Adult

Resepi lasagna roti azie kitchen - Resepi Lasagna Sedap and Mudah















Kemudian perap doh dan tutup bekas adunan dengan plastic wrap dan biar doh naik dua kali ganda.

Basic-basic pun, meleleh air liur tau.



Resepi lasagna sedap ni merupakan resepi yang famous kerana in every kedai kat luar negara sedia menu ni.









Bila baki masa membakar ade lebih kurang 2 minit buka pintu oven dan glis dengan marjerin dan bakar semula hingga selesai.


Cara Buat Lasagna Paling 'Simple' Guna Roti Gardenia. Terliur Tengok!


Kemudian buka aluminium foil dan teruskan membakar sehingga bahagian atas keperangan.

Make sure oven dah di panaskan awal-awal dgn suhu 180 celsius..




Description: Nasi Kerabu Ala Via Nasibukuhbukitmarak.

Sexy:
Funny:
Views: 2064 Date: 23.12.2022 Favorited: 71 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Perlu dilebihkan kuah kerana kepingan pasta yang dugunakan adalah yang segera atau kering.
Untuk mendapatkan permukaan doh yang licin dan tidak kering pastikan permukaan bun tadi ditutup dengan alumunium foil, selepas 10 minit masa dibakar baru buka alumunium foil tu dan biar permukaaan nye perang.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +259reps
    By: empqrer|||https://www.facebook.com/Empqrer/|||https://twitter.com/Empqrer|||https://www.twitch.tv/empqrer
    +366reps
    By: Boots4days|||https://www.facebook.com/yourtrunkshowparty/posts/|||https://twitter.com/MOMusic/status/823256808676585474|||https://www.youtube.com/watch?v=1uA9KNwSV6c
    +110reps
    By: AlphaChinoBand|||https://www.facebook.com/alphachinoband/|||https://twitter.com/AlphaChinoBand|||https://www.youtube.com/alphachino
    +73reps
    By: Daisycole__|||https://www.facebook.com/mariquita.lastimado|||https://twitter.com/daisycole__|||https://www.youtube.com/watch?v=EB_YhH8DK7A
    +59reps
    By: Artyush|||https://ru-ru.facebook.com/ARTYUS.ARAKELYAN|||https://twitter.com/R_Artyush|||https://www.youtube.com/watch?v=uZWc-YdYreA
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA