Adult

Restoran tok keramat - Masakan Kampung SEDAP & MURAH di Restoran Tok Keramat







Imej via Walaupun banyak lauk yang dipilih, namun harga yang boleh didapati untuk sepinggan boleh mencecah kurang RM10! Ini saya konsikan gambar2 menarik di sekitar jitra.






KERAMAT KATERING


Itu antara yang aku sempat snap jer.





Imej via Ramai pelanggan memuji kuah gulai kawahnya yang sangat enak, ditambah pula dengan aromanya yang memikat.



Segala masalah yang menimpa, dianggap cabaran untuk berjaya dalam perniagaan.





Kedah local people used to eat heavy breakfast...


Description: Sebut sahaja yang mana terlintas di minda, pasti ada!

Sexy:
Funny:
Views: 8259 Date: 09.09.2022 Favorited: 44 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Walaupun ada banyak gerai roti canai di Jitra, restoran ini ada kelainannya yang tersendiri.
Assalamualaikum Disini saya ingin berkongsikan tempat-tempat menarik di jitra, so bolehlah kepada sesiapa berminat nak melawat jitra atau tempat-tempat di sekitar jitra atau kedah singgah ke homestya darulaman.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +42reps
    Restoran Tok Keramat, Jitra: See unbiased reviews of Restoran Tok Keramat, rated 5 of 5 on Tripadvisor and ranked #11 of 22 restaurants in Jitra.
    By: crackersandsnacks|||https://www.facebook.com/Crackers-and-Snacks-429747920483668/|||https://twitter.com/Al_Boondy/status/970801399993962502|||https://www.reddit.com/user/crackersandsnacks
    +28reps
    Alhamdulillah Restoran Tok Keramat terpilih menjadi Restoran paling sedap di Jitra. Kami akan sentiasa menjaga kualiti masakan kami setiap waktu demi kepuasan hati semua pelanggan tetap kami. Terima kasih kepada semua kerana selalu menjadikan Restoran Tok Keramat pilihan anda dan kami akan pastikan kami selalu berada di ingatan anda. +15
    By: ClockworkMagpie|||https://www.facebook.com/ClockworkMagpieSwansea/videos/145613022556143/|||https://twitter.com/ClockworkMagpie|||https://www.youtube.com/channel/UClgAkQQCzm9N1jjS14hd-rA
    +323reps
    Restoran Tok Keramat, Jitra Kedah Restoran Tok Keramat ni memang femes kat area Jitra dan kawasan sekitar. trademark Restoran Tok Keramat ni adalah paling murah di Malaysia. Murah yang macam mana tu kena datang sendiri la. Banyak lauk seperti gulai utara, gulai kawah, ikan/ayam bakar, ayam goreng rangup, ulam-ulam dan sambal ada.
    By: DWillGlobal|||https://www.facebook.com/DWillGlobal/|||https://twitter.com/NoLimitBruda|||https://www.youtube.com/watch?v=K-DdP3-pKAs
    +85reps
    - Restoran Tok Keramat Jitra | Facebook Restoran Tok Keramat Jitra 10 hrs ยท RESTORAN TOK KERAMAT JITRA akan start beroperasi pada esok sabtu 7.5.2022. Ramai dok call tanya bila nak bukak. Rindu ke tu ? Haaa esok dah boleh mai tau. Takat raya ni, min sibuk aih, sampai tak sempat update dalam sosmed.
    By: Alex_Da_Cat|||https://www.facebook.com/public/Alex-Da-Cat|||https://twitter.com/xfgt22|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLQKK1Rm-ywk64nzPKMLXCqTwBg1mCFdK-
    +162reps
    Restoran Tok Keramat Jitra masuk Jalan-Jalan Cari Makan di Kedah pulak dah ๏คฏ๏คฃ Baru lepas viral kat Penang Foodie, viral kt JJCM di Kedah pulak nampak .
    By: bmaire|||https://www.facebook.com/people/Bmaire-Parsons/100009051875642|||https://twitter.com/bmaire|||https://www.youtube.com/user/bmaire2007
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA