Adult

Kenapa anak babi jalan tunduk - DiaryFiz









Namun pada malam itu, beliau ditahan oleh seorang anggota polis trafik walaupon dah tak jauh dari rumahnya.


TeKa TeKi LaWaK GoLeK GoLeK!



tebakan tebakan lucu: Tebakan: Kenapa anak babi kalau jalan nunduk?


Yang jumpa dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saya..










Kenapa Anak Babi Jalannya Nunduk? Ini Faktanya!


Orang gemuk makan tempat, orang kurus makan hati..




100 Teka Teki Yang Mampu Menceriakan Hari Anda




Negara ini mengalami banjir terlebih dahulu sebelum hujan.




Description: Apa persamaan antara ikan jerung dan ikan paus?

Sexy:
Funny:
Views: 3812 Date: 27.01.2023 Favorited: 66 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Itu berarti gw harus nyembunyiin data2crusial msh saudara sama tom cruise dan harus nyamarin nama2 yang bakal gw sebut disitu.
Dahlah malaslah nak tanya lagi soalan bebudak pun takleh nak jawab!!

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +120reps
    Kenapa anak babi kalo jalan nunduk? Karena malu punya ibu seekor babi. Sent by: eKetawa posted on 19 June 2003. Tweet. «« sebelum berikut »».
    By: brbuff|||https://www.facebook.com/CampBrebeuf|||https://twitter.com/brbuff25|||https://www.youtube.com/watch?v=h0gDzLhfxRI
    +177reps
    Suatu hari terjadilah sebuah percakapan antara upin dan ipin. Quote: upin: pin, kenapa ya babi kalo jalan nunduk? ipin: ya kaga tau pin, emangnya napa? upin: iye pin, soalnya dia malu orang tuanya babi, makanya dia jalannya nunduk .
    By: ddeevv|||https://www.facebook.com/ddeevv.jain|||https://twitter.com/ddeevv_|||https://www.youtube.com/watch?v=jBhrYHIH1z0
    +120reps
    Sistem tekasilangkata.com menemukan 25 untuk soalan teka silang kata dari kenapa anak babi jalan belakang mak dia tunduk.Sistem kita mengumpul soalan dan jawapan teka silang kata dan teka teki daripada silang kata yang popular, teka-teki yang terdapat di media massa, game Android dan lain-lain akhbar popular.
    By: BuffaloPrime|||https://www.facebook.com/Buffalo-Prime-859855274063577/|||https://twitter.com/BuffaloPrime|||https://www.designbyhumans.com/shop/BuffaloPrime/
    +28reps
    Serba salah sih. Kalo gak pulang, brati gak bisa dadah-dadah sama bonyok yg mo brangkat haji besok. Tapi kalo gak pulang gwa bisa mengingat-ingat (baca:inget-inget) kejadian2 di kamar kos bersama cewe gw huuhuuhu Udah gitu suasananya adem-adem abis ujan begini. Waa cozy abis.
    By: El-damo|||https://www.facebook.com/people/El-Damo/100008999802803|||https://twitter.com/FistOfHaley|||https://www.youtube.com/watch?v=8e1RSN1QWpM
    +199reps
    38. Kenapa anak babi jalan tunduk? – Kerana malu ibunya seekor babi. 39. Kenapa anak kancil kalau jalan, melompat-lompat? – Kerana ibunya bukan seekor babi. 40. Kenapa superman pakai baju ada huruf β€˜S’? – Kerana kalau pakai β€˜M’ atau β€˜XL’ nanti longgar. 41. Buka baju, pakai bedak, terjun kolam… Apakah ia? – Pisang goreng. 42.
    By: Buscemee|||https://sv-se.facebook.com/public/Steven-Bungee|||https://twitter.com/buscemee|||https://www.reddit.com/user/Buscemee
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA