Adult

Lirik lagu terbang tunduk - Terbang Tunduk by Fynn Jamal










Lirik Lagu Fynn Jamal




'Kata-kata Fynn Jamal' So we wont forget Apa jua kebesaran dan kemegahan yang kita dapatkan buka pelepasan untuk kita membesar dan memegah.



Oleh itu, jangan kita berlaku sombong dan ego terhadap orang lain.



Jadi faz cari la music video serta lirik dia.





Ada kene mengena ke dgn lirik ni? Siapa lagi kalau bukan Fynn Jamal.





sari berita terkini.


Description: " Terus tukar radio lain.

Sexy:
Funny:
Views: 951 Date: 10.08.2022 Favorited: 39 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Lirik lagu penuh Terbang dari Zynakal adalah seperti berikut: —————— Terbang terbang Terbang melayang seorang Jangan biarku seorang Kalau suka aku boleh ulang Terbang terbang Terbang melayang seorang Jangan biarku seorang Kalau suka aku boleh ulang Mengkaji sekiling Mereka kuat buat bising Sahutan tak berpaling Sedangkan yang paling penting Cuba mentafsirkan niat yang tersirat Ini sifir ku buat untuk ku punya peminat kuat Hari demi hari Mengkaji dan mencari Hasil berkualiti dari setiap generasi Bangun dari mimpi mohon jadi realiti Demi sesuap nasi dan bawa balik bukti Angan-angan cuma mahu satu senyuman Tiada lain, senyuman yang melahirkan Ulang tayang kenangan Ulang bayang kenalkan Betulkan alasan sebelum buat rumusan Terbang terbang Terbang melayang seorang Jangan biarku seorang Kalau suka aku boleh ulang Terbang terbang Terbang melayang seorang Jangan biarku seorang Kalau suka aku boleh ulang Terbang… Niat hati cuma mahu cuba Jika salah tegurlah Ku mengalah terima Tak pernahkah kau rasa salah Apa salahnya, itu masalah Serba salah serah Tumpah darah merah Geli jadi gelisah Benci pun jadi marah Biarku salah tanpa sedar Tak nak mengalah tanpa sabar Yang salah tak nak kalah biar Yang sudah tu sudahlah dengar Terbang terbang Terbang melayang seorang Jangan biarku seorang Kalau suka aku boleh ulang Terbang terbang Terbang melayang seorang Jangan biarku seorang Kalau suka aku boleh ulang Lirik lagu terbang tunduk Video Klip Lagu Terbang — Zynakal Nota : Website lirik lagu ini tidak menyediakan sebarang link untuk download lagu mp3 Terbang — Zynakal samada dalam format mp3 atau sebarang format audio yang lain.

Hot Categories

Latest Comments

    +387reps
    Kumpulan Lagu pujian dan penyembahan dalam ibadah. Syalom . Sebagai orang percaya sudah hal yang wajib & pantas untuk kita ‘memuji dan memuliakan tuhan” apalagi jika lagu-lagu yang sesuai dengan ‘tema’ atau ‘situasi kondisi kita, tempat pelayanan kita, pergumulan kita dan kerinduan kita. di bawah ini saya mencoba memilih lagu-lagu praise and worship, yang bisa kita pakai dalam ibadah.
    By: ChangeIn2020|||https://www.facebook.com/changein2020/|||https://twitter.com/NBCTheVoice/status/1123393326298714112|||https://www.youtube.com/watch?v=Jiuz2b3Zs5w
    +227reps
    Dari Wiktionary bahasa Indonesia, kamus bebas. Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian < Lampiran:Daftar isi < Kamus bahasa Sanskerta – bahasa IndonesiaLampiran:Daftar.
    By: AntiFeminismAU|||https://www.facebook.com/groups/AntiFeminismAU/|||https://twitter.com/AntiFeminismAU/status/1027791146007912448|||https://www.youtube.com/watch?v=RqfmchL3gB0
    +65reps
    Manusia atau orang (Homo sapiens, bahasa Latin yang berarti manusia yang tahu) adalah spesies primata dengan populasi yang terbesar, persebaran yang paling luas, dan dicirikan dengan kemampuannya untuk berjalan di atas dua kaki serta otak yang kompleks yang mampu membuat peralatan, budaya, dan bahasa yang rumit.
    By: brettmagnetic|||https://www.facebook.com/PawsomeCouture/posts/2395790544067893|||https://twitter.com/fahmivinyl|||https://www.reddit.com/user/brettmagnetic
    +75reps
    Indonesian Idf [2nv8e8emjrlk] yang 0.998217711968781 dan 1.27281754304555 di 1.40586624720146 itu 1.60605525635212 dengan 1.92694315549759 ini 2.04249539860528 untuk 2.05573034539414 dari 2.09959237384937 dalam 2.11677996685297 tidak 2.11939383059724 akan 2.4399120190214 pada 2.62667215573031 juga 2.67282100848081 ke 2.72775139713067 karena 2.78759009853131 ada 2.81064817996272 tersebut 2.
    By: deeamber|||https://www.facebook.com/amber.mercure.3|||https://twitter.com/DeeAmber__/status/875373325069033474|||https://www.youtube.com/watch?v=iZaBMKkUcoQ
    +64reps
    Dari Wiktionary bahasa Indonesia, kamus bebas. Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian < Lampiran:Daftar isi < Kamus bahasa Sanskerta – bahasa IndonesiaLampiran:Daftar.
    By: chas_kev|||https://www.facebook.com/TxaisHer/posts|||https://twitter.com/kev_chas/status/1094090443682271232|||https://www.youtube.com/watch?v=68VlxCNcBeU
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA