Adult

Kedai tomyam kampung baru - 30 Tempat Makan Best di KL







Dan kalau nak yang lebih umphh, boleh pilih apam balik lain macam jagung coklat sampailah ke jagung durian.


19 Kedai Makan Sedap di Kampung Baru β€” Utk Cuti Best & Makan Padu


Dibuka setiap hari daripada pukul 7 pagi sehinggalah 2 pagi.





Harga yang ditawarkan juga berpatutan dan layanan yang diberikan berjaya menarik ramai pelanggan untuk menjamu selera di sini.






SUPERMENG MALAYA: JUARA TOMYAM, Kg Baru


Ajak kawan-kawan lepak makan di sini.


13 Tempat Makan Kampung Baru (Terbaik WAJIB Terjah)


Restoran Ana Ikan bakar Petai dibuka setiap hari bermula pukul 5 petang sehinggalah 12 tengah malam.



Singgah sahaja di Rumah Makan Cibiuk yang terletak di Wangsa Maju ini.





Selain tomyam, makanan Thai lain seperti siakap stim, kerang bakar, sotong goreng tepung dan kailan ikan masin juga wajib anda pesan.


Description: Kami yakin anda juga menggemarinya, bukan?

Sexy:
Funny:
Views: 3591 Date: 14.06.2022 Favorited: 179 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Dagingnya lembut dan saiz hidangan juga besar, sangat berbaloi!
Restoran ini beroperasi 24 jam, jadi singgah sahaja bila-bila anda mengidamkan menu mereka!

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +276reps
    Phone number 0172985514 Cuisines Malaysian Average Cost MYR20 for two people (approx.) Cash only Opening hours Β· Open now Today 24 Hours See more Address 13, Jalan Raja Abdullah, Kampung Baru, Kuala Lumpur 50300 Kak Som Tomyam address, Kak Som Tomyam location Get Directions More Info Breakfast Halal Meat No Alcohol Available Report Error
    By: brett_123|||https://m.facebook.com/123regfans?v=timeline&filter=2|||https://twitter.com/brett123|||https://www.youtube.com/channel/UC4PAIOwYo8vAA1zT4vn18sQ
    +259reps
    1. Suraya Seafood. Ini antara kedai makan paling sedap kalau nak makan lauk Siam kat Kampung Baru. Tom yam, ikan 3 rasa, somtam atau pulut mangga memang antara yang selalu orang order kat sini. Nak yang ringan, boleh cuba kerabu maggi. Harganya pun sedang-sedang sahaja.
    By: drumagent|||https://www.facebook.com/facesofagentorange/posts/veterans-who-served-at-fort-drum-new-york-during-certain-years-may-have-been-exp/1934769256570192/|||https://twitter.com/drumagent|||https://www.youtube.com/watch?v=50bNLRH8LJU
    +21reps
    Jom kita tengok 10 hotspo t di Kampung Baru. 1. Suraya Seafood. Ini antara kedai makan paling sedap kalau nak makan makanan Siam di Kampung Baru. Antara menu popular mereka adalah Tom yam, ikan 3 rasa, somtam dan pulut mangga. Menu ni memang antara yang selalu orang order bila datang ke kedai ni.
    By: DMGUp|||https://www.facebook.com/rumocertobotucatu/|||https://twitter.com/DMG_up|||https://www.youtube.com/user/GamingAlex1
    +29reps
    Closed Now CommunitySee All 216 people like this 218 people follow this 40 check-ins AboutSee All 16Jalan Raja Muda Musa, Kampung Baru, 50300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia (8,174.86 mi) Kuala Lumpur, Malaysia, 50300 Get Directions +60 17-278 8349 Contact Mas Merah Tomyam Seafood KG.Baru on Messenger Thai Restaurant Opens at 5:00 PM
    By: AnalogSolutions|||https://www.facebook.com/Analog-Solutions-285000641578437/|||https://twitter.com/AnalogSolution|||https://www.youtube.com/channel/UCzV5DzEQl2JktHZE4NEymag
    +364reps
    Address . 160 Jalan Raja Abdullah Kampung Baru, 50300 KL. Business Hour . 10am – 10pm. Contact Info . Tel: 016-908 2454 / 016-269 3577. Food . Restoran Rosdet Tomyam @ Kampung Baru, KL, Seafood Tomyam, Telur Dadar, Clams Masak Pedas, Kerang Bakar, Stir Fried Asparagus, Pulut Mangga, Restoran Rosdet Tomyam, Restaurant Rosdet Tomyam at Kampung Baru, Clams cooked with Rosdet’s special spicy.
    By: And_miles_2_go|||https://www.facebook.com/HAPPY-MILES-140989766521601/|||https://twitter.com/andmiles2go|||https://www.youtube.com/watch?v=DLlzyb90KEE
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA