Adult

Resipi kobis goreng - Sayur Kubis Goreng









Sesiapa pun boleh memasak dan boleh belajar memasak dari kawan kawan di alam maya.

Sayur Kobis Goreng saiz hidangan satu senduk atau bersamaan 60 gram.









Bila ditimpa penyakit, selain mengambil ubat, kita kena berdoa sebagai senjata untuk meminta pertolongan dari Allah.






Sayur Kubis Goreng



Resepi Kobis Masak Lemak Putih






Tutup api sejurus sayur masak.

Alasannya tiada yang hendak makan sayur nanti.



Persoalan sekarang ialah bagaimana ingin mengekalkan amalan tersebut secara istiqomah.

Akhir sekali masukkan telur hancur gaul sehingga rata.


Description: Ayam goreng berempah sayur kubis dan suhun sambal belacan dan timun.

Sexy:
Funny:
Views: 8712 Date: 27.09.2022 Favorited: 80 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Ishishtak tau la pasai apa asyik ketandusan idea ja tak tau nak tulis apa nitapi tak apa layang penting ada N3 baruok lah cerita pasal mee hoon goreng ni resepi asal dari CMG ni first time masak mee hoon goreng tomyamSebelum ni kalau masak mee hoon pun buat mee hoon goreng biasa ja tak pun mee hoon singaporeok lajom check resepi yang di.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +21reps
    Kobis Goreng Lazet kobis • bawang putih • bawang besar • tangkai lada hidup • isi ayam • sudu sos tiram • sudu tepung jagung (bancuh dengan air) 4 Orang Haiza💜 Kobis Goreng Kicap dengan Suhun biji kobis • bawang putih • peket bebola ikan • sudu besar kicap • air • genggam suhun • sudu garam • sudu besar minyak arihasliza ariffin
    By: cubiclequeen|||https://www.facebook.com/cubiclequeen/|||https://twitter.com/cubicle_queen|||https://www.reddit.com/user/cubiclequeen
    +271reps
    Panaskan sedikit minyak dalam kuali, masukkan biji sawi. Masukkan bawang putih, bawang besar, serbuk kunyit dan cili kering. Tumis hingga wangi. Masukkan hempedal ayam dan kacau seketika sehingga ianya agak masak. Masukkan pula karot dan sos tiram. Kacau sehingga karot agak lembut. Masukkan kobis serta sedikit garam dan serbuk perasa.
    By: azgrunt|||https://www.facebook.com/miseojeu/videos/2431778106867068/|||https://twitter.com/The300thSpartan|||https://www.youtube.com/watch?v=LX-VRRUJ_A0
    +160reps
    Alhamdulillah kerana niat saya untuk berkongsi resepi serta sedikit ilmu dari kuliah yang saya hadiri menjadi kenyataan. Seperti yang saya tulis sebelum sebelum ini, saya memang minat mengumpul resepi dan tidak teragak agak untuk menanyakan resepi bila merasa masakan yang sedap. Saya menpunyai buku masakan sejak di sekolah menengah rendah lagi.
    By: beyerch|||https://www.facebook.com/mariana.beyerch|||https://twitter.com/beyerch/status/1172370841696260096|||https://www.reddit.com/user/beyerch
    +296reps
    1 sudu besar ikan bilis 2 biji bawang merah 2 ulas bawang putih Kaedah Mula-mula bersihkan sayur-sayuran dan siang mengikut kebiasaanatau saiz yang anda suka. Tumiskan bahan-bahan tumis sehingga naik bau, masukkan garam,serbuk perasa dan sedikit gula jika anda suka. Masukkan sayur lobak merah dahulu diikuti jagung dan akhir sekali kobis cina.
    By: fuckyouangel|||https://ru-ru.facebook.com/maxim.eva.7|||https://twitter.com/Tafoya_Cristian|||https://www.reddit.com/user/fuckyouangel/
    +319reps
    Cuci bersih kobis dan rendam dalam air panas selama 2-3 minit. Tos airnya, dan tinggalkan sedikit air. Masukkan tepung jagung, tepung gandum, garam, dan lada sulah. Gaul kobis menggunakan tangan sehingga rata. Bancuh mengikut cita rasa masing-masing. Jangan terlalu tebal, kalau tebal sangat nanti, macam cucur pula. Goreng kobis sehingga keemasan.
    By: ACGrayling|||https://www.facebook.com/acgrayling|||https://twitter.com/acgrayling/status/989183723227811841|||https://www.youtube.com/watch?v=aY5FcCQ8BIg
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA