Adult

Fynn jamal terbang tunduk lirik - Cakap Dengan Jari: Lirik


Terbang Tunduk Fynn Jamal lirik lagu bermotivasi dan peringatan




Anda pasti akan berpuas hati.







Salam sayang buat semua pembaca blog.



Dan hari ni merupakan hari jadi beliau yg ke 47.




Fynn Jamal


Pernah dengar la lagu tu before ni.


Biar




Alhamdullilah lirik ini akan disimpan dan tersemat dihati sebagai renungan dan panduan kepada saya supaya saya tidak lupa diri suatu hari nanti.












Description: Jadi dengarkan~ Penat tau faz cari ' Eceh, mengada, padahal taip nama lagu je pun' Hehe.

Sexy:
Funny:
Views: 8117 Date: 16.02.2022 Favorited: 68 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

Latest Comments

    +212reps
    Lirik Lagu Terbang Tunduk – Fynn Jamal. Bertahanlah wahai raksa Jangan kau terhenti Berpautlah wahai nyawa Ini bukan mimpi Saksikan dengan mata Rasakan dengan jiwa Kau sedang tinggi. Jauhnya kau terbang Siapa sangka Getir yang menghalang Tak besar mana. Payah payah semalam Moga mudah selama. Tiap apa yang mematah tegakmu Tiap yang menolak.
    By: BradfordTwo|||https://en-gb.facebook.com/chebar.bradfordtwo|||https://twitter.com/bradfordtwo_5|||https://www.reddit.com/user/BradfordTwo/
    +58reps
    Lirik Lagu Terbang Tunduk – Fynn Jamal. Bertahanlah wahai raksa. Jangan kau terhenti. Berpautlah wahai nyawa. Ini bukan mimpi. Saksikan dengan mata. Rasakan dengan jiwa. Kau sedang tinggi. Jauhnya kau terbang.
    By: Eu4-ria|||https://www.facebook.com/eu4riacardgaming|||https://twitter.com/eu4____ria|||https://www.youtube.com/channel/UCHs0C263hwq5WRC0pjBGu_Q/videos
    +395reps
    Terbang Tunduk by Fynn Jamal.
    By: Calm_Canary|||https://www.facebook.com/338410936661320/photos/a.412278765941203/841099169725825/|||https://twitter.com/oldc_ntry/status/986471152439640065|||https://www.youtube.com/watch?v=MjQeLq6YXR8
    +111reps
    Apabila kita telah berjaya dalam hidup, segala keperitan dan kepayahan yang kita pernah lalui itu hendaklah dibuang dan jangan merungut kerana ia adalah latihan dalam kehidupan untuk kita gigih berusaha menjadi manusia yang berjaya. Seperti lirik lagu di bawah: Tiap apa yang mematah tegakmu, Tiap yang menolak Tiap yang memijak henyak
    By: A-Ton-Of-Owls|||https://www.facebook.com/owlsnest39/videos|||https://twitter.com/kalidels/status/986472831239077895|||https://www.youtube.com/watch?v=q96MYtHP4U0
    +120reps
    Kali nie nak share lirik Terbang Tunduk pulak dari kokping kita. Siapa lagi kalau bukan Fynn Jamal. Okeh,first time dengar lagu nie masa tgk HotTV kalau xsilap. Tapi time tu dalam hati cakap lagu dalam cerita KTAR lagi best. Sebab tu post lirik tu dulu. Lagi pun masa tgk dekat tv lagu tu macam xfull and akustik x clear and muzik dia x sesedap.
    By: Artyush|||https://ru-ru.facebook.com/ARTYUS.ARAKELYAN|||https://twitter.com/R_Artyush|||https://www.youtube.com/watch?v=uZWc-YdYreA
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA