Adult

Kek lapis mama su bangi - Kek Lapis Sarawak













Dinasihatkan untuk membuat tempahan awal kek anda 3 hari lebih awal kerana ia mungkin tiada dalam stok semasa lawatan anda.



Macam-macam jenis dan nama ada.



Kakitangan yang ramah dan membantu dengan sudut untuk pelanggan untuk mencuba sampel kek.


Kek Lapis Sarawak


Walau nama dia kek belacan, rasa coklat ok Kreatif juga towkey kedai bagi nama pada kek-kek tu.






Description: Untuk penghantaran urgent, ataupun hari yang sama Lalamove, Grab klik di sini.

Sexy:
Funny:
Views: 5807 Date: 30.12.2022 Favorited: 120 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Assalamuaikum… Semalam semasa berjalan-jalan di Bangi, ternampak pulak ada kedai baru bukak.
Saya akan mengatakan ia mempunyai 90% rasa seperti kek lapis yang disampaikan oleh rakan-rakan Melayu saya semasa Hari Raya.
Dinasihatkan untuk membuat tempahan awal kek anda 3 hari lebih awal kerana ia mungkin tiada dalam stok semasa lawatan anda.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +124reps
    Kek Lapis Mama Su ℒ️. Product/service. 🍰 KEK LAPIS SARAWAK πŸ’― πŸ“58, Main Bazaar Rd, Kuching πŸ“46, Seksyen 9, Bandar Baru Bangi
    By: ASAP_Hockey|||https://www.facebook.com/HockeyUnplugged/posts/3060542414025061|||https://twitter.com/CambodiaHockey|||https://www.youtube.com/watch?v=Ncr8TkdQUm8
    +256reps
    Kek Lapis Sarawak Mama Su November 28 at 12:35 AMΒ· Nak pergi sarawak, beli kek lapis, tapi harga tiket flight mcm nak pergi london? Apadahal, kami ada kat bandar baru bangi, selangor πŸ˜‰ Kek Lapis Mama Su (Kuching) πŸ“ž012 735 9858 ⏰0930 - 1830 Kek Lapis Mama Su (Bangi) πŸ“ž017 208 7858 ⏰0930 - 2000
    By: EveryDayImRustling|||https://www.facebook.com/yogiskye/posts/|||https://twitter.com/auzzyd10|||https://www.reddit.com/user/EveryDayImRustling
    +20reps
    The original kek lapis sarawak, kek kukus, and kek roll very well known for freshly baked layer . No 58, Ground floor, Main Bazaar road, 93000 Kuching, .
    By: AndrewPMayer|||https://www.facebook.com/andrewpmayer|||https://twitter.com/AndrewPMayer/status/845250914|||https://www.reddit.com/user/AndrewPMayer
    +84reps
    Delivery Hero Malaysia Sdn Bhd 37-01, Level 37, Tower B, The Vertical Corporate Towers, Avenue 10, Bangsar South, No. 8, Jalan Kerinchi, 59200, Kuala Lumpur,
    By: art_popato|||https://www.facebook.com/techfunterrs/|||https://twitter.com/popat0_chisps/status/1153563064656117761|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLkfmoJERYa2Qz26eyNh3Rd7QgEb_jj20Q
    +25reps
    Nama kedai: Kek Lapis Mama Su. Kedai ni menjual kek lapis Sarawak. Adik kat kedai tu kata, kedai tu baru dibuka 3 hari lepas. Mereka ada di 2 tempat. Di Kuching dan yang baru, di Bangi. Kalau tengok kek-kek tu memang cantik-cantik. Warna-warni. Macam-macam jenis dan nama ada. Walau nama dia kek belacan, rasa coklat ok
    By: Chizakura|||https://www.facebook.com/chizakuraa|||https://twitter.com/ff_chizakura|||https://www.youtube.com/user/chizakuraa/videos
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA