Adult

Pizza mek ani - BERNAMA



Jangan risau sebab kalau dilemma sangat boleh order Pizza Mixtaste nih ada empat jenis pizza dalam satu box.









Terima kasih kerana sudi meluangkan masa untuk mengisi soal selidik ini.





Alhamdulillah semalam aku sempat singgah Kedai dia beli pizza sambil tengok harga dan ambil gambar kedai untuk tatapan korang.



Penerbit 18 Mac 2022 Sila layari portal kerjaya BERNAMA di untuk maklumat lanjut.




Gebu, Lembut dan Sedap! Korang Wajib Cuba Pizza Jangok Mek Ani


Ditanya mengapa memilih nama Pizza Jangok Mek Ani, beliau berkata idea itu timbul selepas menghadiri satu kursuskeusahawanan beberapa tahun lepas.

Pelbagai jenis pizza di Pizza Jangok Mek Ani.


Gebu, Lembut dan Sedap! Korang Wajib Cuba Pizza Jangok Mek Ani




Aku pernah makan tapi tak habis lepas tuh sambung balik makan keesokan harinya pun roti dia masih lembut macam baru beli.




Description: Penerbit 18 Mac 2022 Sila layari portal kerjaya BERNAMA di untuk maklumat lanjut.

Sexy:
Funny:
Views: 4753 Date: 23.02.2022 Favorited: 103 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Semuanya sedap dan tak mengecewakan bagi aku sebab roti dia tuh sangat lembut.
Noraini berkata setakat ini beliau menghasilkan tujuh jenis pizza iaitu pizza makanan laut, pizza ayam, pizza tuna, pizza daging, pizza tomyam ayam, pizza campuran dan pizza Tora yang menggunakan bebola ayam, dengan harga bermula dari RM17 hingga RM28.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +321reps
    Dekat bawah nih ada senarai harga dan semua jenis pizza yang korang boleh cuba kalau datang Pizza Jangok Mek Ani. 1. Pizza Manja RM13.00 * Extra Mozarella RM16.00 2. Pizza D'Raja RM24.00 * Extra Mozarella RM27.00 3. Pizza Peperoni Ayam RM20.00 * Extra Mozarella RM23.00 *Half Chezzy RM23.00 *Full Chezzy RM25.00 4. Pizza Mixtaste RM28.00
    By: Ferris_23|||https://de-de.facebook.com/melanieferris23|||https://twitter.com/ferris23|||https://www.youtube.com/watch?v=xSTzyETrmqo
    +276reps
    Pizza Jangok Mek Ani Add to favorites Share: Facebook Twitter WhatsApp Telegram Email Pinterest English I sell a variety of pizzas at affordable prices. The shop is located at Wakaf Semin Tanah Merah Kelantan. Interested can contact me at 019-5484208 (Aini) ? Chicken Pizza ? Meat Pizza ? Mix taste Pizza ? Royal Pizza ? Tora Chicken Pizza ?
    By: comehomewithme|||https://www.prod.facebook.com/comehomewithme/|||https://twitter.com/comehomewithme_|||https://www.youtube.com/watch?v=gRwznSWJc5A
    +395reps
    Isnin, 13 Januari 2020 12:30 PM Mek Ani bersama beberap jenis pizza yang dijualnya. Foto BERNAMA NAMA Pizza Jangok (cantik) Mek Ani mungkin kedengaran pelik bagi pastri berasal dari Itali itu namun itulah keunikan yang dicipta Noraini Ahmad, 34, agar ia 'melekat' di hati pelanggannya.
    By: BoogieBagels|||https://www.facebook.com/BoogieBagels|||https://twitter.com/BoogieBagels|||https://www.youtube.com/channel/UC511JKvAsbePhBCNxtzuP6A
    +213reps
    Assalamualaikum dan Selamat Tengahari Adik Kakok Followers Pizza Jangok Mek Ani ๏ธ Meta jah beraso dh masuk hari Isnin .esok selasa last day beroperasi untuk minggu ni ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Admin belanja view kedai belah malam ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom pakat2 mari submit order secara online atau walkin ๐Ÿ• Kedai beroperasi dari jam 10:00PAGI - 10:00MALAM Dibuka setiap hari kecuali pada hari Rabu Sahaja ๏ธ Untuk.
    By: BipolarSkeleton|||https://www.facebook.com/Minecraft-accounts-IL-564661770244389/|||https://twitter.com/BipolarSkeleton|||https://www.reddit.com/user/BipolarSkeleton
    +357reps
    Empat tahun lalu, Noraini Ahmad hanya mengusahakan pembuatan. piza mini secara kecil-kecilan di dapur rumah, kini Piza Jangok Mek Ani berjaya memikat selera penduduk Kampung Wakaf Simen, Jedok, Jeli, Kelantan. Ikuti laporan wartawan Sinar Harian, Hazelen Liana Kamarudin.
    By: abrandis|||https://www.facebook.com/abrandispr/|||https://twitter.com/abrandis|||http://www.abrandis.de/
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA