Adult

Resepi roti jala coklat - Resepi Roti Jala Simple, Lembut & Gebu Sampai Esok Pagi


Roti Jala Jelita Vanila Coklat • Resepi Bonda







Roti Jala Yang Kekal Lembut Sampai Ke Petang












Apabila permukaan roti jala elok kering angkat dan gulung dengan kemas, buat hingga adunan habis.



Roti jala boleh dimakan dengan pelbagai hidangan.



Masukkan ke dua-dua bahagian adunan ke dalam botol roti jala berasingan, mulalah menjala di dalam kuali non-stick.




Description: Roti jala selalu dijadikan sebagai menu pilihan ketika perayaan istimewa dan disajikan dengan kari atau gulai ayam atau daging.

Sexy:
Funny:
Views: 4662 Date: 15.06.2022 Favorited: 93 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +299reps
    Roti jala pula dapat dijumpai di gerai-gerai yang menjual kuih untuk sarapan mahupun pasar malam. Jika anda teringin membuat sendiri di rumah, anda boleh merujuk kepada resepi daripada Raja Amanina‎ di laman Facebook yang telah kami tuliskan di bawah ini. Lengkap dengan resepi roti jala coklat. Selamat mencuba. Resepi Roti Jala
    By: ar0mz|||https://www.facebook.com/directory/pages/Y-787363-787924|||https://twitter.com/vaidaprather1|||https://www.youtube.com/watch?v=AR0mz-DkRL4
    +164reps
    Didihkan air dalam periuk. Pastikan dah didih, letak mangkuk atau loyang di atasnya. Masukkan coklat dan susu ke dalam bekas tersebut. Kacau supaya coklat kita cair sempurna. Bila sos dah mencair, masukkan ke dalam bekas kecil untuk dijadikan sos roti jala kita tadi. Siap dan sedia untuk dihidangkan!
    By: Chiefien|||https://www.facebook.com/as.arfien|||https://twitter.com/novascotiakilla|||https://www.youtube.com/watch?v=lqOPSzzHTf8
    +238reps
    CARA-CARA: Kacau smua bahan dalam satu mangkuk lepas tu blend hingga halus semasa blend tu boleh tengok kalau ada pusar kat tengah tu boleh masuk satu ibu jari tu adunan cantik kalau blend adunan tu xda pusar atau pusar kecik masuk kan air bagi ada pusar kat tengah xpndai nak explain ahha *GUNA BOTOL 3 KAKI (rujuk gambar) IKLAN
    By: FakeStanley|||https://www.facebook.com/Play-Or-Die-Movie-115327383186526/|||https://twitter.com/wmuckalt/media|||https://www.reddit.com/user/FakeStanley/
    +387reps
    Mulanya dia sekadar mencuba, mana tahu ada yang suka dengan roti jala coklatnya. Tak sangka pula Roti Jala Coklat Bersos Coklatnya mendapat perhatian ramai. Malah katanya ramai yang tempah lagi dan lagi. Wow! Dari saja-saja buat makan, sampai la menjadi duit poket. Hari ini saja saya dapat tempahan 70 set. Saya ingat orang tak suka. Saya cuba
    By: Dank__Bear|||https://www.facebook.com/public/Dank-Bear|||https://twitter.com/BearDank|||https://www.youtube.com/watch?v=dShun12kpZ8
    +52reps
    Roti jala pula dapat dijumpai di gerai-gerai yang menjual kuih untuk sarapan mahupun pasar malam. Jika anda teringin membuat sendiri di rumah, anda boleh merujuk kepada resepi daripada Raja Amanina‎ di laman Facebook yang telah kami tuliskan di bawah ini. Lengkap dengan resepi roti jala coklat. Selamat mencuba. Resepi Roti Jala
    By: DarthAstro|||https://www.facebook.com/VedarthastroHK/|||https://twitter.com/Derrick_Rose25_|||https://www.youtube.com/channel/UCvStk1Q36iQ6_Fluht-YR7w/videos
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA