Adult

Kek batik sukatan cawan - Cara Buat Kek Batik Terbaik Dan Rangup Sukatan Cawan



Gunakan jenama Van Houten jika anda mahu rasa premium.


Resipi Kek Batik Best Lembut Dengan Tips Cantikkan Permukaan






Saya pun cuba buat seperti yang diajarkan.

Sukana cawan ini masih boleh diubah mengikut lidah anda, terutamanya rasa manis, boleh kurangkan sukatan susu pekat di dalam adunan kek batik.







Nak buat tambah coklat pun boleh seperti resepi atau kreatif lagi ,topping di bagian atas ditambah dengan puding karamel.







Sukatan boleh diubah terpulang kepada citarasa.




Resipi Kek Batik Best Lembut Dengan Tips Cantikkan Permukaan


Hasilnya terperap kek batik tu dalam peti sejuk.


Description: Jom kita tengok bahan-bahan resepi kek butter gebu ini yang semestinya menggunakan sukatan cawan.

Sexy:
Funny:
Views: 6395 Date: 30.08.2022 Favorited: 196 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +149reps
    Baru laa lembut kek batik korang nanti. 2- Masukkan semua bahan dalam kuali. Masakkan bahan tersebut. Pastikan api kena kecil/ perlahan. Sentiasa kacau tanpa henti supaya tak hangus. Masak hingga likat. 3- Dah pekat, likat tutup api. Masukkan pecahan biskut dan gaul sehingga sebati. Masukkan ke dalam bekas, dan tekan sehingga mampat
    By: AspiringMILF|||https://www.facebook.com/BusyBeingBossy/videos/|||https://twitter.com/Missy_Cameron|||https://www.instagram.com/explore/tags/aspiringmilf/
    +145reps
    Cara Buat Kek Batik Terbaik Dan Rangup Sukatan Cawan 1. Panaskan kuali 2. Masukkan butter dan biarkan cair seketika. Kemudian masukkan susu pekat manis dan gula. Gaul rata. 3. Masukkan nestum, Milo, kacang dan biskut marrie. Kacau lagi hingga rata. 4. Simpan dalam bekas dan biarkan sejuk sebelum dipotong. 5. Sedia untuk dimakan.
    By: 69weed420|||https://en-gb.facebook.com/jeniferangelkate.siega/photos|||https://twitter.com/69weed420|||https://www.reddit.com/r/borrowdeletes/comments/fybzad/u69weed420_req_was_deleted_from_rborrow_on/
    +76reps
    Selain resepi kek batik sukatan cawan, kami juga menulis resepi sedap dan mudah lainnya yang mendapat perkongsian ramai. Jemput baca dan mencubanya. Terima kasih telah berkunjung ke laman web kami. Jangan lupa share dan like resepi ini ya. Resepi Pajeri Nenas; Resepi Kek Coklat Kukus
    By: Bipolar-Burrito|||https://www.facebook.com/joshalthea.timog.5|||https://twitter.com/bipolarburritoe|||https://www.reddit.com/user/Bipolar-Burrito
    +237reps
    Berikut adalah bahan-bahan yang diperlukan untuk membuat kek batik. Resipi kek batik ini tidak menggunakan telur. Sukatan boleh diubah terpulang kepada citarasa. 1 cawan (100gm) Milo 1 bungkus (300gm) biskut marie ยฝ buku (125gm) butter/mentega 2 sudu besar serbuk koko ยพ tin (375gm) susu pekat atau krimer manis Chocolate rice - optional
    By: alyssadiane|||https://www.facebook.com/i.am.alyssadiane/|||https://twitter.com/alyssadiane_xo|||https://www.instagram.com/alyssadiane/
    +394reps
    1/2 cawan air masak (60ml@50g) 1 sudu kecil esen vanila Bahan-bahan lapisan Cream Cheese 250gm cream cheese 150ml whipping cream ( Anchor) 1 sudu besar gelatin + (1/4 cawan air panas @50ml) -dikacau sebati 3 sudu besar gula custor โ€“ BELI ONLINE DI SINI 1 sudu besar susu pekat 1 sudu kecil esen vanila Bahan-bahan lapisan coklat
    By: Darth_Klein|||https://www.facebook.com/Darth.Klein|||https://twitter.com/alonso_dm/status/752268945021861889|||https://www.flickr.com/photos/in_the_raw/
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA