Adult

Resipi kek coklat moist - Resipi Kek Coklat Moist Paling Sedap Versi Bakar Menepati Selera


Resipi Kek Coklat Moist Paling Sedap Versi Bakar Menepati Selera








So next time u kena letakkan adunan kat rak bawah dan turunkan sikit suhunya.







Nak lagi kek coklat kukus memang ramai peminat.

Dalam banyak-banyak resepi kek coklat versi bakar, ini lah resepi yang paling Nina suka dan yang paling bestnya kengkawan yang dah order ngan Nina pun suka akan kesedapan kek coklat ni.



Panaskan kukusan hingga air mendidih.

Kalau tengah masih lembik, kukus lebih lama.






Resipi Kek Coklat Moist Paling Sedap Versi Bakar Menepati Selera


Biarkan sekejap sebelum sisip tepi loyang dan terbalikkan untuk sejukkan atas redai Resepi Topping Kek Coklat Moist Sedap Azlina Ina Untuk buat topping kek coklat moist mudah, senang sahaja.




Description: Semoga sentiasa murah rezeki buat Puan Azlina Ina yang tak jemu berkongsi resepi kek yang sedap dan mudah.

Sexy:
Funny:
Views: 6228 Date: 22.12.2022 Favorited: 53 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +150reps
    CARA MEMASAK: Masukkan bahan A ke dalam bahan B. Kemudian masukkan bahan C. Guna pemukul (whisk) sahaja dan bancuh sehingga sebati dan tiada ketulan tepung. Panaskan periuk kukusan, tuang adunan kek ke dalam bekas kecil seperti dalam gambar dan kukus selama 15 minit. Angkat dan sejukkan terlebih dahulu.
    By: crypto_loco|||https://www.facebook.com/Crypto-Loco-159988738037844/|||https://twitter.com/crypto_loco|||https://www.youtube.com/channel/UCr0wtP0dgw39knwRdH7zfpw
    +145reps
    Resepi Kek Coklat Moist, resepi yang pasti menjadi kegemaran keluarga anda, sesuai untuk dihidangkan pada majlis harijadi dan dihari raya. Hanya 6 bahan utama diperlukan. Bahan-Bahan: 1 cawan serbuk coklat; 1 cawan gula perang; 1 cawan susu coklat dutch lady; 1 cawan minyak masak; 1/2 cawan susu pekat manis
    By: dreacee17|||https://www.facebook.com/dreacee17|||https://twitter.com/dreacee17|||https://www.reddit.com/user/dreacee17
    +255reps
    Resepi Kek Coklat Moist Kukus. Akak nak bagitau ni. Akak kalau buat kek choc moist kukus memang suka sangat-sangat resepi ni. Sangat moist, lembut dan gebusss. Dah lama akak guna resepi ni masa zaman zaman kek choc ni tengah popular. Tapi sayang akak dah tak ingat siapa punya resepi. Amik dari pakcik google.
    By: chubbii_chii|||https://www.facebook.com/ChubbyChii/|||https://twitter.com/Chubby_Chii|||https://www.youtube.com/watch?v=Bea83BOEpUU
    +263reps
    Simple steps to make moist and fluffy chocolate cake. beat egg, sugar, ovallte and esen vanilla until it become fluffy. Then put the condensed milk follow by cooking oil. mix it thoroughly. Whisk the ingredients that we sifted with the mixture that we beat. put 1 cup liquid milk. . mix it thoroughly.
    By: derpinu-|||https://business.facebook.com/dailyedge.ie/videos/1051117198260717/|||https://twitter.com/derpinu|||https://www.youtube.com/channel/UC2Ea5QptjBXFUbLPeokIpOw
    +233reps
    1.Pukul mentega dan gula halus hingga kembang. 2.Masukkan telur satu persatu dan vanila. Pukul lagi. 3.Masukkan tepung, koko, soda bikarbonat dan serbuk penaik yang telah diayak ke dalam adunan. 4.Kemudian masukkan air berselang seli dengan bahan yang telah diayak tadi. Kacau sebati. 5.Masukkan adunan ke dalam loyang dan bakar selama 1 jam pada.
    By: fastfriendsmusic|||https://www.facebook.com/fastfriendsmusic/|||https://twitter.com/stealthmusicUK/status/1123576831637061632|||https://www.youtube.com/watch?v=c4tGZfOSwDY
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA