Adult

Kedai basikal kita 88 - ⋆ Contoh rancangan perniagaan kedai basikal ⋆ Business Guarantor





Assalammualaikum dan Salam We Are Cyclist.





Hamba dan adik-adik tak rajin ada ssikal ni tapi pandai gatih kes dok pinjam ssikal abang sedara abang Ha birai rumah.










Macam Mana Nak Beli Basikal Untuk Riadah ?


Kelik sekolah lusa tu, tersergam sebutir basikal baru, warna merah tua didepan rumah.

Tahukah anda bahawa Pertubuhan Kesihatan Dunia WHO turut menyarankan golongan dewasa berusia 18 hingga 64 tahun melakukan aktiviti fizikal sederhana sekurang-kurangnya 75 minit seminggu bagi mengurangkan tekanan darah tinggi, risiko penyakit jantung, menambahbaikan kesihatan mental, mencegah obesiti, dan membantu kita mengawal berat badan.



Alamat: 9178, Jalan Negara, Taman Melawati, 53100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur Waktu Operasi: Selasa tutup , Isnin, rabu — sabtu: 10.


Description: Pedal Shop, Taman Permai Stage 3 - Advertisement - Pedal Shop bersebelahan pusat internet Ultra Gaming dan KNK Sports.

Sexy:
Funny:
Views: 6316 Date: 18.04.2022 Favorited: 13 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Antara basikal yang ditawarkan ialah BMX, basikal elektrik, basikal kanak-kanak, basikal kargo, dan juga trikes dewasa.
Alhamdulillahberjaya pujuk cakap nak beli basikal bila balik rumah.

Hot Categories

Latest Comments

    +297reps
    firstly, basikal lanjak oledi dah considered illegal on small or big road. even lembu sesat pun sama. parents emself should wholly be blamed for neglecting their duties. biarkan anak bermaharaja di atas jalanraya di waktu 3pagi. kalau jalanraya di kawasan umah tu, lain crita, but this oledi considered jalan besar, ianya di luar kawasan.
    By: colaturka|||https://www.facebook.com/colaturka|||https://twitter.com/colaturka/status/807193088926093312|||https://www.youtube.com/watch?v=jW5soEWfNyA
    +45reps
    By: dancingastro|||https://www.facebook.com/pg/dancingastronaut/about/|||https://twitter.com/dancingastro/status/988424875835609089|||https://www.instagram.com/dancingastro/
    +323reps
    By: Californian_abroad|||https://www.facebook.com/californianabroad|||https://twitter.com/Cali_Abroad|||https://www.youtube.com/channel/UCVQBNswDb_1miwbNkjtbplA
    +154reps
    By: Ciltan|||https://www.facebook.com/adrian.ciltan|||https://twitter.com/ciltan|||https://www.youtube.com/watch?v=Ck0ZjXWCXv4
    +379reps
    By: doubleespressoshot|||https://www.facebook.com/chocolattebarharbor/videos/396397594560566/|||https://twitter.com/Ajw83086|||https://www.reddit.com/user/doubleespressoshot/
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA