Adult

Kek birthday cantik - 30+ Tempat Makan Best di KUANTAN [2022 ] Pahang Paling Popular











Bagi pelancong yang nak mencari makanan yang menarik di Kuantan, bolehlah singgah di sini kerana menu Mee Chalong memang susah untuk anda cari di tempat lain.




Pose Bak Supermodel, Wulan Guritno Menatap Tajam dari Pinggir Pantai




Malah, lokasi kedai makan ini juga berdekatan dengan muara Sungai Balok yang merupakan perkampungan nelayan.




Pose Bak Supermodel, Wulan Guritno Menatap Tajam dari Pinggir Pantai




byk lagi tempat makan yg dh kena terjah dgn JJCM sejak maria tunku sabri lagi..

Salah satu tempat makan best di Kuantan yang menyediakan lauk ikan patin masak tempoyak yang sedap ialah di Akob Patin House yang terletak di Lorong Haji Abdul Rahma 1, Kuantan, Pahang.


Description: Berbeza pula di Pantai Timur, nasi minyak menjadi hidangan utama tidak kira untuk sarapan pagi, makan tengahari atau pun malam.

Sexy:
Funny:
Views: 6466 Date: 17.02.2022 Favorited: 114 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Restoran sebegini memang sangat ideal untuk anda datang bersama keluarga atau berkumpulan.
- Advertisement - Walaupun beberapa menu makanan yang sinonim dengan Pahang seperti patin masak tempoyak lebih popular di Bandar Temerloh, namun anda jangan bimbang, restoran yang menyajikan menu makanan berasaskan lauk ikan sungai Pahang turut anda boleh terjah di sekitar Bandar Kuantan.

Hot Categories

Latest Comments

    +202reps
    Ceriakan kek anak anda dengan pelbagai warna yang menarik perhatian. 1.Kek Manik Bernombor Ini antara kek yang termudah untuk anda lakukan. Hanya gunakan manik-manik gula yang boleh dimakan dan taburkan membentuk umur sambutan hari jadi anak anda.
    By: dgosh|||https://de-de.facebook.com/mediamarkt/posts/1366360450085550|||https://twitter.com/dgosh|||https://www.youtube.com/watch?v=-SwcXDJ3-bs
    +17reps
    Dalam post ini kami kongsikan beberapak rekaan birthday cakes yang sangat cool kalau anda tengok pon pasti teruja punya hehe. kek hari jadi comelnya!!! kek kucing ni err menakutkan pulak kek ni haha kill bill cake lampu aladin hehe untuk peminat filem cantiknya burung merak ni Kek Davy Jones hehe pumpkin cake mak-mak mesti suka kek ni hehe
    By: Alex_WF|||https://www.facebook.com/public/Alex-Wf|||https://twitter.com/Alex_wf06|||https://www.youtube.com/channel/UC7_qi6t26ZSD9Z6aj4Z4JVg
    +301reps
    Prettysmallbakery@gmail.com. 016 2612 470. **********. Little pony birthday cake, We decorated the cake with little pony toys and fondant. A bit complicated, so don’t you come and order last minutes ya, we wont be able to do It in time…. This cake were delivered sometimes last week, bit busy lately to update.
    By: Alturas4|||https://www.facebook.com/Alturas4/posts|||https://twitter.com/Alturas4|||https://www.youtube.com/channel/UCv0jjEwYKSleLFbhXKMWWUw
    +283reps
    Kek ni pun aku jugak yg tempah… kali ni aku tempah melalui member kepada oficmate aku… katanya kawan dia buat kek mmg sedap dan cantik… So, aku order online jugak… deal melalui fb… tapi kek ni kemain jauh aku tempah… kat Kuala Kangsar kooo… aku singgah ambk kat rumah org tu masa otw blk ke Penang dari KL… mmg balik kg masa tu nak buat birthday party Akiff…
    By: calceeum|||https://www.facebook.com/pewdiepiesub/photos/a.571474886639125/927719947681282/|||https://twitter.com/calceeumc|||https://www.pinterest.com/calceeum/
    +116reps
    Berikut merupakan 29 Kek Kahwin Simple dengan tema dan pattern yang sesuai dan popular yang boleh dijadikan rujukan untuk bakal pengantin. Kandungan [ hide] 29. Putih & Emas 28. Bunga Ros Putih 27. Putih & Merah 26. Bunga Ros Pink 25. Floral Pastel 24. Putih & Bunga Ros 23. Marble Merah & Putih 22. Putih Kuning & Mutiara 21. Putih & Bunga Daisy 20.
    By: Fenzito|||https://www.facebook.com/ladolcevita.sandile|||https://twitter.com/MrJTFeeney|||https://www.youtube.com/watch?v=_eXwnQl9UVk
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA