Adult

Malas nak layan - 'Ikutkan Saya Malas Nak Layan'


Lirik lagu datuk boy iman, Malas Nak layan


Tambah Janna yang turut merangkul trofi Pelakon Filem Wanita Popular dan Pengacara TV Popular, kejayaan dia itu sudah tentu hasil daripada kerja keras kelab peminatnya dikenali sebagai Janna Nicker.









Tak kisahla situasi ini dalam episod-episod hidup yang tertentu contohnya, episod cinta, episod berumahtangga, episod pekerja dan macam-macam episod lagi dalam perjalan hidup kita ini...







Ketua Unit Siasatan Jenayah, Boy Marudut Tua berkata, kedua-dua suspek itu telah ditangkap pada 8 April lalu dan siasatan mendapati suspek, Syaiful, telah berulang kali melakukan hubungan terlarang itu dengan anak tirinya.





Bertindak di laporan itu, polis datang ke lokasi dan mendapati mangsa telah digauli bapa tirinya atas perintah ibu kandungnya.



Hal itu menyebabkan mangsa tercicir dari sesi persekolahan.



Penyanyi tersebut yang menjulang trofi AJL bersama kumpulan SOG sering menjadi sorotan media setelah Sharnaaz beberapa kali memberikan kata-kata semangat serta mengucapkan tahniah ke atas kemenangan mereka.

Kejadian bermula apabila Syaiful terdahulu mengajak Neneng melakukan hubungan intim.


Description: Mangsa sempat menolak dan hal itu membuatkan ibunya berang lalu bertindak memukul anak perempuannya itu.

Sexy:
Funny:
Views: 2109 Date: 15.12.2022 Favorited: 70 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Janna turut mengucapkan terima kasih kepada keluarga dan kekasih tersayang, Dini Schatzmann.
Tak kisahla situasi ini dalam episod-episod hidup yang tertentu contohnya, episod cinta, episod berumahtangga, episod pekerja dan macam-macam episod lagi dalam perjalan hidup kita ini.

Hot Categories

Latest Comments

    +326reps
    Malay. aku akan berubah me njadi yang terbaik aku d a malas nk layan orang yg tak pandai nak harga i dan yang tak pandai na k jaga hati orang dan se karang aku nak fokus d ekat keluarga aku ,sah abat dan pelajaran sah aja sukehati kau la nak layan aku ke atau tak it u sahaja yang aku nak cakap
    By: cham0|||https://m.facebook.com/chamoshitposting|||https://twitter.com/1M___chaM0|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLR2Aeavvq3CPaz8llktoNjrAi82AvIL5z
    +141reps
    Malas Nak Layan October 14, 2017 · Berita sedoh kpd GT fans Car Throttle October 14, 2017 Not ideal! carthrottle.com You'll Have To Connect To The Internet To Save Your GT Sport Game It wasn't just a feature of the demo - the full game will also need you to be online if you want to save Like Comment Share See All Videos Meme is lyfe See All
    By: gatorneedhisgat|||https://www.facebook.com/hernan.g.cortes.5|||https://twitter.com/ryanfarr44|||https://www.reddit.com/r/Songwriters/comments/girzv7/made_a_music_video_for_a_song_from_our_first_st/
    +119reps
    Saya dah malas nak layan orang-orang kecerdikan amat terbatas dan berpandangan pada satu sudut sahaja. Kita kena tengok semua sudut, walaupun dalam kerja setiap sudut itu ada lantikan khusus agar sudut itu dijaga seeloknya. Contohnya, untuk sebuah rumah, setiap ruang rumah itu ada penjaganya.
    By: 3M1l4|||https://www.facebook.com/johnjfallows/posts/516748825691683|||https://twitter.com/Mcet77|||https://www.youtube.com/watch?v=9stqh_3m1l4
    +390reps
    Bank of Thailand. 1 ชั่วโมงที่แล้ว • ธุรกิจ. เป็นหนี้จนถูกดำเนินคดี ข้อจำกัดด้านกฎหมายไทย และแนวทางแก้ไขปัญหาหนี้ครัวเรือน. หนี้ครัว.
    By: BatBoss|||https://www.facebook.com/Batboss-245154952341921/|||https://twitter.com/I_am_BatBoss|||https://www.youtube.com/channel/UCgaJLFhf4trm62DuRHlq-sA
    +397reps
    Lelaki jenis ini selalunya malas nak layan perangai perempuan yang clingy dan mengada-ngada, terutamanya kalau korang kacau dia waktu dia tengah sibuk. Mereka cenderung untuk lebih mementingkan kawan-kawan daripada kekasih, seperti konsep ‘bros before hoes’. Kalau merajuk, jangan harap dia akan faham kalau korang tak cakap apa-apa.
    By: DrNaqeeb58D|||https://www.facebook.com/ShareablyNow/posts/2792434837652256|||https://twitter.com/DayZ/status/1116611881869828096|||https://www.reddit.com/user/DrNaqeeb58D
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA