Adult

Matrikulasi perakaunan - Perbezaan Matrikulasi Sains Hayat, Sains Fizikal Dan Perakaunan


...: Perakaunan di Matrikulasi




Lecturers will help u.







Untuk memastikan program matrikulasi berada pada landasan yang betul, peringkat awal pengurusan dan pengendalian program telah berpandukan kepada program yang sedia ada di IPTA dengan membuat sedikit pengubahsuaian mengikut keperluan KPM.



So, bila isi boring upu untuk degree korang dah boleh target course apa yang korang nak dengan syarat jaga pointer ok.





Semakan boleh dibuat mulai 24 April 2018, jam 12 tengah hari di Untuk pelajar aliran Perakaunan, anda pasti pelik kenapa ada jurusan Perakaunan Profesional padahal tidak pernah memohon sebelum ini, bukan? Aku pilih UTM fist sebab course ni kat Johor je.



Bagi sesiapa yang agak lemah dalam add mt , kalo boleh korang jangan tinggal satu pon kuliah mt.




Matrikulasi Perakaunan KPM


Adakah saya berpeluang utk tukar daripada jurusan akaun ke jurusan sains? Tidak boleh masuk IPTA lain.



Tahukah Anda … Salah satu perbezan antara matrikulasi jurusan sains hayat, sains fizikal dan perakaunan ialah matapelajaran yang diambil.



Takkan la banyak-banyak chapter tu, aku mampu hafal semua kan.



Subjek akaun pulak, subjek kedua susah bagi aku selepas matematik.


Description: Saya plan nak masuk Ijazah Ekonomi.

Sexy:
Funny:
Views: 814 Date: 25.11.2022 Favorited: 193 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Setiap tahun bahagian Matrikulasi akan membuka peluang kepada pelajar yang berminat untuk membuat permohonan kemasukan ke Matrikulasi.
Tu yang aku prefer isi UPU tu bidang-bidang macam senibina, perancang bandar, construction.
Banyak pengalaman students yang tahun lepas x ada basic dalam akaun pon diorang boleh score.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +285reps
    By: FoxRomana|||https://www.facebook.com/SWEATYANIMEGlRLS/photos/a.1701733846759126/2478419732423863/|||https://twitter.com/FoxRomana_0|||https://www.youtube.com/watch?v=iRy7H_AYIc0
    +302reps
    By: dr-rasta-|||https://www.facebook.com/Dr-Rasta-325753704253892/|||https://twitter.com/DR_rasta1|||https://www.youtube.com/watch?v=ovlz6pbe2hc
    +396reps
    By: Cats-and-Chaos|||https://www.facebook.com/kidscatsandchaos/posts|||https://twitter.com/cats_and_chaos|||https://www.youtube.com/watch?v=_tfcr95fiIo
    +398reps
    By: ConnyVegas|||https://www.facebook.com/ConnyVegas|||https://twitter.com/ConnyVegas|||https://www.youtube.com/channel/UC0kPb0WEYCsHYEg26GXQKCQ
    +282reps
    By: aemach|||https://www.facebook.com/aemach|||https://twitter.com/aemach|||https://aemach.com/
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA