Adult

Resepi sambal telur pecah - Sambal Telur Pecah Bercili Pedas Yang Sedap





Resipi memang mudah, dan kasi ni che mat rajin, jadi che mat tumbuk bahan2 rencah dia.








Cara Buat Sambal Telur Pecah Sedap! Resepi Legend Dari Nenek Di Kampung!





Resepi Sambal Telur Pecah 3 Rasa. Menu β€˜Penyelamat’ Paling Simple Tapi Sedap!




Makan dengan nasi panas pulak memang Fuuh! A long time ago graduated from the National University of Malaysia with a degree in Bachelor of Chemistry, now working as a Social Media Professional for Telco company.




Description: Ianya ala ala Scramble Eggs tapi versi Melayu di mana adanya cili bawang belacan dsb.

Sexy:
Funny:
Views: 8119 Date: 10.03.2022 Favorited: 126 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +98reps
    Resepi Sambal Telur dikala terpaksa berkurung dirumah. Memandangkan bahan-bahan yang ada kat rumah pun terhad menjadikan resepi sambal telur ni sangat sesuai .
    By: DaHagerBomb|||https://www.facebook.com/dahagerbomb|||https://twitter.com/DaHagerBomb|||https://www.reddit.com/user/DaHagerBomb
    +170reps
    Resepi sambal telur pecah telah dikongsi oleh Habibah Badar Bajrai, masakan yang sangat simple tapi boleh membuat si pemakan tambah nasi banyak kali. Nampak je bahan yang digunakan sangat simple tapi, bila dah siap pasti tergugat. Makan pula dengan nasi panas-panas lagi selera makan. RESEPI SAMBAL TELUR PECAH
    By: DontGoHollow_|||https://www.facebook.com/abysswalkercanada/posts/1170455033345935|||https://twitter.com/CRPRguyWTFT|||https://www.reddit.com/user/DontGoHollow_
    +29reps
    Sediakan nasi panas-panas makan dengan sambal telur pecah ni. Memang layanz! Kalau nak buat untuk anak-anak yang tidak makan pedas, boleh kurangkan cili kisar, dan gantikan sos cili kepada sos tomato. Sesuai dengan rasa yang tak pedas, anak-anak confirm suka! Walaupun gunakan telur je, tapi rasa dia memang marvellous tau!
    By: dorlus|||https://www.facebook.com/public/Darius-Darius|||https://twitter.com/brandon_dorlus|||https://www.youtube.com/watch?v=QrVKKmNpi9M
    +74reps
    2 kg ketam – dicuci bersih. 10 ulas bawang putih – cincang – beli online disini. 1 biji bawang besar – potong dadu – beli online disini. 2 cm halia – cincang. 7-9 sudu makan cili kisar – beli online disini. 2 helai daun limau purut. 1 batang serai – diketuk. 1 biji tomato – potong dadu. 4 biji telur.
    By: Dragonsink|||https://www.facebook.com/Dragons-Ink-167139920008416/|||https://twitter.com/dragonsink|||https://www.reddit.com/user/Dragonsink/
    +256reps
    4. Sambal sudah garing boleh masukkan kiub ikan bilis, garam dan gula. 5. Kecilkan api bila sambal sudah terbit minyak. Tumis dalam 4 minit lagi. 6. Bila sambal garing, masukkan telur. Kacau telur perlahan dengan api sederhana. 7. Sudah masak boleh taburkan dengan bawang goreng.
    By: brrmpjm|||https://www.facebook.com/rochelle.dawn.1|||https://twitter.com/PlayStation/status/1176628627892580353|||https://www.reddit.com/user/brrmpjm/comments/g4dhgb/posting/
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA