Adult

Hacker malaysia serang israel - HACKER MALAYSIA Sikat Habis Data Militer Israel, Negeri Jiran Masuk Daftar Serang Tentara Yahudi





Konflik yang berlaku baru-baru ini diantara Palestin dan negara haram Israel menarik perhatian beberapa pihak simpatisan dari pelbagai latar belakang dan bidang.







Kejayaan hacker dari Malaysia yang muncul sebagai wira tidak didendang ini nampaknya turut mendapat perhatian orang ramai serta negara jiran iaitu Indonesia.

Pernyataan yang dilontarkan itu pun rupanya mendapat perhatian serius dari Kementerian Dalam Negeri Malaysia tentang ancaman dari pasukan Israel.




Hacker Malaysia Bobol Situs Israel, Malaysia Jadi Target Israel & Israel Siapkan Serangan




Menurut satu posting dari Dragonforce gabungan mereka sudah berjaya menggodam lebih 126 laman web dari sana dan turut menyenaraikan beberapa dari laman tersebut.



Berjaya menggodam beberapa laman web negara lain selepas menerima ancaman atau sebagai tanda solidariti sekaligus menunjukkan kehebatan kumpulan hacker dari Malaysia ini.





Turut tidak ketinggalan beberapa kumpulan hacker dari Malaysia yang turut bersimpati kepada nasib rakyat Palestin yang ditindas oleh rejim Zionis Israel itu menunjukkan tanda solidariti dengan cara mereka yang tersendiri.



Para ini juga meretas situs negara-negara yang mendukung penindasan atas.


Lancar #OpsBedil, 'Hacker' Dari Malaysia Muncul Wira Selepas Berjaya Godam Pengkalan Data Israel


Beberapa negara yang telah disebut adalah Turki, Iran, hingga negeri Jiran Malaysia..




Description: Jonathan Schanzer dalam akun Twitter-nya, mengonfirmasi bahwa Pasukan Pertahanan Israel IDF diberikan 'lampu hijau' dalam menyasar sekutu Hamas termasuk Turki, Qatar, Iran hingga Malaysia.

Sexy:
Funny:
Views: 410 Date: 13.04.2022 Favorited: 108 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Buat anda yang mahu mengetahui dengan lebih lanjut senarai laman web yang digodam kumpulan hacker dari Malaysia, anda boleh.
Keberhasilan dan kehebatan kelompok hacker dari Malaysia secara tidak langsung telah mempengaruhi sistem keamanan siber Israel.
Tak ketinggalan adalah para warganet Malaysia yang konsisten melontarkan komentar di halaman Facebook Israel dalam mengutuk tindakan mereka terhadap Palestina.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +239reps
    Hacker Malaysia serang Israel, lebih dari 120 laman web berjaya digodam. - kabartular.com by KATStudio β€” Mei 16, 2021 0 Konflik yang berlaku baru-baru ini diantara Palestin dan negara haram Israel menarik perhatian beberapa pihak simpatisan dari pelbagai latar belakang dan bidang.
    By: Buzz_Jenkins|||https://www.facebook.com/public/Buzz-Jenkins|||https://twitter.com/BuzzJenkins|||https://www.reddit.com/user/Buzz_Jenkins/
    +303reps
    Israel melakukan ini karena hacker Malaysia membobol situsnya . Sejumlah negara menentang tindakan Israel tersebut, termasuk diantaranya Turki, Iran, hingga negeri Jiran Malaysia. Malaysia berhasil .
    By: beefcakez|||https://www.facebook.com/BeefCakez/|||https://twitter.com/BeefCakez_|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLdmxa89LhW8scEr_w6dcfHihM-Mhrof-J
    +23reps
    WARTAKOTALIVE.COM, JAKARTA - Saat ini, Israel diserang hacker dari Indonesia dan Malaysia. Terungkap, hacker Indonesia dan hacker Malaysia retas ratusan nomor WhatsApp, situs hingga CCTV. Mengutip .
    By: annsheff|||https://www.facebook.com/annsheff|||https://twitter.com/MeghnaWBUR/status/991097762870714368|||https://www.instagram.com/annsheff/
    +262reps
    Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua, Baru baru ini aku dapat tahu dari rakan rakan kat tiktok yang ada hacker daripada israel nak serang malaysia. Tapi kat sini aku just nak sampaikan pandangan aku dari sudut kepala otak aku yang kadang betul kadang tidak ni. Menurut dari apa .
    By: 6DegreesMovies|||https://www.facebook.com/SixDegreesMovies/|||https://twitter.com/6DegreesMovies|||https://www.reddit.com/user/6DegreesMovies
    +373reps
    Dia org nk up follower la tu maklum la lepas kene attack berkali2 follower jdi downπŸ‘€ Nak jugak tahu link pelikΒ² tuh huhu , btw kalau nak attack Malaysia pon balas lah ngan defacement , ni guna tik tok ,tk gaya nak attack itu la psl negara banyak cybersecurity .tpi attack kt .
    By: DeathNectar|||https://www.facebook.com/GrindersHighNoon/posts|||https://twitter.com/DeathNectar|||https://www.amazon.com/Grinders-Death-Nectar-Extremely-Pepper/dp/B00OJA3G76
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA