Adult

Cermin mata anti blue light - Anak


Sayangi Mata Anda


Sebagai ibu sudah semestinya ciktom risau akan kesan buruk jika anak- anak terdedah dengan skrin smartphone yang lama setiap hari.



Apa yang menyebabkan Marina dapatkan cermin mata anti blue light dari Optom Eyecare Bangi : Semasa hendak membeli cermin mata anti blue light dari Optom Eyecare ni, anak-anak Marina yang pilih sendiri warna bingkai cermin mata.

Jadi ciktom boleh pilih saiz yang bersesuai dengan muka anak ciktom yang agak kecil.







Risaulah kan bila cerita pasal mata ni.





Hari-hari sebelum tengok televisyen atau smartphone akan minta pakai cermin mata dulu.



Kenapa Cermin Mata Anti Blue Light SaferOptics Menjadi Pilihan Ciktom? Cermin Mata Anti Blue Light SaferOptics Oleh sebab itu, ciktom ambil keputusan untuk melindungi mata anak tersayang dari blue light dengan membelikan cermin mata anti blue light yang sesuai untuk kanak-kanak.

Usia mereka tu dah ada citarasa sendiri.





Siap request nak simpan plastik tu.


Description: Risau mata dia rosak akibat terlalu lama terdedah dengan cahaya biru dari skrin gajet tu, Moha minta dia pakai Cermin Mata Anti Blue Light khas untuk kanak-kanak dari OPTOM Eyecare, Bangi.

Sexy:
Funny:
Views: 3325 Date: 03.06.2022 Favorited: 192 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

So, bila ada protection seperti cermin mata Safer Optics ni, takdelah kan mata anak jadi rosak.
PENGALAMAN UMI MEMBELI CERMIN MATA DI WEBSITE SAFER OPTICS Umi suka betul dengan rekabentuk website yang mesra pelanggan ni.
Kelebihan cermin mata anti blue light cahaya biruCermin mata yang ada fungsi untuk menyekat cahaya biru daripada masuk terus ke mata dapat membantu mengurangkan ketegangan pada mata.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +335reps
    Buat masa sekarang semua student menggunakan PC, Laptop, Ipad, Handset untuk belajar secara online. Cermin Mata ini boleh mengurangkan kerosakan mata dan men .
    By: Cutesy_Wolf|||https://en-gb.facebook.com/public/Cuteii-Wol|||https://twitter.com/CutesyWolf|||https://www.youtube.com/channel/UCnE-K7ebVjULghLeIiOWkDA
    +153reps
    Kelebihan cermin mata anti blue light @ cahaya biru Cermin mata yang ada fungsi untuk menyekat cahaya biru daripada masuk terus ke mata dapat membantu mengurangkan ketegangan pada mata. Ianya juga membantu meningkatkan kontras pada skrin, menjadikannya lebih mudah untuk fokus. Kelebihan spek kanak-kanak dari OPTOM Eyecare Bangi 1. Material khas
    By: EliasOliver|||https://www.facebook.com/jula.eliasoliver|||https://twitter.com/lagarder81/status/680334621066850304|||https://www.youtube.com/watch?v=xbYBv-IhlJ4
    +34reps
    KEISTIMEWAAN CERMIN MATA ANTI BLUE LIGHT OPTOM Sewaktu Moha dan suami membuat pemeriksaan mata di OPTOM Eyecare Bangi, optometrist mereka juga ada memberikan penerangan mengenai kelebihan cermin mata untuk kanak-kanak seperti berikut: Melindungi Mata Anak dari Bahaya Cahaya Biru
    By: Acapulquito|||https://www.facebook.com/acapulquitoquete|||https://twitter.com/acapulquitocom|||https://www.youtube.com/watch?v=SaK9RhJ1nL0
    +152reps
    APA ANTI-BLUE LIGHT GLASS (ABLG) ABLG merupakan cermin mata anti-blue light yang lebih selamat untuk melindungi mata kanak-kanak dari pendedahan cahaya siling yang berpanjangan dari telefon pintar,tab, laptop dan pelbagai jenis gadget. ABLG mampu menapis cahaya biru tenaga tinggi hingga panjang gelombang 420nm yang ada di skrin gajet.
    By: DrGerli|||https://www.facebook.com/pages/DrgErli-JlSutomo-Padangsidempuan/324335910988029|||https://twitter.com/Eller_Gunahkar|||https://www.reddit.com/user/DrGerli
    +277reps
    Blue light merupakan sinar biru yang dipancarkan dari skrin digital seperti television, laptop, PC, smartphone, tablet, dan pelbagai gadget lain. sinar biru dipancarkan pada jumlah yang banyak dari skrin digital. Blue ight Tenaga Tinggi ini (antara panjang gelombang 400-420 nm) melewati kornea dan sampai ke retina. Kesan pancaran Sinar Biru :
    By: chelseaxmariah|||https://www.facebook.com/Chelseaxmariah|||https://twitter.com/chelseaxmariah|||https://www.youtube.com/watch?v=Gy8Quso65lo
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA