembalikan status biru setelah 2 hari mendapat status kuning (Kontak Kasual) di MySejahtera. CARA TUKAR STATUS KUNING MYSEJAHTERA KEPADA BIRU Kalau diikutkan kita memang kena jawab soalan assessment selama 10 hari apabila status kita jadi kuning.
    By: beerbellybegone|||https://www.facebook.com/BeerBellyBeGone|||https://twitter.com/team3bg|||https://www.youtube.com/watch?v=2wCWwuAPpqU
    +33reps
    Pergi Ke Helpdesk MySejahtera Pergi ke bahagian Helpdesk dan klik START. Ada dekat ikon warna coklat di atas tu. LANGKAH 2 Klik pada huruf K โ€“ I have questions about my risk category / health assessment. LANGKAH 3 Klik A- I would like to redo my assessment LANGKAH 4 Seterusnya pilih A- My health assessment (maksudnya untuk diri anda)
    By: frantruck|||https://www.facebook.com/Frantruck-Monitoramento-552198354849865/|||https://twitter.com/Frantruckytb|||https://www.youtube.com/channel/UCsbnXiVvAQpCPiV1p-YcixQ/featured
    +156reps
    Cara Tukar Status Kuning MySejahtera Kepada Biru. Inilah status kuning yang tiba-tiba muncul pada 21 September. Kalau diikutkan kita memang kena jawab soalan assessment selama 10 hari apabila status kita jadi kuning. Padahal kita jadi kuning sebab kita ada pergi ke lokasi si positif pada hari yang sama positif yang dilaporkan ada pergi ke.
    By: annie_wang|||https://www.facebook.com/public/Annie-Wang|||https://twitter.com/annie_wang|||https://www.youtube.com/user/peacelovehappines513
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA