Adult

Resepi kuey teow sup chinese style - Kuew Teow Goreng Chinese Style




Resepi Kuey Teow Th’ng Chinese Style. Kuah Sup Paling Simple Tapi Sedap!





Resepi Kuey Teow Th’ng Chinese Style. Kuah Sup Paling Simple Tapi Sedap!




Ikut nak banyak mana kuah.

Untuk rasa pedas-pedas sikit, boleh hidangkan dengan kicap pedas untuk menambatkan lagi rasa terutamanya pada orang dewasa yang lebih suka makanan pedas.






Resepi Kuey Teow Sup Ala Chinese Style Yang Super Sedap. Nak Sediakan Cukup Senang!


Dah perang boleh angkat.





Ayuh kita menyusuri kota-kota, kampung-kampung mencari keunikan makanan rakyat Malaysia secara total.





Tak perlu tumbuk sampai halus.



Kuey teow macam biasa celur air panas.

Lebih sedap dan rasa manis nanti bila masak dalam kuah.






Description: Pastikan minyak cukup ye.

Sexy:
Funny:
Views: 2979 Date: 02.05.2022 Favorited: 170 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Hot Categories

Latest Comments

    +10reps
    Terima kasih Cik Puan Farah untuk perkongsian resipi Kuey Teow Sup Chinese Style ini 🙂 Bahan-bahan: 1 labu bawang putih Air Fish ball Fish cake Sayur sawi 1 pati kiub ayam Dada/ isi ayam… Kuey teow sup ini antara comfort food yang ramai orang suka.
    By: Deadsoul63|||https://www.facebook.com/deadsoul63/|||https://twitter.com/CoolerMaster/status/1106128624212758528|||https://www.youtube.com/channel/UC-lX_Zoa2_xTBYoseatNPGg
    +38reps
    Ambil sedikit untuk disimpan sebagai hiasan dan makan nanti. Kemudian masukkan dada ayam yang telah dicincang. Masukkan air, perisakan dengan garam. Tunggu sehingga ayam masak, baru masukkan fishball, fishcake dan sawi. Siap! Celur kuey teow dalam air panas dan toskan. Makan bersama daun bawang, minyak bawang putih dan juga cili potong + kicap.
    By: dan-80|||https://www.facebook.com/discodan1982/videos/860909744393306/|||https://twitter.com/Dan_Dan_80|||https://www.youtube.com/watch?v=6QiTSlBVcW0
    +396reps
    Cara-cara untuk membuatnya: Tumiskan bawang putih sehingga keperangan dan naik bau. Kemudian masukkan air dalam 3 atau 4 cawan besar. Renehkan sehingga menggelegak baru masukkan ayam bahagian isi. Masukkan pula fish ball, fish cake & kiub ayam. Bila dah mendidih masukkan pula sayur sawi.
    By: FlyLikeMe|||https://www.prod.facebook.com/FLYLIKEME.STUDIOS/|||https://twitter.com/flylikeme|||https://www.youtube.com/watch?v=K1hfHZv72AE
    +140reps
    Dah makan ke tu? Jadi kami nak kongsikan kepada anda cara yang sangat mudah untuk membuat Kuey teow sup chinese style. Anak-anak pasti suka termasuklah tukang masak sekali. Terima kasih kepada Cik Puan Farah. Selamat mencuba. Bahan yang diperlukan untuk membuat kuah sup: 1 labu bawang putih. Air secukupnya. Fish Ball dan Fish Cake secukupnya.
    By: GeneralNation|||https://www.facebook.com/groups/generalnation/|||https://twitter.com/RoninSutibunsu|||https://www.youtube.com/channel/UCOGMasGvTb-81hIg7jbdRMQ/videos
    +59reps
    Resepi Kuey Teow Sup Chineese Style. Bahan-Bahan:. Kuey teow/bihun/mee kuning* Isi ayam* Fish ball* Udang/ketam* Tauge* 1/2 kiub pati ayam 1/2 kiub pati bilis Daun kucai Halia sehiris dua Bawang putih Cili padi Minyak bijan Kicap Sos ikan (takde pun takpe) Chili flakes (takde pun takpe) Cara Membuat: 1. Panaskan periuk berisi air, campur kiub.
    By: CorvusRecruitment|||https://www.facebook.com/corvusrecruitment|||https://twitter.com/corvus_jobs/status/922854023253946368|||https://www.instagram.com/corvusrecruitment/
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA