Adult

Cara buat aiskrim malaysia gebu - Cara untuk membuat Aiskrim Malaysia perasa Oreo yang lembut, gebu dan enak! Anak













Guna pula mixer dan putar sampai lagi gebu.













Kemudian tutup api dan biarkan suam baru isi dalam plastik aiskrim.


17 Resipi Pelbagai Perisa Ais Krim Malaysia Moden Mesti Cuba, Mudah Disediakan



Description: Mulai sekarang, anda hanya perlukan bahan-bahan asas sahaja untuk membuat aiskrim homemade Malaysia ini dan tak perlu pening kepala kerana semuanya semudah ABC dan yang paling penting ia lambat cair jika dibuat kena dengan caranya.

Sexy:
Funny:
Views: 8799 Date: 03.07.2022 Favorited: 124 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Anda perlu bahagikan kepada tiga bahagian iaitu masukkan pewarna kepada warna pink, coklat dengan milo dan yang putih biarkan menjadi warna asal.
Anda perlu berhati-hati ketika menuangkan semua adunan tersebut dengan harapan ia tidak bercampur warna secara keseluruhan.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +137reps
    1. Putar / Blender Bahan Aiskrim Vanila. Mula-mula campurkan kesemua bahan lepastu putar dengan mixer @ blender hingga kembang gebu (saya pakai blender je). Mixer @ blender hingga adunan jadi kembang 2 kali ganda. 2. Double Boil Coklat. Kemudian double boil kan coklat hingga cair. Tunggu coklat suam sikit. 3.
    By: bored_fml|||https://www.facebook.com/pages/On-The-Couch-Bored-Fml/261169860598202|||https://twitter.com/GrantSteady619|||https://www.youtube.com/watch?v=Ah9nh_Yb1sI
    +72reps
    CARA BUAT AISKRIM MILO HOMEMADE GUNA 5 BAHAN. 2 sudu besar susu pekat manis | kalau rasa kurang manis, boleh tambah sampai secukup rasa. Milo secukupnya | boleh letak sebanyak mana yang suka. Jika tiada, boleh digantikan dengan serbuk koko. Campurkan semua bahan-bahan ke dalam bekas bersesuaian.
    By: Dthdlr|||https://www.facebook.com/dthdlr/|||https://twitter.com/dthdlr65|||https://www.youtube.com/watch?v=b_e6N7aU4U8
    +162reps
    KakDah pernah makan aiskrim Malaysia yang gebu jer aisnya. Sedap. Tak keras. Tah la tak tahu nak terangkan macam mana. Tapi rasa aiskrim tu memang febeles la. Lima bintang kakDah bagi. Bila di tanya resepi typical kita melayu macam biasalah, buat macam biasa sahaja. Air bancuh dengan perisa apa yang kita nak kemudian di ikat dalam kelongsong.
    By: elcuoco|||https://www.facebook.com/cinziafumagallichef/posts/1585441811521782|||https://twitter.com/elcuoco|||https://www.reddit.com/user/elcuoco/
    +75reps
    hye guys welcome back to my channel .those yg baru tengok or yg belum tekan subscribe please subscribe guys support korang semangat aq untuk teruskan buat .
    By: Barboza96|||https://www.facebook.com/nicole.barboza96|||https://twitter.com/Barboza96|||https://www.instagram.com/nate_barboza96/
    +93reps
    hye guys welcome back to my channel .those yg baru tengok or yg belum tekan subscribe please subscribe guys support korang semangat aq untuk teruskan buat .
    By: BasieSkanks|||https://www.facebook.com/RobinAyersOfficial/videos/1317347348362595/|||https://twitter.com/daleyninex|||https://www.instagram.com/p/BkIwXlHnLyq/
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA