Adult

Nasi arab taman u - Mee Udang Galah & Nasi Arab Udang Galah now at Tamu Taman Tunku Miri



Harga serendah RM18 sekepala termasuk air pilihan yang disediakan.







Sila komen dan kongsikan bersama kami jika anda mempunyai apa-apa cadangan.







Restoran Anjung Desa Address :No.

Sebab rasa dia sehingga menjilat jari.


5 cadangan kedai Nasi Arab di Johor Bahru




Ini harga pun berpatutan sangat la.

Restoran Lubuk Address: 105, Jalan Pulai 7, Taman Pulai Utama, 81300 Skudai, Johor, Malaysia Restoran Lubuk terletak berdekatan dengan pintu gerbang Pulai Utama sebelah kanan.





Kami di JTJ ingin memudahkan kerja anda dengan memberikan senarai tempat tempat makan di sekitar kawasan universiti anda.



Kali ni, kami kongsikan 5 cadangan kedai nasi arab sekitar Johor Bahru untuk korang cuba! Do not miss out on their finger licking Mayonnaise Char Kueh! Singgah Selalu, Giant U Mall Address : U-Mall, Jalan Pulai, Taman U, Skudai Johor Siapa tak kenal Restoran Singgah Selalu? Terkenal juga dengan Roti Canai dan Bubur Nasi berlauk pada sebelah malam.





Dan yang paling istimewa, restoran ini ada menghidangkan ikan bakar fresh seperti ikan pari bakar.


Description: Menu lain juga boleh tahan rasanya sedap.

Sexy:
Funny:
Views: 856 Date: 22.02.2022 Favorited: 1 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +288reps
    NASI ARAB, Petaling Jaya - Restaurant Reviews & Phone Number - Tripadvisor Nasi Arab Unclaimed Save Share 0 reviews 23 Jalan Ss 6/12, Petaling Jaya 47301 Malaysia +60 17-206 6372 + Add website Closed now : See all hours Enhance this page - Upload photos! Add a photo Ratings and reviews There are no reviews for Nasi Arab, Malaysia yet.
    By: Billyscool|||https://www.facebook.com/Cynthia-de-Graaff-403001706469962/posts|||https://twitter.com/officialfvbian|||https://www.minecraftskins.com/profile/3478823/billyscool
    +66reps
    Malam Ahad semalam kami dinner di sebuah restoran nasi arab yang agak terkenal di Taman U, Johor. Memang tak pernah pergi tapi selalu ada baca promo mereka di FB. Oleh kerana dah bosan asyik makan seafood dan western style, sekarang kita cuba pula nasi arab. Entah sedap entahkan tidak hehe Apa yang anda baca nanti adalah pendapat kami sendiri.
    By: Aqua-Skye|||https://www.facebook.com/people/Aqua-Skye/635781638|||https://twitter.com/weloveaquaskye|||https://www.youtube.com/watch?v=n9KjA471Y3k
    +82reps
    Address: 105, Jalan Pulai 7, Taman Pulai Utama, 81300 Skudai, Johor, Malaysia Restoran Lubuk terletak berdekatan dengan pintu gerbang Pulai Utama sebelah kanan. Lubuk ini beroperasi pada awal pagi sehingga malam. Apa yang menarik pada waktu pagi adalah seperti roti canai dan hidangan soto nasi.
    By: agent_flounder|||https://www.facebook.com/KohlersFlounderGiggingLights|||https://twitter.com/T_S_P_O_O_K_Y/status/998029574901465088|||https://www.youtube.com/watch?v=qRHd6jdxNoU
    +277reps
    Untuk alamat & waktu operasi restoren ni adalah seperti berikut: Bedouin Arabian Cuisine. No 6, Jalan Wan Kadir, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur. Monday-Friday : 11am-12am. Sat, Sun & PH : 7.30am-12am. 603-77314712. Kalau korang rasa nak berborak dengan pembuat roti or tokey kedai bolehlah call nombor restoren tu ye.
    By: cbasst|||https://www.facebook.com/djcbasst|||https://twitter.com/CBassT811|||https://www.youtube.com/watch?v=4QShhseUmNw
    +32reps
    Where Authentic Yemeni cuisine is served to You with hospitality. Restaurant Taj Hadramwat was founded in 01/01/2011 by a Yemeni owner. Situated in the heart of Kuala Lumpur city in…. Read More. 12/12/2012.
    By: falconcommander|||https://www.facebook.com/falconcommander|||https://twitter.com/FalconCommander|||https://www.youtube.com/channel/UCAy15AjNAiMsR4VzlqmauKg
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA