Adult

Apam kampung tepung gandum sukatan cawan - APAM KAMPUNG....





Campurkan tepung gandum dan tepung beras dalam satu bekas besar sebab adunan akan naik sekali ganda.




Resipi Apam Tepung Gandum




Tambah air sedikit demi sedikit sambil digaul hingga rata dan tidak berbintil2.







Rasa macam menarik pulak untuk mencubanya.







Canai dan terap guna acuan donut.


Apam Beras Yang Sangat Gebu






Mula-mula satukan tepung HP kuning telur gula dan air sejuk.


Description: Kali ini kami kongsikan resepi donut gebu untuk anda cuba di rumah.

Sexy:
Funny:
Views: 1561 Date: 18.06.2022 Favorited: 93 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Tetapi baru-baru ni saya terdengar apam kampung sedap ini ada juga yang memakannya dengan mencicakan dengan sambal tumis ataupun kari ikan kering.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +307reps
    Gunakan cawan penyukat untuk 1/2 cawan (125 ml). Tuang 2 camca besar air panas mendidih, kemudian anda tuang air biasa sehingga mendapat sukatan 1/2 cawan. Untuk menguji samada apam anda cukup masak, gunakan lidi sate bersih atau tooth pick bersih, cucuk bahagian tengah kuih apam, jika keluar bersih, tanda sudah cukup masak Selamat mencuba!!
    By: clevermaxx|||https://www.facebook.com/clevermaxx|||https://twitter.com/dr_cle|||https://www.youtube.com/channel/UCG8Wr08hQBIPY0RvdP4s4bA
    +89reps
    200 gram tepung gandum 50 gram tepung beras 75 gram gula perang (brown sugar) 1 cawan air 6 gram yis + 1/4 cawan air, larutkan Kelapa parut putih + sedikit garam CARA MEMBUATNYA :-) Gaul rata tepung dengan gula perang hingga rata. Tuang bancuhan yis dan kacau rata. Tambah air sedikit demi sedikit sambil digaul hingga rata dan tidak berbintil2.
    By: booksandbaseball|||https://www.facebook.com/HoptownHoppers/posts|||https://twitter.com/wkwilsonNGA|||https://trustscam.ru/booksandbaseball.us
    +320reps
    Cara untuk membuat Menu Sarapan mudah iaitu Apam Lenggang. Angkat dan diamkan sampai suhunya turun. 12 cawan tepung gandum. Alhamdulillah pagi ni sarapan apam kampung. Nak buat makan pagi boleh makan petang pun sedap. Kue apam juga merupakan kue tradisional kukus yang aman untuk dikonsumsibahan- bahan250 gram nasi.
    By: ExoticWhips_Tv|||https://www.facebook.com/Exoticwhips-827564927306480/|||https://twitter.com/exoticwhipstv|||https://www.youtube.com/watch?v=ox8LC35uQxs
    +98reps
    Dimakan pula dengan kopi panas dan dicicah dengan kelapa parut alahai nikmatnya. Korang boleh buat sendiri apam yang jadi kesukaan ramai ini. Ikut resipi Rose Rosnah . Resipi apam: 1 cwn tepung beras 2 cwn tepung gandum 1 cwn gula Sedikit grm 1/2 kmpit mauripan 3-4 cwn air (jgn pkt dn jgn cair sgt) sedang2 Perap adunan 30 minit IKLAN
    By: 69smoke|||https://www.facebook.com/69smoke|||https://twitter.com/sixtyninesmoke|||https://www.instagram.com/explore/tags/69smoke/
    +364reps
    Mesti Cuba Resipi Apam Kampung Bersarang Ikut Sukatan Cawan Ni, Sangat Mudah - Kartel Dakwah from www.karteldakwah.com Boleh nak gunakan loyang, jar atau box. Penuh dengan inti, pedas dan cukup rasa. Kalau dah tak tahu menu apa nak makan malam ni jom kita buat kuih cara berlauk.
    By: fistsofdeath|||https://sv-se.facebook.com/public/Fisch-Own|||https://twitter.com/FistsOfDeath|||https://www.reddit.com/user/fistsofdeath
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA