Adult

Cara mulakan bisnes online - Cara Mulakan Bisnes Online Dengan Mudah






Cara Mulakan Bisnes Online Dengan Mudah





9 IDEA BISNES YANG ANDA BOLEH MULAKAN DARI RUMAH DENGAN KOS RENDAH & KURANG RISIKO




Kat sini, saya share yang biasa orang guna.











Boleh kata bisnes ni hampir xde kos..










Description: Data jualan bersepahβ€’

Sexy:
Funny:
Views: 646 Date: 01.07.2022 Favorited: 38 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Sekiranya anda pakar dalam seni, matematik, atau subjek lain, anda boleh memulakan perniagaan tuisyen online.
Buat satu post yang menarik, letak link, kemudian orang lain pula share post tu.
Tu belum campur dengan maintenance seperti bil air dan elektrik, juga staff yang kena jaga kedai dan lain-lain.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +299reps
    Mulakan bisnes online anda sekarang dan dari sini, kumpul modal perlahan-lahan. 9 Langkah & Cara Mulakan Bisnes Online Yang Berkesan β€œIf you fail to plan, you plan to fail.” Walaupun memulakan bisnes online lebih mudah berbanding bisnes yang ada kedai fizikal, kita tak boleh buat ikut suka. Online business is still a business.
    By: Bran37|||https://www.facebook.com/BRAN37NorthBend/|||https://twitter.com/Bran37Brian|||https://www.pinterest.es/bran37/
    +313reps
    3 Cara Mulakan Bisnes Online Dengan Mudah Tanpa Modal. Firdaus Azizi. 2 April 2017. Dalam keadaan ekonomi negara yang semakin mencabar ini, ramai yang mula nak buat bisnes secara part time sebagai sumber pendapatan tambahan. Dan sudah pasti ramai yang memilih untuk bermula secara online kerana kos ataupun modal yang diperlukan sangat rendah.
    By: bevertonrayan|||https://www.facebook.com/bevertonrayan|||https://twitter.com/MKBHD/status/1077608478091472897|||https://www.youtube.com/watch?v=IvbG4I3kAY4
    +366reps
    Cara nak mulakan bisnes. Aku akan kongsi sikit, apa yang korang boleh buat. 1. Fikir branding dulu. Jangan terburu-buru buat bisnes tanpa hala tuju. Ikut pendapat aku, kau perlu buat branding untuk bisnes yang kau nak buat. Jangan letak nama yang bukan-bukan. Cari nama yang senang orang ingat. 2.
    By: Azuratech|||https://www.facebook.com/volumetreesolutions/|||https://twitter.com/azuratech|||https://www.youtube.com/channel/UCyu5IAJPDV0Id_wdah2JTcg
    +74reps
    Macam mana nak mulakan bisnes online dari rumah dengan jayanya? Cara berbisnes online 10 tahun yang lalu dan kini tidak banyak berubah sebenarnya. β€œCuma sekarang ini, kita lebih banyak pilihan untuk promosi dan pemasaran percuma melalui media sosial ” So Jom kita go tru sesama Sebelum tu, min nak beritau juga, min juga ada tulis satu artikel tentang cara mulakan bisness online tanpa.
    By: Casualmindfvck|||https://www.facebook.com/Casualmindfvck-2058439137759929/|||https://twitter.com/frenchmontana/status/999802399270293504|||https://www.reddit.com/user/Casualmindfvck
    +390reps
    Ini dapat menarik perhatian pengikut anda untuk membeli produk anda. 2. Tetapkan Nama Bisnes. Nama memainkan peranan penting dalam menarik minat pelanggan apatah lagi menonjolkan identiti sesuatu perniagaan itu. Gunakan nama yang berkaitan dengan perniagaan anda supaya pelanggan akan lebih mudah untuk mengingatinya.
    By: edvek|||https://www.facebook.com/eendijkvaneenkeizer/|||https://twitter.com/edvek_|||https://www.youtube.com/watch?v=QsfbV1A1_gE
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA