Adult

Kk endau dr hanafi - drhanafiyahya: Siapa DR HANAFI YAHYA?




Dr Najihah Boleh Dikenakan 4 Tindakan Ini Kerana Sebar Video Aib Bekas Suami




Ada kemungkinan menyebabkan hukuman yang diputuskan tidak akan mencerminkan kedudukan dan keadilan yang sebenar..



Semua pengakuan aku rekod, bersaksi kan matron masa tu.



KLINIK KESIHATAN BAGAN MLO 091, Pekan Parit Besar Bagan 83000 Bagan Johor Nombor Telefon : 07-4138107 Nombor Faks : GPS 1.





Ketua pendakwa syarie mesti bersikap adil dan bebas daripada dipengaruhi oleh mana-mana dalam memberi penghakiman.





Lelaki, yakni dalam perkara hudud dan qisas.



Begitu juga tuduhan tidak boleh disabitkan dengan gambar, pita video, kaset dan sebagainya yang bukan merupakan keterangan secara langsung.



Masa tengok anak aku menyusu aku menangis, aku kata ngan anak aku, mama akan fight untuk noya.





Nama Dr Hanafi Viral Medsos Nama Dr Hanafi Viral Medsos Masih hangat di perbincangkan dengan kabar yang beredar nya hanafi viral dan menjadi salah satu topik yang saat ini tengah tranding topik.





Even bekas suami wsp ckp sorry dua hari lepas, still dunia akhirat aku tak dapat maafkan mereka, Semoga Allah laknat mereka berdua Post ni terutamanya untuk bekas suami aku, Muhammad Hanafi, untuk rasa sakit yang kau bagi untuk aku rasa hari2, pengkhianatan yang membuatkan tidur malam aku tidak lagi lena dan anak yang kau tinggalkan untuk seorang perempuan murah.


Description: Diorang pjj, sama2 doktor Laki skandal dgn ppk bkn nurse siap tido skali pun ko nak bela ke Oh lupa sama species, pencaras laki org Mmg la nak bela kaum khennn Friska replied at 21-12-2021 09:02 AM Menurut pandangan saya, kedua-duanya punya kesalahan.

Sexy:
Funny:
Views: 6155 Date: 20.09.2022 Favorited: 187 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +267reps
    Tag: klinik kesihatan endau. Video Dr Hanafi Viral Curang Media Sosial Terkini. December 21, 2021 December 21, 2021 by wirna.
    By: CookieRookie|||https://www.facebook.com/cookierook|||https://twitter.com/CookieRookieSir|||https://www.youtube.com/watch?v=U5RA6oF-evg
    +309reps
    Tetapi apabila laporan sudah dibuat oleh Dr. Najihah kepada Ketua Jabatan di Klinik Kesihatan Endau, Dr. Hanafi dan Raihan boleh dianggap telah melanggar perkara (3) di atas. Dr. Hanafi dan Raihan boleh dikenakan tindakan tatatertib. Hubungan sulit tanpa pernikahan yang sah merupakan kesalahan jenayah syariah.
    By: 11caldas|||https://www.facebook.com/11caldas-291677244312322/|||https://twitter.com/Luisa_11Caldas|||https://www.youtube.com/watch?v=g1Mloj8gD5U
    +374reps
    Tapi hampehhh dia bluetick. Aku siap ugut cakap aku boleh bawak isu ni ke FMS (Dr Pakar KK E**** ), Matron dan lain2 ke bahagian tatatertib. Tapi still bluetick. So sepanjang jumaat tu hanafi memang tak cakap sepatah kat aku, even x layan noya main pun. 3/12/21 (Sabtu) Pagi sabtu tu, aku curi2 bukak phone hanafi, dokumen whatsapp images.
    By: aicrag_J|||https://www.facebook.com/public/Jean-Aicrag|||https://twitter.com/aicragj|||https://www.youtube.com/watch?v=gfnTNIRjS0Q
    +128reps
    Tetapi apabila laporan sudah dibuat oleh Dr. Najihah kepada Ketua Jabatan di Klinik Kesihatan Endau, Dr. Hanafi dan Raihan boleh dianggap telah melanggar perkara (3) di atas. Dr. Hanafi dan Raihan boleh dikenakan tindakan tatatertib. Hubungan sulit tanpa pernikahan yang sah merupakan kesalahan jenayah syariah.
    By: Emma-nz|||https://www.facebook.com/emma-117826394903336/|||https://twitter.com/NZ_Swiftie|||https://www.youtube.com/watch?v=SnzePZi3RXk
    +365reps
    MOHAMAD HANAFI KLINIK KESIHATAN PEKAN NANAS JALAN PEKAN NANAS PONTIAN 81500 PONTIAN JOHOR PONTIAN 7. DR. PUTERI KENANGA BINTI ABDUL MALIK KLINIK KESIHATAN KAYU ARA PASONG JALAN KAYU ARA PASONG PONTIAN 82010 PONTIAN JOHOR PONTIAN 8. DR. NURLAILIN BINTI ABD WAHAB KLINIK KESIHATAN PARIT ISMAIL JALAN PARIT ISMAIL PONTIAN
    By: comic630|||https://www.facebook.com/Comic630|||https://twitter.com/comic630|||https://www.youtube.com/channel/UCLGz65JjrUQXj_-qZKy2lnQ
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA