Adult

Teman pengganti - Lirik Lagu Teman Pengganti












Teman Pengganti โ€” MLQ Entertainment






Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul.






Description: Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul.

Sexy:
Funny:
Views: 7933 Date: 19.07.2022 Favorited: 28 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Anda juga boleh membuat carian ataupun pembelian di media streaming online seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX, Youtube dan lainnya.
TEMAN PENGGANTI Black Ketawa bersama Menangis bersama Ku bersumpah harap kita Mati pun bersama Malique Sejak dua menjak ini Makin kerap ku diganggu visi Bila celik, juga bila mimpi Aku nampak kau, tapi bukan aku yang di sisi Dia membelaimu dengan izin dan permisi Sentuhan katanya semuanya kau iakan Sentuhan jari kau diamkan dan biarkan Aku redha walau tidak ku damba Walau hampa semuanya dah dijangka Beberapa purnama dulu cinta bertakhta Kenangan dibina kita indah belaka Ketawa bersama, menangis bersama Ku bersumpah harap kita mati pun bersama Namun hakikatnya, bukan mudah Aku sembunyikan gulana-gundah Segalanya kan berubah Dengarkan apa yang ku mahu luah Chorus: Black Rahsia ini Telah lama aku pendamkan Tiba masanya Segala-galanya Ku ceritakan Aku kan pergi Pergi ku tak akan kembali Tiba masanya Kau cari teman pengganti Malique Dalam dunia yang maya, prejudis dan bias Kita tak terlepas dari terkena tempias Rimas, ditindas, sembunyi dalam puisi dan kias Tidak kau bidas, tak berpaling walau sekilas Teman pengganti kau yang tahu teman pengganti yang kompleks Dalam disleksia cuba kekal dalam konteks Bila dunia seolah tak memahami Kau sudi selami, dalami dan mengalami Setia mendengar, sentiasa hadir Ingat setiap ulangtahun, setiap hari lahir Tiba pagi Syawal, kaulah yang terawal Syawal yang terakhir ini pasti rasa janggal 70 000 teman pengganti harus ku singkap Ku sorok kitab balik tingkap penjara hinggap Dalam diam ada, seorang yang ku puja Kau teristimewa tapi dia yang sempurna Chorus: Black Malique Sejak dua menjak ini, ku mencari fungsi kewujudan Dalam persekitaran yang penuh kejumudan Terperangkap dalam jasad, ku keliru Mujur ada kau si peneutralisasi pilu Namun aku tetap murung, berkurung Tubuh makin susut, menunggu tarikh luput Komplikasi di halaman rusuk kiri Makin sukar nak bernafas, nak bergerak, nak berdiri Lagu ini yang terakhir aku sajikan Kalau rindu nanti bolehlah kau nyanyikan Jaga diri, jangan makan hati Yang patah kan tumbuh, yang hilang kan berganti Bilik dah ku kemas, katil dah ku rapi Cincin, kunci, dompet dalam laci Ada sikit wang, itu saja baki Moga-moga cukup untuk majlis itu nanti Black Aku kan pergi Bertemu kekasih abadi Tiba masanya Kau cari teman pengganti.
TEMAN PENGGANTI Black Ketawa bersama Menangis bersama Ku bersumpah harap kita Mati pun bersama Malique Sejak dua menjak ini Makin kerap ku diganggu visi Bila celik, juga bila mimpi Aku nampak kau, tapi bukan aku yang di sisi Dia membelaimu dengan izin dan permisi Sentuhan katanya semuanya kau iakan Sentuhan jari kau diamkan dan biarkan Aku redha walau tidak ku damba Walau hampa semuanya dah dijangka Beberapa purnama dulu cinta bertakhta Kenangan dibina kita indah belaka Ketawa bersama, menangis bersama Ku bersumpah harap kita mati pun bersama Namun hakikatnya, bukan mudah Aku sembunyikan gulana-gundah Segalanya kan berubah Dengarkan apa yang ku mahu luah Chorus: Black Rahsia ini Telah lama aku pendamkan Tiba masanya Segala-galanya Ku ceritakan Aku kan pergi Pergi ku tak akan kembali Tiba masanya Kau cari teman pengganti Malique Dalam dunia yang maya, prejudis dan bias Kita tak terlepas dari terkena tempias Rimas, ditindas, sembunyi dalam puisi dan kias Tidak kau bidas, tak berpaling walau sekilas Hanya kau yang tahu kodeksku yang kompleks Dalam disleksia cuba kekal dalam konteks Bila dunia seolah teman pengganti memahami Kau sudi selami, dalami dan mengalami Setia mendengar, sentiasa hadir Ingat setiap ulangtahun, setiap hari lahir Tiba pagi Syawal, kaulah yang terawal Syawal yang terakhir ini pasti rasa janggal 70 000 hijab harus ku singkap Ku sorok kitab balik teman pengganti penjara hinggap Dalam diam ada, teman pengganti yang ku puja Kau teristimewa tapi dia yang sempurna Chorus: Black Malique Sejak dua menjak ini, ku mencari fungsi kewujudan Dalam persekitaran yang penuh kejumudan Terperangkap dalam jasad, ku keliru Mujur ada kau si peneutralisasi pilu Namun aku tetap murung, berkurung Tubuh makin susut, menunggu tarikh luput Komplikasi di halaman rusuk kiri Makin sukar nak bernafas, nak bergerak, nak berdiri Lagu ini yang terakhir aku sajikan Kalau rindu nanti bolehlah kau nyanyikan Jaga teman pengganti, jangan makan hati Yang patah kan tumbuh, yang hilang kan berganti Bilik dah ku kemas, katil dah ku rapi Cincin, kunci, dompet dalam laci Ada sikit wang, itu saja baki Moga-moga cukup untuk majlis itu nanti Black Aku kan pergi Bertemu kekasih abadi Tiba masanya Kau cari teman pengganti.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +94reps
    By: audrey_eliza|||https://en-gb.facebook.com/public/Eliza-Audre|||https://twitter.com/audreyelizabook|||https://www.youtube.com/channel/UC7YOFpVLTnNtkJQzQtJBEeA
    +321reps
    By: Anjrie|||https://en-gb.facebook.com/public/Anjrie-Nic|||https://twitter.com/Sintiea_anjrie|||https://www.youtube.com/watch?v=apy_2bv8SxM
    +15reps
    By: dagojay|||https://web.facebook.com/The-ArchPlace-Interiors-1188780124470139/|||https://twitter.com/dagojay|||https://www.youtube.com/playlist?list=PL7UmhTYSHrf1hFSFsRz9RBL7TIoZ74OSJ
    +155reps
    By: frontlinepbs|||https://www.facebook.com/frontline|||https://twitter.com/frontlinepbs|||https://www.youtube.com/watch?v=CTlkXhkP6bo
    +329reps
    By: DGMM4|||https://www.facebook.com/people/Nur-Sami-Noman/100008485089935|||https://twitter.com/barrettrichmond|||https://www.reddit.com/user/DGMM4
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA