Adult

Rahsia donut gebu dan lembut - resepi donut lembut dan ringan







Kadang2 ada yang tak berapa pandai nak angkat donat masa nak goreng.



Makan waktu panas memang laju je lah habis.



Cuma beza pada lama menguli je.


TIPS Resipi Donut Gebu Lembut sampai besok Bahan Rahsia Wajib ada


Buat bulatan kecil- kecil masukkan dalam loyang.



Yang paling besar kat bawah tu adalah sukatan secawan.



Kacau dan biarkan campuran lebih kurang 15 minit sehingga berbuih.













Kalau buat roti, baru Sis uli lama.


Description: Manalah tahu kot-kot ada resepi donut gebu ala big apple ke.

Sexy:
Funny:
Views: 7516 Date: 27.04.2022 Favorited: 168 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +271reps
    #ResepiRahsiaDonutLembutdanGebuAssalamualaikum,kalini video mengenaiRESEPI RAHSIA DONUT LEMBUT DAN GEBUBahan-bahan yang diperlukan:Tepung Gandum 1 suduGula p .
    By: galacticvapors|||https://www.facebook.com/Galactic-Vapors-352426181574656/|||https://twitter.com/GalacticVapors|||https://www.reddit.com/user/galacticvapors
    +18reps
    TIPS Resipi Donut Lembut Gebu sampai besok Resipi : Nina Mirza Bahan-bahannya 500g tepung gandum (4 cawan tepung gandum) 1 peket mauripan 11g 200ml air suam secubit garam โ€“ Nina letak 3/4 sdt 1 biji telur kuning telur 50g mentega (dalam 2 sudu besar) 1 sudu besar shortening (kali ni Nina tak letak pun, Kalau takde abaikan) 2 susu besar susu pekat
    By: Batchet|||https://www.facebook.com/people/Lesly-Batchet-Richet/100030945305806|||https://twitter.com/batchetlist|||https://www.youtube.com/channel/UCYCQPkGXtbregwrnwE28pww
    +170reps
    Donut yang lembut dan gebu, menggunakan kentang sebagai bahan pelembut semulajadi. Che Nom sukan nak kongsi cara-cara penyediaan dengan anda semua sebab donut kentang ni mmg favourite Che Nom dan selalu sediakannya untuk keluarga. Lembutnya tahan lama walaupun disimpan, dan boleh frozen kan. //Bahasa Melayu โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€“
    By: boopsnooter|||https://www.facebook.com/boopsnooter/|||https://twitter.com/Ky0hki|||https://www.reddit.com/user/boopsnooter
    +340reps
    1 1/2 cawan air suam,isikan dlm gelas besar @mangkuk .Nanti yis berbuih takut melimpah 2 sudu makan gula pasir 1 sudu makan yis Mauripan@Saf 1@2 biji kuning telur gred A@B yg dibuang pusat,kacau2 dahulu (Rahsia lembut gebu) 1.Satukan air suam dan gula,kacau hingga gula larut. 2.Masukkan yis dan kacau2 sekejap, biarkan 15 minit@ hingga berbuih.
    By: canaokar|||https://www.facebook.com/canaokar|||https://twitter.com/canaokar|||https://www.reddit.com/user/canaokar/
    +70reps
    Waah! Senang kan nak buat adunan roti dan donat yang gebu ni? Serious bila buat tu, hasil dia sangat sangat lembut! Ramai yang suka makan roti, dan donat yang gebu dan lembut macam ni. Lepas ni, bila dah tahu bolehlah buat sendiri je baru puas hati kita nak makan banyak-banyak. Tambah satu ilmu baru macam mana nak buat roti dan donat ni kan.
    By: dianajayne|||https://www.facebook.com/DianaJayne|||https://twitter.com/dianajayne_|||https://www.youtube.com/watch?v=IeOfpnHEECo
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA