Adult

Tepung waffle - Cara Buat Waffle Sedap Dan Rangup. Guna Acuan Mini Puas Dapat Makan!




Jalan & Makan: Resepi Waffle yang gebu & sedap ~ Resepi Martha Stewart




Lain orang lain kan citarasanya.



Tuangkan ke dalam campuran terigu sambil aduk-aduk hingga tercampur rata dan licin.



Kami sendiri dah validate rasa di kedai kami dan cawangan kami sebelum ni.






Tepung Waffle Termurah Di Malaysia?



8 Rahsia Sulit Tepung Waffle dari Famous Waffle




Jom cuba resipi perkongsian saudari Salina Saad ni.

Ikut rasa apa yang customer waffle suka makan.



Murah atau mahal sebenarnya Allah yang beri rezeki kepada kita.



Pendapat saya, oleh kerana waffle adalah makanan omputih, adalah lebih baik jika resepinya juga diambil dari depa jgk.





Tempat terpisah kocok telur susu dan mentega.


Description: Panaskan mesin waffle hingga mecapai suhu 130 derajat Celcius.

Sexy:
Funny:
Views: 8969 Date: 25.02.2022 Favorited: 121 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Resepi ini menggunakan yis dan bahan- bahan lain macam tepung gandum, telur, susu, dsbnya main campak aje dan tak payah blend atau whisk.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +108reps
    Boleh menghasilkan antara 17-19 keping waffle menggunakan Mesin Eagle, 20-24 pcs guna waffle maker homemade ATURAN PENGGUNAAN: - 1kg Tepung Waffle - 1000ml air - 100ml minyak - 5 biji telur Untuk bancuhan sedikit - 200g Tepung Waffle - 200ml air - 20ml minyak - 1 biji telur SETTING MESIN Setting Mesin Waffle Eagle - Suhu 200 Celcius.
    By: chefcycle|||https://www.facebook.com/ChefCycle-1905708236377738/posts/|||https://twitter.com/chefsdinner|||https://www.youtube.com/channel/UCxYFQrikXRQ4rVOadThJMxw
    +395reps
    1 biji telur 2 sudu besar gula 1 sudu besar marjerin ( membukit) 2 cawan susu cair @ bancuh 2 cawan air dengan 2 sudu susu tepung) 1 sudu kecil esen vanilla 2 cawan tepung gandum 1 sudu kecil baking powder 1 sudu kecil soda bikarbonat CARA PENYEDIAAN WAFFLE :
    By: A_Cooler_Jesus|||https://www.facebook.com/people/Adekunle-S-Boy/100034342716728|||https://twitter.com/SatanIsMyNephew|||https://www.reddit.com/user/A_Cooler_Jesus/
    +325reps
    2 sudu besar susu tepung 3 sudu besar gula – beli online DISINI 1/2 sudu teh garam – beli online DISINI 1 sudu besar serbuk penaik 1/4 sudu besar baking soda CARA PENYEDIAAN: 1. Masukkan semua bahan ke dalam mangkuk. Pukul hingga sebati. 2. Biarkan adunan selama 10 hingga 15 minit. IKLAN 3. Masukkan ke dalam waffle maker dan tunggu hingga masak. 4.
    By: ajames12|||https://www.facebook.com/AJames12|||https://twitter.com/_ajames12|||https://soundcloud.com/franceboii1
    +343reps
    200 g tepung gandum* 60 g tepung jagung* 2 tbsp gula* 2 cawan susu cair* 120 ml minyak masak* 1 tsp soda bikarbonat* 1 tsp baking powder 1 tsp garam* 1 tsp esen vanila* Cara-cara Pukul telur putih bersama dengan gula sehingga menjadi meringue. Kemudian campurkan kuning telur dengan bahan yang bertanda *. Gaul sebati. Kemudian masukkan meringue.
    By: baifLy|||https://www.facebook.com/directory/people/H-2297079-2298051|||https://twitter.com/WaZzV2/status/1126870542974357505|||https://www.youtube.com/watch?v=viZDTupxcqQ
    +165reps
    Masa mula-mula supply tepung dulu, kami lah TEPUNG WAFFLE TERMURAH dalam Malaysia Ha Ha !! Masa tu ilmu raw material belum cukup mantap. Kami cari bahan-bahan paling murah untuk letak dalam tepung waffle kami. Tapi semua bahan kami tetap pastikan halal. Yup barang HALAL keutamaan kami. . Sehinggalah pada satu hari ada masalah kenaikan harga bahan2 …
    By: Gangrel13|||https://www.facebook.com/Gangreldavidheath|||https://twitter.com/gangrel13/status/1073311771128152073|||https://www.youtube.com/watch?v=pQuksU_4o6A
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA