Adult

Barang baby ke labour room - When Ijun Write: Persediaan Bersalin Di Hospital Kerajaan



Early preparation is very good because the struggle is real.

Tisu 1 pek 15.





Tak sabar nak guna.

So, jom kita semak barangan yang perlu di bawa ke hospital.


Best Songs for Labor and Delivery


Semoga dipermudahkan kelahiran untuk semua ibu-ibu yang bakal melahirkan bayi nanti dan anda boleh juga mengamalkan zikir, bacaan Al-Quran dan doa-doa untuk ibu hamil supaya dimudahkan sewaktu bersalin nanti.

Mahu belajar segalanya tentang cara-cara menguruskan bayi baharu lahir? Kalau boleh nak bawak barang yang pasti akan guna.


When Ijun Write: Persediaan Bersalin Di Hospital Kerajaan


Tak tau lagi dapat keluar wad awal ke tak kan.




Checklist Barang Persediaan Bayi Newborn Di Hospital












So aku guna aje telekung yang ada dalam surau tu.



Tapi saya senaraikan just in case dalam perjalanan atau waktu menunggu baju basah pecah ketuban.


Description: Bantal dan alas tilam I baru jugak sedar dah hujung2 tanduk tu kalau boleh bawak bantal kecil and lapik blanket satu.

Sexy:
Funny:
Views: 6603 Date: 08.03.2022 Favorited: 143 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Berikut adalah senarai barang baby dan ibu yang perlu dibeli samada ketika nak bersalin di rumah dan keperluan yang wajib ada semasa ke Labour Room di hospital atau sebagai persiapan kelengkapan bayi yang bakal lahir nanti.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +151reps
    CHECKLIST BARANG PERSEDIAAN BAYI SELEPAS LAHIR DI HOSPITAL 1. SET LABOUR ROOM 2. PAKAIAN BAYI 3. PAMPERS 4. TUALA DAN BEDUNG 5. PAM SUSU (TAK PERLU) 6. WET TISSUE 7. Mandian & Minyak Telon KENAPA JENAMA ASMAK? CHECKLIST BARANG PERSEDIAAN BAYI SELEPAS LAHIR DI HOSPITAL Antara barang yang diperlukan baby kat hospital nanti: 1. SET LABOUR ROOM
    By: babypoca|||https://en-gb.facebook.com/public/Price-Newt|||https://twitter.com/natalielandrito|||https://www.youtube.com/channel/UC59m1NboWuO5gr1i1xgGHOg
    +298reps
    Mungkin senarai barang baby ini tidak lengkap. Sila kongsi dan beritahu di ruangan komen jika ada yang tertinggal. A) Keperluan di Hospital IBU 1. Kad Rawatan Bulanan 2. Pakaian Di hospital 3. Nursing Bra 4. Nursing Pad 5. Maternity Panty 6. Sanitary Pad 7. Baju Panas 8. Stokin 9. Kain Batik 10. Sabun 11. Berus Gigi 12. Tuala Mandi 13. Sikat 14.
    By: bslaven3|||https://www.facebook.com/doug.stanton.71/photos/a.444290685607143.92071.443515805684631/1648423055193894/|||https://twitter.com/bslaven3|||https://www.reddit.com/user/bslaven3
    +332reps
    Kelengkapan barang baby mesti cukup. Kalau tidak boleh jadi kelam kabut. Setelah lebih kurang 34 minggu hamil, kemas dan sediakan beg yang sepatutnya. Asingkan 3 beg untuk: Beg untuk ibu Beg untuk baby Beg untuk masuk labour room Letak dalam kereta siap-siap. Takut kalau tiba-tiba rasa mahu bersalin, boleh terus capai dan pergi ke hospital.
    By: AndrewOrlowski|||https://de-de.facebook.com/public/Andrew-Orlowski|||https://twitter.com/AndrewOrlowski|||http://andreworlowski.com/
    +328reps
    Barang keperluan Baby Labour room ; Baju lengan panjang Kain bedung / muslin Pampers Tuala Untuk bilik bersalin, ni je barang yang kita letak sebab banyak bacapun mostly ni je barang yang nurse akan mintak. Ni tak bagi seluar sebab ramai cakap nurse nanti tak pakaikan pun. Bedung je Pampers pulak bagi yang dapat sampel free dari Huggies
    By: DrDeluX|||https://www.facebook.com/The-RealDRDELUX-491669344337113/posts|||https://twitter.com/DrDelux|||https://www.reddit.com/user/DrDeluX
    +197reps
    Harini nak share pasal persiapan barang baby n mumy untuk ke hospital. Barang keperluan Baby πŸ‘ΆπŸ» . Labour room ; Baju lengan panjang; Kain bedung / muslin; Pampers; Tuala; Untuk bilik bersalin, ni je barang yang kita letak sebab banyak bacapun mostly ni je barang yang nurse akan mintak. Ni tak bagi seluar sebab ramai cakap nurse nanti tak.
    By: flowersandferns|||https://www.facebook.com/sweetbasilgarden/posts/900621920370978|||https://twitter.com/Am2012|||https://www.reddit.com/user/flowersandferns
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA