Adult

Resepi sambal nyet - Resepi Sambal Penyet Mudah, Sedap & Tahan Seminggu Buat Stok Pembuka Selera



Tetapi dapatkan terus daripada akaun shopee miliknya.


Akhirnya Berjaya Juga Check Out Sambal Nyet Berapi Khairulaming Ni!


Pernah mendapat terjual dalam masa 3 minit sahaja, Khairul Aming turut kongsi rasa bersyukur di laman Twitter kerana Sambal Nyet yang telah mencecah RM7.


Resepi Sambal Penyet Mudah, Sedap & Tahan Seminggu Buat Stok Pembuka Selera






Bulan ni produk lain, bulan depan produk lain.






Resepi Sambal Penyet Mudah, Sedap & Tahan Seminggu Buat Stok Pembuka Selera








Terbayar semua penat lelah 4 tahun dia bina nama.


Sambal Nyet Khairul Aming Dipalsukan




Tanggal 11 November 2021 merupakan hari bersejarah.



Dan dengan terjualnya 10,000 unit Sambal Nyet Berapi dalam masa 54 minit, it is all worth it.

Selain itu, pihaknya juga berharap bahawa kilang dan produknya berjaya mendapat sijil Halal dan MeSTI pada tahun ini.


Resipi Sambal Penyet Berapi oleh Nihadriz Niha



Description: Macam rasa yang dibuat-buat.

Sexy:
Funny:
Views: 747 Date: 27.02.2022 Favorited: 66 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Jadi, mudah untuk orang beli, macam aku dah link dengan credit card, purchase bawah RM50, so tak payah tunggu One Time Password OTP dah.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +348reps
    5. Padamkan api dan biarkan bahan gorengan di dalam kuali menjadi suam. 6. Masukkan bahan bergoreng tadi ke dalam pengisar. Kisar jangan terlalu kerap bagi mengelakkan sambal menjadi terlalu halus. (INFO RASA: kalau nak tumbuk guna lesung batu pun boleh) 7. Sesudah dikisar, masukkan Kembali bahan kisaran ke dalam kuali.
    By: emma-witch|||https://www.facebook.com/emma.witcher|||https://twitter.com/xJemmaWitchWayx|||https://www.youtube.com/watch?v=FE_rv6f7K5g
    +354reps
    Cuba Resepi Ni: Resepi Mudah Terung Bakar Dadar Berlado. 4. Saya punya ni saya guna hand blender. Dah siap blend kasar, masukkan semula sambal tadi ke dalam kuali yang sama. 5. Masak sehingga kering air dan pecah minyak. Letak garam sikit. Boleh tambah gula jika suka.
    By: anpppp|||https://www.facebook.com/SCCAdventists/posts/3048556158524217|||https://twitter.com/_anpppp|||https://stikbot.toys/app/
    +165reps
    4 hari sebelum pelancararan, dalam video 1 minit Khairul Aming share cara perjalanan dia hasilkan Sambal Nyet. β€’ Step 1 : Proses bahan mentah dalam ratio bahan, suhu dan kaedah yang betul sehingga final product. β€’ Step 2 : Proses penyimpanan produk dan ciri-ciri keselamatan untuk pelihara kualiti molekul produk.
    By: bbtm8|||https://www.facebook.com/hungarianrhapsodyband/posts/|||https://twitter.com/tebaguzman|||https://www.reddit.com/user/bbtm8
    +281reps
    Ok ni aku nak review secara jujur. 1st korang kena identify dulu sambal nyet ni sejenis sambal apa…. Nama pun sambal nyet, so dah tahu la sambal ni adalah sambal penyet. Bukan sambal belacan, bukan sambal ketuk, bukan sambal bilis, bukan sambal hitam atau sambal tempoyak. Kalau korang sejenis yang suka sambal ketuk, jangan pulak korang.
    By: DaiMOnDesign|||https://www.facebook.com/daimondesign|||https://twitter.com/daimondesign|||https://www.turbosquid.com/Search/Artists/DaiMOnDesign
    +105reps
    Bahan-bahannya | Ingredient : 5 tangkai cili besar merah . | 5 stalks of large red chilli. 20 tangkai cili merah (kecil) . | 20 stalks of red chilli (small .
    By: audyl|||https://www.facebook.com/odile.richard.52|||https://twitter.com/Audyl_|||https://www.youtube.com/channel/UCJqPS0neLx33JXNIsfi3nUQ
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA