Adult

Cara nak buat barcode mysejahtera - Cara Buat QR Code My Sejahtera (Untuk Kenduri, Majlis, Kedai)




Cara Buat QR Code Guna Untuk Dokumen & Web. Tak Payah Download Apps, Senang!


Sekarang ini, ramai dilihat lebih memilih untuk scan berbanding menulis di buku kehadiran.


Cara Buat QR Code MySejahtera 2021 (Majlis & Premis Perniagaan)


Cetak QR code MySejahtera Sumber: siraplimau.





Bila dah terima SMS, kita masukkan je kod OTP untuk sahkan nombor telefon kita tadi.





Ada 6 step semua.








Description: Pada masa yang sama ia membantu pihak KKM untuk mendapatkan maklumat awal bagi mengambil tindakan cepat dan berkesan.

Sexy:
Funny:
Views: 8739 Date: 21.09.2022 Favorited: 101 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Cara print MySejahtera QR Code untuk kedai Berikut ialah cara untuk buat MySejahtera QR code bukan barcode bagi kegunaan kedai atau premis perniagaan anda.
Walau bagaimanapun, kami tida rasa itu adalah satu perkara yang besar.
Guna alamat rumah pun boleh kalau kita ada nak buat majlis kecil-kecilan.

Hot Categories

Latest Comments

    +40reps
    So make sure ada phone dekat dengan kita masa mendaftar QR Code MySejahtera untuk rumah / majlis ni ya. Langkah 4 : Masukkan butiran selanjutnya. Memang tulis kat situ ‘Company Profile’, tapi kita just isikan alamat rumah sendiri dan tulis ‘Business Name’ tu sebagai ‘Rumah Pak Mat’ dan sebagainya.
    By: esanan|||https://de-de.facebook.com/public/D-Josh-Esan|||https://twitter.com/esanan_f|||https://www.youtube.com/watch?v=Qlf9u5JFoqY
    +334reps
    Ada 2 cara membuat qr code / buat barcode mysejahtera: Anda boleh terus scan dengan membuka aplikasi my sejahtera ini Ataupun jika anda pengguna iphone, ini satu cara yang bagi saya cukup mudah hanya perlu buka kamera, terus talakan di qr code dan secara automatik akan terpapar borang yang perlu anda isi nama, nombor telefon untuk check. Selesai!
    By: casualhoya|||https://www.facebook.com/CasualHoyaSaxa/|||https://twitter.com/CasualHoya/status/983378325149282304|||https://www.casualhoya.com/
    +288reps
    Masukkan Alamat Lokasi yang hendak dijana QR CODE. Tekan [Hantar/Submit]. Anda akan dipaparkan QR CODE yang telah berjaya dijana untuk di Cetak/Print. Tekan [PRINT] untuk Cetak QR CODE anda.
    By: endrt|||https://ru-ru.facebook.com/emre.ay.77582|||https://twitter.com/rizky_564|||https://www.youtube.com/watch?v=eNdrT5BrfHw
    +380reps
    Lepas tu klik dekat ‘Register MySejahtera Check-In’. 2. Sign Up Seterusnya kita cuma perlu masukkan nombor telefon kita dekat bawah tu. Nanti kod OTP akan dihantar pada nombor telefon yang kita masukkan. Bila dah terima SMS, kita masukkan je kod OTP untuk sahkan nombor telefon kita tadi. 3. Isikan Maklumat Premis
    By: Celiiia_|||https://www.facebook.com/CLAUDIA.CESTASDECAFE/|||https://twitter.com/CCHAMPOMIER|||https://www.youtube.com/user/celiiia2a
    +56reps
    Berikut ialah cara untuk buat QR code untuk MySejahtera untuk kemudahan semua: Pergi ke portal rasmi MySejahtera di sini: https://mysejahtera.malaysia.gov.my/intro/. Jika anda belum pernah mendaftar sebelum ini, anda perlu mendaftar sebagai pengguna baru. Contohnya, jika keluar pernyataan Select all images with bus, pilih semua gambar yang ada.
    By: bickid|||https://m.facebook.com/gioreca/|||https://twitter.com/biCKid|||https://www.tesco.com/groceries/en-GB/products/303614726
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA