Adult

Lets kurus online - Kelas Online Kurus Sihat













Skang mari puLA kite selami dalam kehidupan seharian kite…bagaimana dengan kite?? Betapa senangnye si gemuk itu hidup di alam barzakh itu berbekalkan doa2 anaknya y soleh.






Senarai Kursus dan Webinar Yang Boleh Disertai Guru





Description: Tapi perlukan seseorang untuk membimbing anda sehingga kurus?

Sexy:
Funny:
Views: 1999 Date: 20.07.2022 Favorited: 120 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Kalau puasa pun mesti 10 12 bacaan kencing manis dan selalu sangat kena marah dengan doktor sebab bacaan selalu sangat tinggi.
Dan dalam masa yang sama doktor suruh Nor makan 3S macam sekarang ni pon Nor tak nak ikut.

Hot Categories

Latest Comments

    +250reps
    Lets Kurus Online. 1,496 likes · 9 talking about this. Tips-tips turun berat badan secara sihat dan mudah, motivasi, resepi sihat dan komuniti yang sangat berdedikasi untuk mengubah gaya hidup lebih .
    By: abdoulio|||https://en-gb.facebook.com/public/Abdou-Lior|||https://twitter.com/Abdoulio|||https://www.instagram.com/abdoulio/
    +317reps
    Antara aktiviti yang ramai orang buat untuk bantu mereka turunkan berat badan ialah 2 aktiviti ni, iaitu berlari (jogging) atau berbasikal. Kalau kita tengok pon sekarang ni, dekat mana-mana memang…
    By: fassami|||https://www.facebook.com/people/Kouakou-Felix-Kangah/100007839467166|||https://twitter.com/fassami|||https://www.youtube.com/user/fassami
    +130reps
    PLATEAU Fasa Berat Stagnant. PLATEAU atau senang cakap berat stagnant tak turun2.Dah buat macam2 cara dah tapi berat dok tang tuuu jugak Last2 nak sedapkan hati, buat cara mcm ni time sampai hari timbang Kalau tak puas hati jugak boleh buat mcm ni , create berat sendiri hehe Plateau adalah fasa turun berat, bukan gagal turun berat.
    By: Flinsanity|||https://www.facebook.com/FLinsanity|||https://twitter.com/SportsCenter/status/668147965886906368|||https://www.reddit.com/user/Flinsanity
    +285reps
    Program Let's Kurus Online - Projek NEW YEAR NEW ME
    By: Aryan_Monkey|||https://en-gb.facebook.com/public/Aryan-Monkey|||https://twitter.com/Aryanwarlord|||https://www.youtube.com/watch?v=wEUH4gUCvpo
    +144reps
    Program Let's Kurus Online Bersama Coach Ning
    By: Cosvic|||https://www.facebook.com/Cosvic.matriculasalajuela/|||https://twitter.com/cosvic1|||https://www.youtube.com/channel/UC_se2BF7onGcfBapDPUUPIA/videos
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA