Adult

Putaran realiti terbalik - Living alone


SAH TU SATU Lyrics










Gerakan kau lembab sebab tak bersebab Gerakan ku cepat sebab aku cekap Langkah ku menaik maksud ku ku step up Game ni Kau level beginner buat aku bosan Eh fikiran ku macam future cerah masa depan Eh langkah lebih laju sebab makin depan tidak main tiru hasil makin depan Cara aku jitu seratus pratusan FAREEDPF Apa nih? Kamu Bukan nak geng member kau tak tores Aku messenger tak sekali boleh You just settle done me You just fucking limit ideology You really get it? No offence told you don't do Ya'll gang gang nak game up now stop berganding Eh, bukan nak banding but go to sleep man, kau tak setanding G m Balik brrrrahh! Gm Budak flat, bangun! Gerakan kau lembab sebab tak bersebab Gerakanku cepat sebab aku cekap Langkahku menaik maksudku ku step up! Kamu Bukan nak geng member kau tak tores Aku messenger tak sekali boleh You just settle done me You just fucking limit ideology You really get it? Ini kali kasi habis eh Bukak langkah kuda-kuda Dalam litar kura-kura Ramai cuba jadi singa Lincah aku tolong kira Rap: G m Loop Ya mula gegar lah ni Tsunami dari kami Kuda trojan terhenti yang benih duduk tepi ayy K-Clique action lebih kurang Tyson Lama duduk diam sebab sorok dalam island Tangkis semua juri kami gelap lorong silent Labuhkan empayar kedengaran bunyi siren shhh Yang acah-acah OG, rentak korang kurang catchy Kalau mahu datang mari, jangan cuba nanti rugi ooh, ooh yeah Jangan cuba kalau tahu otak kosong tiada isi ooh, ooh ohh Jangan cuba kalau takut lagu tak boleh pergi Rap: G m Loop Selami dalam Simpan peluru tu jangan lepas Hati was-was So jangan petik nanti diri tumpas ni Gerakan bersatu certified G blood homie Ikatan talian connection simbolik sedarah blood homie Serangan melulu tak menentu datang came thru Blow! Gm Budak flat, bangun! Kalis bullet You just hatin' on me You've reached your fuckin' limit, no ideology uh Do you really get it? Mana killer kasi baris whoo! Gerakan kau lembab sebab tak bersebab Gerakanku cepat sebab aku cekap Langkahku menaik maksudku ku step up! G m Yang bayang bayang ba G m Putaran realiti terbalik Tuju G m Salam kata seru Satu hala tuju G m Jangan salah laku Nanti tumpang malu G m Jangan dongak atas Takut lain balas G m Tentangan, salah masuk rentakan belahan rasa hentakan retakkan gerakan G m Aku tak boleh go dah woo! Bukan hilang tapi atur corak permainan Sudah bilang kalau kurang boleh duduk diam jangan hairan mc bawah tanah memang banyak boleh tahan Bertahan daripada hasutan Mana adab sini aku ajar apa azab Ada sebab Kenapa kau diciptakan lembab Masih bongkak yang hidupnya dalam sangkar masih sedar Yang mana berani keluar kita cabar TUJU Balik putaran realiti terbalik Yang bayang bayang ba Putaran realiti terbalik Kclique Balik putaran realiti terbalik Yang bayang bayang ba Putaran realiti terbalik Baca Juga Di blog ini, kami hanya memaparkan lirik lagu.



Kamu Bukan nak geng member kau tak tores Aku messenger tak sekali boleh You just settle done me You just fucking limit ideology You really get it? Gm Budak flat, bangun! G G G G Gm Dulu asyik mengadu kata aku tak ada apa Gm Selagi aku bernyawa, aku rasa aku berharta Gm Akal celik dan jiwa kental benda bukannya murah Gm Semua nak ke puncak, tak semua sanggup menghadap susah brrahhh! Gerakan kau lembab sebab tak bersebab Gerakanku cepat sebab aku cekap Langkahku menaik maksudku ku step up! Gm Budak flat budak flat Rap: Gm Loop Izinkan aku memperkenalkan diri Barangkali budak flat yang mungkin jadi Tan Sri Hati bukan merah padi tapi merah 'rarri Hajat masih sama, kaya sebelum mati Sejuta akan datang, tarik masuk entah bila Tapi aku nak pindah keluar dari flat ke villa Kata aku gila, I don't give an F macam FILA Aku hanya kejarkan gol aku macam FIFA Dulu lepak bawah blok, sekarang lepak rooftop Sampai peminat sendiri kata "wa taknak lu stop" Wa sanggup tunggu lebih setahun untuk lu drop Wa jaga cakap bohong betul nak tengok lu top 6 peratus dah cam kenal aku pasti Tahu nama aku naik macam GST ay Pimpin' ain't easy, man believe me AU3, do you feel me Modal diri 100cc Tengah-tengah bulan tak cukup gaji Kenapa khayal sebab sakit hati Diri tercandu pada duniawi Modal diri hanya 1.


Malay Gitar Kord: K


Terasa dah sedap nak nikmat tak sempat? Rap: G m Loop Wait, what? Gm Budak flat, bangun! Siapa lah lagi hantu G m Sekarang tengok ni putar belit Yang dulu lalu jatuh terbalik G m Sekarang lain mau tumpang lain G m Yang dulu pejam kau tarik balik Hmm Rap: G m Loop Das dalam das ramai tak terlepas Cara kau terbatas, carta ku diatas Datang nak merampas Tumpang lalu Yang nak berkepak, G kita sapu Siapa jaguh, siapa angkuh Siapa guru, siapa ampu Siapa acu, siapa seru Jangan sentuh, nanti rapuh Benteng kebal kami kalis whoo! Gm Budak flat, bangun! K Tiga kosong dua Put put putaranya tiga enam kosong Gandingan tujuh berkembar, hmm Jangan cuba petik kasar takut jasa ba hilang sedap, hmm Budak banyak cakap besar lupa belajar balik dari dasar, hmm Lu tembak ke sasar sabar sebentar nyawa ku cakar Sini tanda banyak cakap turun dulu Jadi jangan banyak cakap buat dulu Susah senang bersama atas darah aku sumpah loyal tidak touch jadi sampai bila-bila You know the drill sila-sila So keepin rela ila SOMEAN Wait what? Gm Budak flat, bangun! Gm Budak flat, bangun! Bukan hilang tapi atur corak permainan Sudah bilang kalau kurang boleh duduk diam jangan hairan mc bawah tanah memang banyak boleh tahan Bertahan daripada hasutan Mana adab sini aku ajar apa azab Ada sebab Kenapa kau diciptakan lembab Masih bongkak yang hidupnya dalam sangkar masih sedar Yang mana berani keluar kita cabar TUJU Balik putaran realiti terbalik Yang bayang bayang ba Putaran realiti terbalik Kclique Balik putaran realiti terbalik Yang bayang bayang ba Putaran realiti terbalik.







Usah kekal dengan satu kaedah sahaja.



Gm Budak flat, bangun! Gm Budak flat, bangun! G m Balik G m Putaran realiti terbalik G m Yang bayang bayang ba G m Putaran realiti terbalik Downlad From Malaykord G m Balik G m Putaran realiti terbalik G m Yang bayang bayang ba G m Putaran realiti terbalik rah-rah-rah-rah! Tepis woo Different disciplines, lain principle woo! Ini kali kasi habis eh Bukak langkah kuda-kuda Dalam litar kura-kura Ramai cuba jadi singa Lincah aku tolong kira Rap: G m Loop Ya mula gegar lah ni Tsunami dari kami Kuda trojan terhenti yang benih duduk tepi ayy K-Clique action lebih kurang Tyson Lama duduk diam sebab sorok dalam island Tangkis semua juri kami gelap lorong silent Labuhkan empayar kedengaran bunyi siren shhh Yang acah-acah OG, rentak korang kurang catchy Kalau mahu datang mari, jangan cuba nanti rugi ooh, ooh yeah Jangan cuba kalau tahu otak kosong tiada isi ooh, ooh ohh Jangan cuba kalau takut lagu tak boleh pergi Rap: G m Loop Selami dalam Simpan peluru tu jangan lepas Hati was-was So jangan petik nanti diri tumpas ni Gerakan bersatu certified G blood homie Ikatan talian connection simbolik sedarah blood homie Serangan melulu tak menentu datang came thru Blow! Gm Budak flat, bangun! Terasa dah sedap nak nikmat tak sempat Wait what? Gm Budak flat, bangun! Kamu Bukan a geng member, kau tu tourist Aku messenger, thus? K-Clique Balik putaran realiti terbalik Yang bayang bayang ba Putaran realiti terbalik TUJU Salam kata seru satu hala tuju Jangan salah laku nanti tumpang malu Jangan dongak atas takut lain balas Dan tangan salah masuk rentakan berlandasan rentakkan retakkan gerakan Aku tak boleh go dah Kepala ego berhantu Sekarang boleh go dah Siapa la lagi hantu Sekarang tengok ni putar belit yang dulu lalu jatuh terbalik sekarang lain mau tumpang lain yang dulu pejam kau tarik balik hmm GNELLO Das dalam das ramai tak terlepas Cara kau terbatas carta ku diatas Datang nak merampas Tumpang lalu Yang nak berkepak JK tak sapu Siapa jaguh siapa angkuh Siapa guru siapa ampu Siapa acu siapa seru Jangan sentuh nanti rapuh Bet to me kami kalis Hujan keris kami tepis Mana killer kasi baris Ini kali kasi habis Bukak langkah kuda-kuda Dalam litar kura-kura Ramai cuba jadi singa Lincah aku tolong kira NOKEY Yang mula gegarlani tsunami dari kami Kuda trojan terhenti yang benih duduk tepi Ayy K-clique action lebih kurang Tyson Lama duduk diam sebab sorok dalam Island Tarik semua juri kami gelap lorong silent Ramukan empire kedengaran bunyi siren Shhhhh Yang acah-acah OG rentak korang kurang catchy Kalau mahu datang mari jangan cuba nanti rugi Ohh ohh Jangan cuba kalau tahu otak kosong tiada isi Ohh ohhh Jangan cuba kalau takut lagu tak boleh pergi KDEAF Selami dalam simpan peluru tu jangan lepas Hati waswas jangan petik nanti diri tumpas ni Gerakan bersatu certified G blood Homie Ikatan talian connection symbolic darah blood Homie Serangan melulu tak menentu datang game troop blow no wake up salah rempuh Satu persatu musuh ku lumpuh not a geng Not not fans told you don't do Yaw geng geng not kim up last stop pergandi Eh bukan nak banding But go to sleep man kau tak setanding Kclique Balik putaran realiti terbalik Yang bayang bayang ba Putaran realiti terbalik M.




Description: Gm Budak flat, bangun!

Sexy:
Funny:
Views: 8525 Date: 24.11.2022 Favorited: 148 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Kamu Bukan nak geng member kau tak tores Aku messenger tak sekali boleh You just settle done me You just fucking limit ideology You really get it?

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +22reps
    Putaran realiti terbalik (Tuju) [Tuju:] Salam kata seru Satu hala tuju Jangan salah laku Nanti tumpang malu Jangan dongak atas Takut lain balas Tentangan, salah masuk rentakan belahan rasa hentakan retakkan gerakan Aku tak boleh go dah (woo!) Kepala ego berhantu Sekarang boleh go dah (woo!) Siapa lah lagi hantu Sekarang tengok ni putar belit Yang dulu lalu jatuh terbalik
    By: chad_hancock|||https://www.facebook.com/public/Chad-Hancock|||https://twitter.com/chad_hancock8|||https://www.youtube.com/user/chadhancock
    +72reps
    Putaran realiti terbalik (Tuju) [Tuju:] Salam kata seru Satu hala tuju Jangan salah laku Nanti tumpang malu Jangan dongak atas Takut lain balas Tentangan, salah masuk rentakan belahan rasa hentakan retakkan gerakan Aku tak boleh go dah (woo!) Kepala ego berhantu Sekarang boleh go dah (woo!) Siapa lah lagi hantu Sekarang tengok ni putar belit Yang dulu lalu jatuh terbalik
    By: Curlypower|||https://www.facebook.com/CurlyPowerbyEvan/|||https://twitter.com/curlypower|||https://www.youtube.com/watch?v=cf_VmdqugVs
    +29reps
    Balik putaran realiti terbalik Yang bayang bayang ba Putaran realiti terbalik. M.K Tiga kosong dua Put put putaranya tiga enam kosong Gandingan tujuh berkembar, (hmm) Jangan cuba petik kasar takut jasa ba hilang sedap, (hmm) Budak banyak cakap besar lupa belajar balik dari dasar, (hmm) Lu tembak ke sasar sabar sebentar nyawa ku cakar
    By: Bananarama-123|||https://www.facebook.com/bananarama123|||https://twitter.com/jacksfilms/status/1102058915313856518|||https://www.reddit.com/user/Bananarama-123
    +314reps
    Beat Produced by Saucie JBeat Co-Produced by K-CliqueMixing & Mastering by Kenny CleodVideo Directed by K-CliqueCo-Directed & Produced by Al Hanafi J.Special .
    By: ferigs|||https://www.facebook.com/lou.ferigs|||https://twitter.com/ferigs|||https://www.youtube.com/watch?v=U2ETmckBAOM
    +48reps
    Balik putaran realiti terbalik Yang bayang bayang ba Putaran realiti terbalik M.K Tiga kosong dua Put put putaranya tiga enam kosong Gandingan tujuh berkembar, (hmm) Jangan cuba petik kasar takut jasa ba hilang sedap, (hmm) Budak banyak cakap besar lupa belajar balik dari dasar, (hmm) Lu tembak ke sasar sabar sebentar nyawa ku cakar
    By: fast_edo|||https://www.facebook.com/lucalongboards/posts/2549484581817135|||https://twitter.com/fast_edo|||https://www.youtube.com/watch?v=3jg1fjCqwuo
live.tonton.com.my - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. live.tonton.com.my has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA