Adult

Cara nak buat link google meet - Tutorial Mudah Untuk Create Meeting Online Guna Google Meet





Berikan link untuk join pada peserta lain Jika Anda menjadi host dalam meeting maka bisa membagikan link kepada peserta lainnya.

Untuk mengaktifkannya, bisa dilakukan dengan cara klik tanda titik tiga, lalu pilih opsi yang tersedia sementara hanya dalam bahasa Inggris.



Lalu tunggu sampai google meet selesai menampilkan layar.

Dengan aplikasi ini, pengguna bisa mengadakan konferensi melalui video call secara berkelompok.




Cara Membuat Link & Jadwal Meeting Di Google Meet


Jika belum terinstall, anda bisa install terlebih dahulu via playstore ataupun appstore.

Secara fungsi kedua layanan ini cukup serupa.




Cara Menggunakan Google Meet di Laptop dengan Mudah


Mungkin ada yang dah boleh guna...





Guru-guru boleh menggunakan aplikasi ini untuk melaksanakan PDP secara atas talian dan syarikat atau majikan boleh menjalankan mesyuarat dengan kakitangan di rumah tanpa perlu menghadirkan diri ke tempat kerja serta mengurangkan risiko terdedah kepada jangkitan COVID-19.

Berikut adalah tulisan Cikgu Yassir di laman Facebook nya yang kini telah mencecah ribuan shares.



Pengguna juga boleh menghantar mesej ketika persidangan video berlangsung.








Description: Terdapat fitur layar pratinjau untuk video dan audio, sehingga pengguna dapat mengatur kamera dan mikrofon sebelum mulai bergabung dalam pertemuan.

Sexy:
Funny:
Views: 4285 Date: 07.02.2023 Favorited: 172 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Berikut ini beberapa cara menggunakan Google Meet di Laptop yang dapat kalian ketahui: 1.
Ariff Bin Badarudin dan Cikgu Kamal Iskandar kerana sudi membantu dalam memantapkan lagi post ni.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +345reps
    Today, Opera GX takes a step from browser development towards property development. The idea behind Opera GX Village is to create a dream residential community for professional gamers and creators, built with their very specific lifestyles in mind; a futuristic-utopia, where every home is furnished with top of the line gaming setups, decor, LEDs and .
    By: aymijo|||https://www.prod.facebook.com/Milpawer-1936053299945465/|||https://twitter.com/aymijo|||https://www.youtube.com/user/aymijo
    +81reps
    orang yg malas google, orang yg hanya tahu menyalahkan org lain, kau fikir org lain ada hutang sama kau? apa2 yg kau tak tahu/tak faham, mesti ada org yg wajib tolong kau? kat sekolah guru pun ada terima gaji. sendiri mals nak salahkan forum cina pula, ada hati belajar, sendiri cari cara, X ada hati belajar boleh salahkan sini , salahkan sana.
    By: BigCollo|||https://www.facebook.com/bigcollo.dizzydizzy|||https://twitter.com/bigcollo83|||https://www.reddit.com/user/BigCollo
    +60reps
    Highest Quality Spray Paint made in Germany. Main
    By: Darth_Texan|||https://www.facebook.com/DarthTexan12/posts|||https://twitter.com/DarthTexan/|||https://www.youtube.com/watch?v=AcW7IvFdKSQ
    +20reps
    Loading .
    By: boston_homo|||https://www.facebook.com/silvana.x.zakrzewski|||https://twitter.com/thebostonhomo|||https://www.youtube.com/watch?v=-dvbuOC9iHo
    +56reps
    email protected] [email protected] The only condition SMSBroadcaster offers the most advanced SMS Broadcaster Machines that can send early warnings, emergency alerts, or bulk SMS automatically
    By: EnPeeCee|||https://www.facebook.com/npc.man.5|||https://twitter.com/EnPeeCee|||https://www.youtube.com/watch?v=6Gti8xhTVw0
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA