Adult

Cara buat roti jala jelita - 12 IDEA REKAAN ROTI JALA JELITA VIRAL


Roti Jala (Malaysian Net Crepes)




Tetap dengan bahan sederhana, hidangan ini bisa memberi manfaat dalam membantu menjaga kesehatan tubuh kita.



Saya bukan peminat biskut raya, cuma nak meriahkan sambutan dengan buat biskut raya sendiri.




Bagaimana Membuat Roti jala Rose aka Roti jala jelita🥰 yang Enak Banget


Trans naning bukan trip untuk beginner kerana trip ini agak panjang dan trail yang turn naik dan keadaan pacak yang tiada diskaun hehe.


Resepi Roti Jala Simple, Lembut & Gebu Sampai Esok Pagi








Cumanya nak habaq, kalau buat roti jala warna kuning yang biasa tu dah penat, buat roti jala dua warna ni dua kali ganda penat.






Description: Nina bagi resepi untuk sukatan sekilo tepung dan 3 cawan tepung dan nina sertakan sekali cara menjala dan acuan yang nina guna.

Sexy:
Funny:
Views: 6951 Date: 16.05.2022 Favorited: 92 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Elok je nampak ada seekor makhluk berbulu ni tengah melahap roti jala aku yang hilang tu.
Nina bagi resepi untuk sukatan sekilo tepung dan 3 cawan tepung dan Nina sertakan sekali cara menjala dan acuan yang nina guna.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +16reps
    cara buat roti jala jelita dan tips buat bentuk bunga yang cantik (eng.sub ) #moktihchannel bahan-bahan 1 kg tepung gandum 4 biji telur 1 cawan minyak masak 5 cawan air 1 cawan @ 1kotak santan .
    By: Aced-Arts|||https://www.facebook.com/olga.tsogla|||https://twitter.com/AcedArts|||https://www.youtube.com/channel/UCPS4PeBiwukmlm5xgwqscHA
    +83reps
    -gula 1sudu kecil -secubit garam -2 sudu besar minyak masak -pewarna Ni botol acuan lubang 3 yang digunakan untuk menjala. Cara membuatnya: *gaul sebati atau blend semua bahan dan tapis *untuk jala yang pertama sapukan kuali dengan sedikit minyak Kalau masak roti jala partner wajib dia haruslah kari ayam kan.
    By: DamienFate|||https://www.facebook.com/DamienFatePlays|||https://twitter.com/DamienFate|||http://www.damienfate.com/
    +396reps
    CARA MEMASAK: 1. Satukan semua bahan di atas. Kacau dan tapis. 2. Bahagikan kepada tiga bahagian dan campur pewarna merah, oren dan hijau. Adun rata. 3. Masukkan adunan ke dalam botol atau acuan roti jala. 4. Corakkan bentuk lobak merah dan tembikai dan biarkan masak. 5. Lipat dan gulung roti jalan seperti di bawah. 6.
    By: A_Man_Among_Amens|||https://www.facebook.com/bgsu.rec.well/videos/882622422203335/|||https://twitter.com/zuikrios|||https://www.reddit.com/user/A_Man_Among_Amens
    +157reps
    Bahan-bahan yang digunakan: • Empat cawan tepung • Empat cawan air (pastikan saiz cawan untuk air dan tepung sama) • 1/2 sudu kecil garam • Satu biji telur • Tiga sudu besar minyak masak (boleh diganti dengan mentega yang dicairkan) • Pewarna makanan kuning (boleh diganti dengan serbuk kunyit)
    By: chronichoosier|||https://www.facebook.com/Chronic-Hoosier-982336271854310/|||https://twitter.com/ChronicHoosier|||https://www.youtube.com/watch?v=PvYUEEHx4fM
    +362reps
    Yang nak buat small business Jala Jelita boleh follow. Tutorial cara nak tebar ROTI Roti Jala Lembut Sukatan Cawan Mudah. cara tanam daun sup dari keratan batang. Nah, kali ini kita coba, yuk, variasikan roti jala rose aka roti jala jelita🥰 sendiri di rumah. Tetap dengan bahan sederhana, hidangan ini bisa memberi manfaat dalam membantu.
    By: ajamesmccarthy|||https://www.facebook.com/svmayak/photos/a.1874320566171729/2667119393558505/|||https://twitter.com/AJamesMcCarthy|||https://www.reddit.com/user/ajamesmccarthy
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA