Adult

Ikan siakap masak thai - Discover siakap 3 rasa ala thai 's popular videos



Selain bahan-bahan kat bawah ni, korang boleh tambah bahan lain seperti nenas atau mix vegetable dan sebagainya untuk menyedapkan lagi rasa ikan ni.






IKAN SIAKAP MASAM MANIS ALA THAI..


Resepi yang saya nak buat kali ni ial...



Akhir sekali, masukkan bahan-bahan yang dipotong dadu tadi.












Resipi Ikan Siakap Sambal Kicap Pedas Thai, Guna Bahan Mudah Tapi Rasa Macam 'Kayangan'







Description: Tapi awas, kalau order di kedai, bersedia untuk bayar RM 45-RM 80 bergantung pada saiz dan jenis restoran.

Sexy:
Funny:
Views: 7472 Date: 15.03.2022 Favorited: 74 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +262reps
    Goreng ikan sehingga garing, ketepikan. Panaskan minyak, tumis bahan hiris sehingga naik bau. Masukkan cili kisar dan semua jenis sos, masak sehingga mendidih. Tambah sedikit air, masukkan kiub pati ayam dan secukp rasa Maggie. Kacau-kacau sehingga sebati baru masukkan sayur dan nenas yang dipotong dadu tadi.
    By: BrunoRetailleau|||https://www.facebook.com/republicains5var/posts/3540799375949407|||https://twitter.com/BrunoRetailleau/media|||https://www.reddit.com/user/BrunoRetailleau
    +75reps
    1.Bersihkan ikan dan lumur dengan garam, serbuk kunyit dan tepung jagung dengan secukupnya. 2.Panaskan minyak, goreng garing. Angkat dan ketepikan dulu. 3. Hiris nipis semua bahan tumis. Boleh juga dicincang halus. IKLAN 4. Panaskan minyak, tumis semua bahan yang dicincang tadi. Kacau hingga layu. 5. Letak cili kisar. Kacau sebati. 6.
    By: cassidycarmen|||https://de-de.facebook.com/public/Cassidy-Carmen|||https://twitter.com/cassidycarmen|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLTUGr0IFoSptEvBm1vj54bn1kApz9DJ0S
    +43reps
    Ikan siakap dibuang sisiknya, disiang dan cuci bersih. Perap dengan jus limau kasturi selama 15 minit. Cuci hingga bersih dan ketepikan. Lap ikan tadi dengan tissue dapur hingga kering, lumur dengan serbuk lada sulah, garam dan tepung jagung rata2. Kemudian goreng ikan tadi hingga masak dan garing kedua2 bahagian.
    By: AbandonedAdam|||https://www.facebook.com/AbandonedAdam/posts/233630661370290|||https://twitter.com/jefferiesshow/status/1129440891284860929|||https://www.youtube.com/watch?v=Q61-Ej3CR-E
    +377reps
    Masak 5-8 minit sahaja ikan siakap bergantung pada saiz.Jangan masak lama nanti isi ikan hancur. Perasakan dengan garam dan gula ikut tekak anda. #2: Tutup api selepas semua menjadi sedap, barulah masukkan kangkung supaya tidak terlebih masuk dan perahkan asam limau nipis ikut tahap masam anda suka. Dah siap dah resepi ikan siakap kengsom ini.
    By: frenetix|||https://www.facebook.com/Frenetix-169772190322765/|||https://twitter.com/xFrenetix|||https://www.youtube.com/watch?v=BJRpuHvvXRI
    +116reps
    Tabur bawang putih, halia dan cendawan shitake. Masukkan ikan ke dalam pengukus. Minyak masak dipanaskan ke dalam kuali dan kemudian dituangkan atas permukaan ikan siakap. Kukus selama 10minit. Tuangkan bahan sos (kicap, sos tiram, minyak bijan dan lada sulah) ke atas permukaan ikan. Kukus lagi dalam 10minit.
    By: Geek_reformed|||https://www.facebook.com/adamauden|||https://twitter.com/Geek_reformed|||https://www.reddit.com/user/Geek_reformed
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA