Adult

Zen retreat taiping - ZEN RETREAT



Homestay ini mengenakan tema minimalistik pada design dalamannya dan kalau korang masih tak perasan, dalam ruang tamu tu sendiri ada kolam beserta air terjun! Dan jangan risau lah pasal makanan, dapur villa ni memang lengkap dan mempunyai tempat makan.

Air terjun tersebut juga mempunyai panel gelas lutsinar, jadi kalau korang tengah tengok TV, korang masih lagi boleh pantau anak-anak korang yang bermain dan mandi di dalam kolam tersebut.


ZEN RETREAT




If you're looking for exciting activities to do with your family, check out.











Credit: on Facebook If you're planning to cook a nice meal for your loved ones, this homestay has a well-equipped kitchen and a separate dining area for everyone to enjoy a feast! Guest Parking Private parking is possible on site for free.



This cute 3-bedroom boutique homestay is ideal for a group of up to 12 pax.

It's also the perfect spot to relax after spending the whole day outdoors.








Zen Retreat: This boutique stay in Taiping boasts private hot tubs and ice baths you can soak in with the kids




Ia juga dekat dengan Taiping Lake Garden dan mengambil masa hanya 10 minit sahaja untuk drive pergi ke sana.




Description: Antaranya ia agak dekat dengan Zoo Taiping, Taman Tasik Taiping Trong Leisure Farm taman itik dan Kuala Sepetang.

Sexy:
Funny:
Views: 2844 Date: 11.08.2022 Favorited: 198 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Ia juga dekat dengan Taiping Lake Garden dan mengambil masa hanya 10 minit sahaja untuk drive pergi ke sana.
It also gets better knowing that this home was previously owned by Malaysian legendary singer Dato' Jamal Abdillah!

Hot Categories

Latest Comments

    +389reps
    Use Enter / Space to view and traverse through the list of languages
    By: belgianidiot|||https://www.facebook.com/greendayinc/videos/198752518176195/|||https://twitter.com/rightnxt_to_JB|||https://www.youtube.com/user/Belgianidiot
    +15reps
    By: drtbg|||https://www.facebook.com/drtbg|||https://twitter.com/_Teenage_DrtBg_|||https://www.youtube.com/watch?v=CL4VM-DrtBg
    +126reps
    By: DrHem|||https://www.facebook.com/DrhemEmpresarial/|||https://twitter.com/DrHem_|||https://www.youtube.com/watch?v=DulgkJp8pFQ
    +106reps
    By: carrtex|||https://www.facebook.com/Carrtexpowerwashing/|||https://twitter.com/CarrTex|||https://www.youtube.com/user/carrtex
    +346reps
    By: charlie_murphey|||https://www.facebook.com/charlie.murphey.798|||https://twitter.com/CharlieMurphey|||https://www.youtube.com/watch?v=0pWOXxEMrF8
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA