Adult

Roti jala jelita - Roti Jala Jelita Cicah Kuah Kari Memang Ngam! 2 Hari Buat Tetap Lembut & Tak Basi




Roti Jala Jelita Viral. Dua Wanita Ini Cerita & Kongsi Resipi Paling Mudah




Pada yang berminat boleh la dapatkan ilham dari hasil rekaan Puan Fairus ni..

Nah…serba sedikit kisah dari mereka yang boleh dijadikan inspirasi untuk anda juga.











Sama ada digulung atau dilipat, kedua-duanya sama.





A Do-It-Yourself alternative is to use an empty milk can punctured with holes.


Roti Jala Jelita Vanila Coklat β€’ Resepi Bonda


Kena pandai main warna, cara kirai pun lain, acuan juga lain.





Biasalah, mak ni kalau buat apa-apa menu ikut apa anak suka makan.


Description: Mak abah tompang sekaki aje, hati teringin nak buat warna-warni tapi yang nak makannya macam tak berapa suka, kita ubah bahan sikit.

Sexy:
Funny:
Views: 2844 Date: 22.05.2022 Favorited: 195 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +255reps
    Roti Jala Jelita (@roti.jalajelita) β€’ Instagram photos and videos roti.jalajelita 3 posts 234 followers 228 following Roti Jala Jelita Restaurant Hello! ROTI JALA, tersedia dgn berbagai macam toping banyak rasa! ada MENU lainnya ☘️ Semanis senyum muβ™‘οΈŽ sesalty netizen! Startfrom 2k ︎ @ririn1812 api.whatsapp.com/send?phone=+62895378286765
    By: gaydro|||https://www.facebook.com/gaydronique.wellington|||https://twitter.com/lucyfer_hell|||https://www.youtube.com/channel/UCa5ejHDxDgIlZLnAlhnuyQw
    +257reps
    Tetap kenyang dan pastinya anak-anak pun suka. Nak tahu apa rahsia dan cara membuat roti jalan jelita ini, perkongsian resipi Raja Amanina ini sangat mudah dan gerenti jadi! Roti jala lembut 2 hari pun masih elok tak basi tu pun kalau tak habis la kan. Nina bagi resepi untuk sukatan sekilo tepung dan 3 cawan tepung dan Nina sertakan sekali cara.
    By: brooklynbotz|||https://www.facebook.com/Jane-Iredale-WB-NM-1857163587654412/|||https://twitter.com/brooklynbotz|||https://www.reddit.com/user/brooklynbotz
    +113reps
    cara buat roti jala jelita dan tips buat bentuk bunga yang cantik (eng.sub ) #moktihchannel bahan-bahan 1 kg tepung gandum 4 biji telur 1 cawan minyak masak 5 cawan air 1 cawan @ 1kotak santan .
    By: BadTravis|||https://www.facebook.com/badtravis|||https://twitter.com/aussierobin1|||https://www.youtube.com/channel/UCCv_s5FCn9UOFiNFYdDx-wg
    +227reps
    Saya suka tengok hiasan untuk roti jala jelita yang viral sangat sekarang menggantikan kek di hari jadi atau apa-apa sambutan keraian. Posting facebook ini di kongsi oleh Puan Fairus Yus, yang mana semuanya adalah hasil air tangan beliau. Bukan mudah nak cari idea kan, pembuat roti jala mesti kreatif dalam hiasan dan gabungan warna roti jala.
    By: crwmike|||https://www.facebook.com/crwmike|||https://twitter.com/crwmike|||https://www.reddit.com/user/crwmike
    +238reps
    Jala Jelita by Aniza GlamRich Kitchen Memberi kelainan serta kepuasan menikmati bersama tersayang No 1 jalan bukit keramat, 54000 Kampong Datok Keramat, .
    By: bichoman|||https://www.facebook.com/pages/Bichoman/11649503202|||https://twitter.com/bichoman666|||https://www.youtube.com/watch?v=lwdNL5-xtE4
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA