Adult

Kontak kasual tidak bergejala boleh masuk kedai - Status MySejahtera Bertukar Casual Contact (Warna Kuning). Apa Nak Buat?


Bolehkan anda masuki premis perniagaan sekiranya anda berstatus Kontak Kasual dalam APP MySejahtera?


Sejak hari itu, saya hanya istiqamah pakai MySejahtera saja dan tak pakai SElangkah lagi dah.







Ni saya buat pagi, malam tu dah biru.



Jika anda mendapat notifkasi ini, pertama sekali anda jangan panik dan menggelabah.



Lagipun pandemik Covid-19 akan menjadi endemic.



Bukan isu perkenalkan tawaran yang paling bagus dan kompetitif kosnya, kalau paling bagus dari segi kecekapan dan keselamatan tak boleh lawan satu dunia pun, bawak mai kat Malaysia untuk rebut kerja kerajaan belum pasti akan dapat.


Status MySejahtera Bertukar Casual Contact (Warna Kuning). Apa Nak Buat?





Cara Tukar Status MySejahtera Kuning (Casual Contact) Tak Boleh Masuk Kedai Kepada Biru (Low risk)



Description: Mungkin juga ada yang dah habis tempoh kuarantin yang ditetapkan dan tidak bergejala, tapi status tetap juga berisiko.

Sexy:
Funny:
Views: 7622 Date: 28.07.2022 Favorited: 80 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Bayangkan sekadar nak bekalkan karipap pun kena ada kabel kat negara kita, apatah lagi nak develop dan suply projek bernilai puluhan atau ratusan juta!
Kena status kuning dan hari-hari kena update status kesihatan dan hantar ke MySejahtera sampai cukup 10 hari.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +219reps
    Definasi Kontak Rapat dan Kontak Kasual. COVID-19 : Risiko Pesakit Dialisis (1/2) COVID-19 : Risiko Pesakit Dialisis (2/2) COVID-19 : The Risk of Dialysis Patients (1/2) COVID-19 : The Risk of Dialysis Patients (2/2) Penjagaan Kebersihan Tangan Bagi Proses Pemberian Vaksin. Tidak perlu memakai pelitup muka semasa bersenam
    By: AndroidREM|||https://www.facebook.com/rvn.page/posts/125977915633636|||https://twitter.com/androidrem|||https://www.youtube.com/watch?v=L0fK8Pv7Mnk
    +88reps
    By: Anon_Jones|||https://www.facebook.com/Anon-Jones-120380091356346/|||https://twitter.com/Anon_Jones|||https://www.youtube.com/channel/UCCFN7-LExF_zgO0Dt-12B_Q
    +41reps
    By: count_zackula|||https://en-gb.facebook.com/public/Count-Zack|||https://twitter.com/Count_Zackula|||https://www.youtube.com/watch?v=FomhLyrbtFU
    +200reps
    By: axelitOx|||https://www.facebook.com/axelitox.leon.71|||https://twitter.com/axelitoX34|||https://www.youtube.com/channel/UCCOSYH0nngW8h0A4fAanBLQ
    +184reps
    By: andrewdrisc|||https://www.facebook.com/PBFFitness1/posts/2515518195217029|||https://twitter.com/ade1982/lists/friends-and-people|||https://www.youtube.com/watch?v=CNWbwAByjEU
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA