Adult

Resepi sambal ketuk - SaraMijie: Resepi Sambal Ketuk yang Umphh!!



Ada dua jenis orang yang suka makan resepi sotong ketuk serai ni.





Dah tumbuk, perah limau nipis.




Resepi Sambal Ketuk. Menu Pembuka Selera yang paling padu!




Pertama Pasar Pagi Seremban yang betul-betul di tengah bandar.




Sambal Goreng Jawa Yang Sedap








Sambal ketuk yg umphhh!! Gula Satu Sudu Besar 9.


Einaangel Network: Resepi Sambal Ketuk Ikan Bilis




Tambah tolak je bahan-bahannya.


Description: Untuk artikel resepi dan artikel tips serta info lain yang menarik dan lengkap, akak boleh KLIK TAGdi bawah post ini atau terus ke RUANGAN MENU kami ye.

Sexy:
Funny:
Views: 7129 Date: 04.12.2022 Favorited: 151 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Kedua-dua jenis sambal ni memang selalu jadi perhatian selain sambal belacan.
BACA JUGA: Kalau makan kat restoran waktu tengah hari tu, bila nak cari makanan sampingan je mesti mata tertumpu kat bahagian sambal ketuk atau sambal gesek ni kan.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +220reps
    Goreng sampai separuh masak atau layu sikit. Baik-baik cili meletup. Masuk mata menangis. Kemudian pindahkan kedalam lesung batu tumbuk. Kalau tak ada lesung batu guna pengisar pun boleh. Guna pengisar kering tu. Tumbuk dengan padu. Rasakan dengan garam sikit. Alaslah dengan kain. Malulah jiran dengar haha. Siap.
    By: am_az_on|||https://www.facebook.com/supertoys.az/posts|||https://twitter.com/am_az_on|||https://www.youtube.com/watch?v=fasBrSh99_Q
    +136reps
    Bahan-Bahan Sambal Ketuk Jawa Yang Menggiurkan 5 biji lada merah + cili padi . Cili padi digunakan untuk pedaskan sambal ketuk jawa. 5 ulas bawang merah 1 sudu kecil air asam jawa 1/2 cawan ikan bilis tanpa kepala 1/2 biji tomato 1 sudu kecil serbuk gula melaka 1 cm belacan Klik jika anda mahu kurus.
    By: Danny-Fr|||https://www.facebook.com/DannyFresko93/|||https://twitter.com/dannyfrisso|||https://www.youtube.com/user/dannyfr22
    +77reps
    CARA PENYEDIAAN: 1. Goreng semua bahan dengan sedikit minyak sehingga kekuningan. Jangan goreng ikan bilis sehingga rangup. IKLAN 2. Tumbuk lumat bahan-bahan yang digoreng tadi dan tambah sedikit gula. 3. Kemudian, masukkan belimbing dan tumbuk kasar belimbing tersebut. IKLAN 4. Siap! 51833972_10215491245446911_7139323041477033984_n
    By: bluesbaba|||https://en-gb.facebook.com/anishraul|||https://twitter.com/bluesbaba2/status/987629211572633600|||https://www.reddit.com/user/bluesbaba
    +35reps
    Goreng ikan bilis terlebih dahulu sehingga garing. Toskan minyaknya. Goreng pula bawang merah dan bawang putih sehingga layu. ketepikan. Kemudian tumis cili padi dengan sedikit minyak sehingga cili kelihatan layu dan sedikit garing. angkat. Bahan-bahan yang di perlukan untu sambal Ketuk. Tumbuk cili padi dan bawang sehingga lumat.
    By: 5to15|||https://www.facebook.com/5to15/photos/a.486639208812197/715373135938802/|||https://twitter.com/5to15com|||https://5to15.in/past-event/
    +64reps
    Inilah resepi paling senang, cepat dan sedap untuk suami buat. Mesti nanti makan sehingga menjilat jari atau pinggan tambahan waktu hujan-hujan ni hihi. Sambal ketuk dengan nasi panas-panas berasap.
    By: drumblonde|||https://www.facebook.com/drumblonde|||https://twitter.com/dumblondemusic|||https://www.youtube.com/watch?v=agI6JmebsRM
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA