Adult

Cara kecilkan peha dan punggung - 3 Langkah Untuk Kecilkan Peha dan Punggung












12 Cara Mengecilkan Paha dan Betis yang Mudah dan Menyehatkan


Senaman kuruskan badan dengan cara mencangkung ini dikatakan amat berkesan untuk mengecilkan paha.







Jika anda bukan seorang ibu, mungkin risau dan stress dengan kata-kata orang lain yang mengatakan punggung kita besar dan lebar.



Selain itu, gantikan snek dengan buah-buahan sihat atau seperti badam, pistachio, atau almond.




Description: Ulang sebanyak 10 kali dan kemudian tukar kaki kiri pula yang akan mula naik ke atas tangga.

Sexy:
Funny:
Views: 2367 Date: 31.05.2022 Favorited: 43 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Oleh karena itu, jika berenang dilakukan secara rutin, maka seluruh otot di bagian tubuh akan menjadi lebih kuat dan membakar seluruh lemak dalam tubuh.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +153reps
    Exercise ni nak kuatkan peha (dan kecilkan) dan bulatkan punggung supaya ada shape yang pejal dan mantap. Bukannya susah nak naik dan turun tangga, lelama nanti confirm cekap! 2)SQUATTING (MENCANGKUNG) Buat gini dalam 30-50 per day, tapi jangan lah buat hari pertama tu dah tibai sampai 50 squats dengan semangat yang beria ia!
    By: dimmidim|||https://ru-ru.facebook.com/dimmidim|||https://twitter.com/dimmidim|||https://www.youtube.com/user/dimmidim
    +351reps
    Lakukan Squat Untuk Mengecilkan Paha Senaman squat amat baik untuk punggung dan paha anda. Cara untuk melakukannya juga mudah, iaitu sebanyak 2 set, 15-24 kali setiap ulangan. Jarakkan kaki anda. Berdiri dengan tangan pada bahagian sisi badan ataupun tegak ke hadapan sama paras dengan bahu anda. Rendahkan badan secara perlahan-lahan.
    By: EvilCalvin|||https://www.facebook.com/evilcalvin.jennings|||https://twitter.com/EvilCalvin/status/1014260777631518720|||https://www.pathofexile.com/account/view-profile/EvilCalvin/achievements
    +357reps
    Cara mengecilkan paha dan betis dengan calf raises pun sangat mudah. Pertama, kamu perlu berdiri tegak dengan posisi kaki tertutup rapat. Kemudian, angkat badan ke atas dengan posisi tumit yang juga sedikit terangkat, layaknya gerakan balet yang memanfaatkan ujung kaki untuk menopang keseluruhan berat badan.
    By: Digital-Nomadness|||https://www.facebook.com/digitalnomadness/|||https://twitter.com/nomadnesspr|||https://www.youtube.com/channel/UC6ng6ehNP8RZRTtVWwEQ_mg
    +275reps
    Anda perlu mengetahui gerakan atau senaman yang sesuai untuk membantu anda kecilkan paha. Ketika duduk pun anda boleh bersenam dengan meluruskan kaki ke hadapan dan mengangkat kaki tegak selari dengan kedudukan anda. Cuba lakukannya dan anda pasti dapat merasai ketegangan pada bahagian lutut dan paha. Jangan lupa untuk amalkan selalu.
    By: edgaarc|||https://www.facebook.com/edgaarc.f/|||https://twitter.com/EdgaarC611|||https://www.youtube.com/channel/UCB2NXChXb7hF_RLv-_K4zrg
    +213reps
    Cara Nak Kuruskan Peha / Cara Mengecilkan Punggung Women from cpukiladz.blogspot.com. Antara cara kuruskan peha yang berkesan ialah squat. Senaman kardio secara konsisten akan dapat membakar lemak betis,peha dan perut. Cuma luangkan masa satu minit untuk setiap senaman.
    By: bananachangames|||https://www.facebook.com/bananachangames/|||https://twitter.com/bananachangames|||https://www.youtube.com/watch?v=u2RGjRDugJc
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA